lechita21 18.08.02, 20:53 nis sie nie dzieje ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaspera Re: co z Andersią ??? 23.08.02, 14:50 i nic w najbliższym czasie nie będzie się dzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rurra Re: co z Andersią ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 08:06 Ma ruszyć we wrześniu. Był artykuł w bodajże "Zyciu handlowym". W budynku ma mieścić się hotel, restauracje i centrum finansowe. Właściciele PFC nie chcą, żeby zamierało za wcześnie życie w poznańskim downtown. Odpowiedz Link Zgłoś
lechita21 Re: co z Andersią ??? 03.09.02, 14:16 ja rozmawiałem z kumplem który pracuje w tej firmie Von der coś tam i on mi powiedział że sytuacja na Poznańskim rynku biurowym jest tak trudna że mieli do wyboru albo zrezygnować z budowy albo tylko część przeznaczyć na biura a reszte na co innego i tak też sie stało, biur bedzie tylko chyba 8 pieter, reszta hotel i pare sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
kaspera Re: co z Andersią ??? 07.09.02, 01:39 W ŚRODOWYM NUMERZE GW BYŁO CO NIECO WSPOMNIANE O ANDERSJI. PONOĆ PRZECIĄGAJĄ SIĘ PRACE PROJEKTORSKIE. WE WRZEŚNIU TEGO ROKU PLANOWANO RUSZYĆ Z BUDOWĄ CZĘŚCI PODZIEMNEJ. MIAŁ TO WYKONAĆ JEDEN Z PODINWESTORÓW. ALE ZARZĄD NIE CHCE DZIELIĆ PRAC NA DROBNE SEGMENTY I POMIĘDZY RÓŻNE FIRMY. DLATEGO CHCĄ WYSTARTOWAĆ Z JEDNYM BUDOWNICZYM NA POCZĄTKU 2003 R. Odpowiedz Link Zgłoś