Gość: S IP: *.icpnet.pl 26.10.05, 21:47 3 osoby z PP i już najlepsza kadra w Polsce - dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: Informatyka na WSNHiD pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:45 Poza tymi trzema NOWYMI z PP jest jeszcze paru z UAM i AR no i oczywiscie PP. I mowie tutaj tylko o informatyce. Odpowiedz Link Zgłoś
hektor_wektor Re: Informatyka na WSNHiD pod lupą 27.10.05, 12:12 No i co z tego? Wiesz zapewne jako student tej szkoły, że problem leży zupełnie gdzie indziej. Kadra jako zbiór jednostek o określonych kompetencjach, to dopiero połowa sukcesu. h_w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Informatyka na WSNHiD pod lupą IP: *.icpnet.pl 26.10.05, 23:12 i dodajcie do tego Mariana Marka Przybylskiego. Najlepsza uczelnia, pełna megalomania Odpowiedz Link Zgłoś
ukash.cz Re: Informatyka na WSNHiD pod lupą 27.10.05, 08:44 w megalomanie nie ma co popadac ale jak na prywatna, radzi sobie calkiem calkeim i to jest humanistyczna uczelnia jakby nie patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_g Re: Informatyka na WSNHiD pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:47 A zapytajcie tych z PP (tak prywatnie) co mysla o tej uczelni i o jej studentach. Szlyszalem taka wypowiedz kiedys i nie byla ona pochlebna... Odpowiedz Link Zgłoś
hektor_wektor Re: Informatyka na WSNHiD pod lupą 27.10.05, 14:55 > A zapytajcie tych z PP (tak prywatnie) co mysla o tej uczelni i o jej > studentach. Szlyszalem taka wypowiedz kiedys i nie byla ona pochlebna... Nie wiem czy w ogole jest takie zapotrzebowanie ;) h_w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvikka Re: Informatyka na WSNHiD pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 15:55 ja jezdem informatykiem ksztalcilem sie samoukiem jestem. Odpowiedz Link Zgłoś