IP: *.netia.pl 21.11.05, 12:41
cześć, robię dzirkę w piątek i chciałabym zapytać tych, którzy mają, czy
długo się goi (na pleckach)? Jak bardzo bolało?
pozdrówka
Obserwuj wątek
    • natalia.ratajczak Re: tatuaż 24.11.05, 10:10
      Ja mam tatuaż już 4 lata na plecach właśnie. U mnie akurat zagoił się bardzo
      szybko. Smarowałam go maścią Alantan czy jakoś tak. A ból? Trochę bolało, ale
      nie tak jak sobie to wyobrażałam. Spokojnie przeżyjesz. Powodzenia.
      • Gość: micki Re: tatuaż IP: *.netia.pl 24.11.05, 14:25
        dzienki natalia za odp. a co znaczy bardzo szybko? tydzień, dwa czy ile?
        pytam, bo trenuję różne sporty i nie wiem na jak długo bedę musiała zrobić
        sobie przerwę...?
        • paula_poznan81 Re: tatuaż 25.11.05, 09:09
          U mnie tatuaż na krzyżu goił się ok 2 tygodni. I dopiero po tym czasie jak
          odpadły wszystkie strupy i skóra była gładka to mozna iść do poprawki. Na
          początku boli ale idzie się przyzwyczaić do bólu. Potem smaruj to miejsce mocno
          kremem natłuszczającym żeby strupy szybciej schodziły i żeby nie pozostały
          blizny- no i oczywiście mniej boli bo jak jest skóra dobrze nawilzona to tego
          nie czuć , a jak masz suchą to te strupy ciągną i mogą popękać i wtedy ból krew
          blizny. powodzenia
          • Gość: micki Re: tatuaż IP: *.netia.pl 28.11.05, 11:48
            yeahhh! mam ! jest śliczny, jestem z niego dumna jak cholera ;)teraz tylko
            musze dbac o niego :))super!
            • Gość: maniek.siekiera jak sie dba o tatuaz? podlewa sie piffkiem? ;)) IP: *.wurnet.nl / *.wur.NL 26.01.06, 16:26
    • Gość: JA Gdzie tatuaż w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 31.12.05, 15:17
      To ja może się podłączę do watku.
      Który salon tatuażu polecacie? Chodzi mi o wytatuowanie chińskiego symbolu albo
      na łopatce albo na żebrze pod piersią ;)

Pzdr!
      • Gość: micki Re: Gdzie tatuaż w Poznaniu? IP: *.netia.pl 02.01.06, 12:23
        Polecam szczerze Studio Tatoo na ul. Długiej - Sławek Frączek (tatuuje od 10
        lat). Powodzenia ;)
        • vika28 Re: Gdzie tatuaż w Poznaniu? 18.01.06, 16:34
          Ja mialam zaprzyjaznionego tatuazyste, ale wyjechal za granice ;(((

Goilo sie krotko - jak na psie jak mowili ;))) okolo 7 dni.
          I nie przeszkodzilo mi to w uprawianiu sportow. jedyne co to przy kontaktach z
          woda musialam stosowac szczegolne srodki bezpieczenstwa ;)))
        • ewengarda Re: Gdzie tatuaż w Poznaniu? 19.01.06, 20:15
          Jezeli ktos jeszcze bedzie szukal, to rowniez polecam Studio Tatoo, znajdujace
          sie teraz na dlugiej. Moj tatuaz od paru lat (robiony jeszcze pod starym
          adresem) cieszy moje oczy, wyglada super, zagoil sie prawie blyskawicznie, na
          dodatek prawie nie bolal przy robieniu. Jak bede robila drugi, tez na pewno tam.
        • Gość: vb NR tel. do Studio Tatoo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:45
          Czy ktos zna numer tel. do Studio Tatoo? Bardzo prosze o pomoc! :)
          • Gość: micki Re: NR tel. do Studio Tatoo? IP: *.netia.pl 07.02.06, 11:19
            nie wiem po co Ci telefon, bo telefonicznie to nic nie załatwisz ()tak sie w
            tej branzy nie robi) ale skoro nalegasz...bardzo proszę :) 61 8515419
            • Gość: kaska Re: NR tel. do Studio Tatoo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:11
              jak nie jak tak.
              Ja umawialam sie telefonicznie, przyszlam, Slawek zrobil mi cudny tatuaz i juz.
              To bylo 4 lata temu i nadal jestem super zadowolona...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka