Dodaj do ulubionych

Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbijaj...

26.01.06, 23:28
to proste dlaczego on rozbija te auta ... bo cały czas trzyma różaniec w
jednej ręce i tak się ostro modli, że całkiem zapomina o rzeczach
przyziemnych - takich jak to, że auto ma olej... że się grzeje...

chociaż aby zajechac silnik z braku oleju (nie wierze ze mu się kontrolka nie
paliła) - masakra

Ciekawe co na to szef całej tej imprezy - marszałek województwa?
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: *.icpnet.pl 26.01.06, 23:41
      cała ta ekipa na czele z Piastą to jakies skrajne oszołomy!a Marszałek
      Województwa(PO)najwyraźniej pozwala na rozpuste wszechpolaków w urzędzie!
      • boar Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij 26.01.06, 23:46
        Marszałek to nie ma wogóle panowania nad ekipą LPR/MW... chłopaki założyli
        sobie departament wzajemnej adoracji - i teraz robią sobie "dobrze" nawzajem...
        ciekawe dlaczego tam żadnych kobiet w tej Młodzieży Wszechpolskiej nie widac -
        może to jest jakaś skrajnie homo organizacja
        • Gość: Oliveira To są same Normalne Rodziny IP: *.atman.pl / *.atman.pl 27.01.06, 15:26
          Definicja Normalnej Rodziny wg Młądzięży
          • Gość: ciekawy [...] IP: *.gl.digi.pl 27.01.06, 17:27
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: mbishop A czemu mają się go czepiać? IP: *.attu.pl 27.01.06, 17:34
              Z tego co wiem od dawna nie pełni żadnych funkcji publicznych. W przeciwieństwie
              do np. wszechpolaków
              • Gość: ciekawy Re: A czemu mają się go czepiać brata michnika IP: *.gl.digi.pl 27.01.06, 18:20
                bo baranie przez niego gineli ludzie!!!! tak ciezko to zrozumiec??? a gdyby
                twoich rodzicow ktos zeslal na smierc tez byc sie przestal czepiac, bo
                przeszedl na emeryture???
                p.s. dziekuje gw po raz kolejny za cenzure brawo hipokryci
          • Gość: ____ gen. Pinochet google a wszechpolacy - CIEKAWOSTKA IP: 212.38.200.* 28.01.06, 01:11
            przykład TWÓRCZOŚCI Artura Kośmidra, obecnie dyrektora departamentu
            społeczeństwa informacyjnego w urzędzie marszałkowskim, jednocześnie zaś
            dyżyrnego webmastera (autora stron internetowych) młodzieży wszechpolskiej i
            kilku pokrewnych serwisów oraz właściciela firmy internetowej ikos.pl/
            robiącej strony głównie niedoszłym posłom LPR i Samoobrony...

kilka ciekawych linków:

groups.google.pl/group/pl.comp.www.nowe-strony/msg/29567f2bea5d4c4e
            www.polnews.pl/showmsg.php?id=208&mid=3969
            proponuję też poszukać w google słów : kośmider pinochet
            szukanie po: ikos.pl też daje ciekawe rezultaty.
            • Gość: pinochet Re: google a wszechpolacy - CIEKAWOSTKA IP: *.nat.p-s-inter.net 29.01.06, 23:45
              Szczerze to nie wiem co ma wspolnego ikos z kośmidrem, co sie tyczy pogladow to
              rozumiem ze bledem jego jest to iz ma inny poglad na dzialanie Pinocheta niz
              lewicowa propaganda ? Czyli tylko Ci ktorzy uznaja Pinocheta za zbrodniarza a
              Fidela Castro i Chegevare za boharterow moga pracowac w urzedzie ?

Czy licza sie zatem kompetencje czy tez poglady bo nie do konca rozumiem ?
              • Gość: pinoChet Re: google a wszechpolacy - CIEKAWOSTKA IP: 212.38.200.* 09.02.06, 13:44
                Jeśli bierzesz głos w dyskusji dotyczącej Ciebie, dobra rada na przyszłość: nie
                pisz z domowego komputera: p-s-inter.net (OS. JANA III SOBIESKIEGO 6) - to
                chyba nie jakiś zbieg okoliczności, że na Sobieskiego 6 mieszka też Artur
                Kośmider? :) to znany adres w środowisku prawicowym, choćby ze względu na osobę
                ojca - Marka Kośmidra.

Każdy morderca, czy jest to Che Guevara, czy Pinochet, nie zasługuje na to, by
                go popierać. Ja też nie lubie lewaków. Jestem byłym członkiem LPR i MW !.
                Myślisz, że skąd wiem o Twoich preferencjach i miejscu zamieszkania?

Co innego jednak to naiwny lewak w koszulce z Che paradujący na ulicy, a co
                innego PRACOWNIK URZĘDU, a w dodatku świeżo upieczony 28-letni DYREKTOR
                wydziału w Urzędzie Marszałkowskim, który gloryfikuje polityka-mordercę i pisze
                na jego cześc peany.

Między innymi z powodu gloryfikacji morderców odszedłem z LPR. Jestem
                narodowcem, ale wkurzało mnie, że nawet jak Pinochet kichnie, robicie z tego
                tragedię - co on zrobił dla Polski? nic! Ten facet to morderca z południowej
                ameryki - nie tylko zabijał swych głównych przeciwników politycznych (tak też
                robił Fidel), ale zabijał też maluczkich, za samo podejrzenie przynależności do
                lewaków - zabijał też współmałżonków, wrzucał do morza, a dzieci oddawał w
                adopcję swym funkcjonariuszom - jak 5 wieków temu Turcy, którzy sobie hodowali
                janczarów.
                Pinochet sterował tym z fotela prezydenckiego - jako POLITYK, a nie jakiś
                partyzant - to tym bardziej niebezpieczne - to był człowiek, któremu nie
                przeszła chęć do zabójstw nawet, jak już rządził krajem - popierasz
                taką "politykę"?
                społeczeństwo powinno wiedzieć, że szef jednego z wydziałów w Urzędzie
                Marszałkowskim (gdzie będą rozstrzygane decyzje na temat tego, jak i gdzie będa
                gromadzone dane o mieszkańcach i ich sprawach), jest znanym fanem mordercy
                politycznego - czyżby ciąg dalszy naiwnych przygotowań do puczu wszechpolaków?
                Ile jeszcze zostało? rok? dwa? trzy?
                Parę miesięcy temu na całym piątkowie mozna było zobaczyc plakaty na których
                Twoja twarz była zamazana swastyką, widząc to ostatecznie przejrzałem na oczy.

A Piasta ma to gdzieś, zależy mu tylko na otaczaniu się kolegami z dawnej
                młodzieżówki.
        • Gość: Antynazi Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: *.bib.wpia.us.edu.pl 27.01.06, 16:07
          Kobiet nie widać bo pewnie lubią na nich poćwiczyć swoje katowszechpolskie
          metody.
        • Gość: dekta Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: *.clubnet.pl 27.01.06, 16:33
          Sprawa jest prosta - bojówki faszystowskie z a w s z e składały się z męskich
          osiłków...
        • Gość: Młodziak 26 latek na takim stanowisku!? Nie dziwię się temu IP: *.getinleasing.pl / 212.244.52.* 27.01.06, 16:42
          ...co się dzieje. Sam mam tyle samo lat, ale nawet gdyby ktos mi takie
          stanowisko proponował, nie zdecydowałbym się go przyjąć. Jesli ktoś mając tyle
          lat postanowił takie stanowisko zająć to musi być nielichym kretynem.
          • Gość: coralgol w liceum nazywano go " BULI " ( Boolie ) IP: 212.38.200.* 27.01.06, 23:49
            na cześć bajkowego bałwana - również okrąglutkiego.

...a może to od "bułki"...
        • Gość: ania jasne ze homo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 12:21
          nie wiedziales???
      • Gość: Zyzol Dlaczego GW przyczepiła się tych typów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:50
        Nie lubię LPRów, nie lubię Wszechpolaków, a Piasty to na serio mówiąc
        nienawidzę bo to burak. Jednak w moim zaślepieniu i nienawiści do nich widzę
        ostro i wyraźnie, że GW Poznań w osobie pana Bojararskiego prowadzi własną
        krucjatę przeciw Weszpolakom w urzędzie marszałkowskim. To miłe - trzeba
        patrzeć władzy na ręce, ale mam nadzieję, że podobnie będzie się przyglądała
        rządowym PISowcom i opozycyjnym POowcom. Szkoda, że GW hjest tak upolityczniona
        Gazeta powinna być obiektywna. Tymczasem wyraźnie widać że GW Poznań sprzyja
        Pasło Wiśniewskiej, a już odwróciła się od Grobelnego. To nie ma nic wspólnego
        z wolną prasą... Badania społeczne kandydatów na prezydenta zostały
        zmanipulowane - przecież można było zaproponować Dodę na prezydenta i ona też
        zyskałaby poparcie większe niż Grobelny.
        • boar Re: Dlaczego GW przyczepiła się tych typów? 26.01.06, 23:52
          jakby ktoś napisał na np. swoim sklepie kartkę "Pedałom i 'zyzolom' wstęp
          wzbroniony" to też byś nie lubiał MW ...
          • Gość: ds1 Re: Dlaczego GW przyczepiła się tych typów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 03:31
            lubił bucu!!!
        • boar Re: Dlaczego GW przyczepiła się tych typów? 26.01.06, 23:53
          a koszt naprawy tych aut poniesie: pan, pani... społeczeństwo

i dlatego należy tempic takie zachowanie - nieważne z jakiej opcji
        • Gość: tom Re: Dlaczego GW przyczepiła się tych typów? IP: *.icpnet.pl 26.01.06, 23:59
          Pasło-Wiśniewska na prezydenta poznania - masakra!Ona ma tyle wspólnego z
          poznaniem co wszechpolak z normalnością. Ale fakt faktem media juz jej kampanie
          robią. W koncu czwarta wladza, a raczej pierwsza...
          • pan.nikt Re: Dlaczego GW przyczepiła się tych typów? 27.01.06, 00:06
            No i co z tego, że GW jedzie po MW i LPR, jak po łysej kobyle??
            Czy w zwaiąku z tym smarkacze mają dawać im pożywkę??

Mam nadzieję, że LPR zrobi porządek.
            • boar Re: Dlaczego GW przyczepiła się tych typów? 27.01.06, 00:13
              coś się tobie pokręciło... LPR ma zrobic porządek z LPR/MW ??? odłóż różaniec i
              skup się ;)
              • pan.nikt Re: Dlaczego GW przyczepiła się tych typów? 27.01.06, 00:15
                Nie mam różańca w ręce.

Tak LPR ma zrobić porządek w swoich szeregach i niektórych przywrócić do pionu.
                • boar Re: Dlaczego GW przyczepiła się tych typów? 27.01.06, 00:25
                  chciałbym to zobaczyc :) pewnie kierowca pójdzie się wyspowiadac, potem
                  wyklepie 100x wierzę w boga i będzie po sprawie :D
                • Gość: tom Re: Dlaczego GW przyczepiła się tych typów? IP: *.icpnet.pl 27.01.06, 00:30
                  niektorych przywrocic do pionu? ze niby sa wsrod nich normalni, hehe...dobre!w
                  tej organizacji sa same buraki!!!
        • Gość: aga Piasta to burak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:28
          wygląda raczej jak debil:(((( burak to komplement
          • Gość: x Re: Piasta to burak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:44
            niestety taka cholote wypuszcza sie z wydzialu historycznego.on tam lesserowal
            kradł stydopendia socjalne i falszowal wybory samorzadowe na uam'ie.
          • Gość: gosc Re: Piasta to burak? IP: *.icpnet.pl 28.01.06, 17:58
            komplement dla buraka?
      • Gość: Antynazi Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: *.bib.wpia.us.edu.pl 27.01.06, 16:06
        Jakieś oszołomy powiadasz.To niejakieś oszołomy.Tacy w czarnych mundurach przed
        60 laty w Niemczech zaprowadzali nowy "ład".
      • Gość: Pepis Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: 80.96.109.* 27.01.06, 17:31
        He he nie ma skody octavi superb. Może ten pan rozbił dwa różne samochody? A
        może to był ford mondeo fiesta?
    • pan.nikt Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij 26.01.06, 23:45
      Tu różaniec nie ma nic do rzeczy.
      To woda sodowa.

Oj trzeba chłopców do pionu ustawić.
      • boar Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij 26.01.06, 23:48
        ciekawe kto ich ustawi do pionu... chyba ksiądz prałat Jankowski
      • Gość: tom Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: *.icpnet.pl 26.01.06, 23:51
        no tylko jakos nie widac zeby ktos ich do pionu ustawiał,w dupie to ma zarząd
        województwa i taka jest prawda!a Piasta i jego chłopcy rządzą!Gratulacje Panie
        Marszałku!
      • vipunia Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij 27.01.06, 08:13
        Do pionu :)
        Hehhe tak to jest jak czlowiek nie przeszedl etapu akwizycji, mycia szyb czy
        innych atrakcji rynku pracy zanim zorientowal sie co chce w zyciu robic.
        Później się samochody rozbija za publiczne pieniądze.
        Z drugiej strony non stop slysze od swietnych, uczciwych ludzi, ze nie chcą
        wchodzic w politykę czy nawet pracę w administracji póki to pieklo się nie
        skonczy. Tylko jak ma sie skończyć skoro oni nie chcą wejść i zrobić
        porządek...
        Nie wiem, ale nie mam koncepcji jak to zmienić...
      • Gość: arctico Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 10:41
        Nieprawda. To wszystko - oczywiście - to wina PO.
    • smierdz_pedalom to ile te lancie palą oleju?!? spalić 5l/1000km?!? 27.01.06, 00:09
      SZOK!! w zyciu nie kupię żadnego włoskiego g..a
      • Gość: niezalogowany Re: to ile te lancie palą oleju?!? spalić 5l/1000 IP: 194.193.170.* 27.01.06, 15:34
        Palą tego oleju tyle ile służbowa Honada mojego byłego szefa.
        Ale on zmieniał bieg dopiero jak mu paliwo odcinało :D

Zresztą udało nam się wzbudzic sensację w serwisie Hondy, gdy okazało się, że
        łożysko w skrzyni biegów, którego z założenia ngdy sie nie wymienia, tej wymiany
        jednak wymagało. Podobno Japończycy nie chcieli wierzyć ;)

Nie mniej powinno to dać obraz jak MW traktuje powierzone jej publiczne dobro.
      • Gość: xxx222 Re: to ile te lancie palą oleju?!? spalić 5l/1000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:38
        To musi być jakieś straszne g*.* =8-O
    • Gość: E. Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: 195.216.107.* 27.01.06, 07:39
      A może Wielki Pan Redaktor zweryfikuje swoich informatorów? Albo zacznie
      podawać wszystkie informacje, a nie tylko te któe mu pasują do jego bajeczki...
    • Gość: Pablo Skoda Octavia Superb?? IP: *.icpnet.pl 27.01.06, 07:58
      To chyba jakis nowy model...
      • Gość: rally_psycho Re: Skoda Octavia Superb?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 16:27
        No co? Składak! ( :
    • vipunia Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij 27.01.06, 08:07
      Jesli nasz Wicemarszalek ma na tyle kompetencji managerskich, że nawet dobrego
      kierowcy nie potrafi zatrudnić to mozemy się tylko cieszyć, że wybory już
      jesienią. Strach się bać jak nam porozbijają Wielkopolskę :(
    • l.george.l Brzydale w polityce 27.01.06, 10:56
      Ja wiem, że nie jest grzecznie oceniać ludzi po ich wyglądzie, ale wytłumaczcie mi, proszę, taki mechanizm. Jak to się dzieje, że ludzie głosują na ludzi szpetnych? Gdyby jeszcze szpetnych i mądrych, to byłoby jakieś usprawiedliwienie, ale zdaje się ten mechanizm nie działa.
      • matejator Re: Brzydale w polityce 28.01.06, 16:25
        też się nad tym zastanawiam.jak widzę osoby, które są grube czyli nie potrafią
        zadbać o siebie to co dopiero one robią na publicznych stanowiskach, gdzie mają
        dbać o nas wszytskich?
    • Gość: pablo Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:26
      Może wypadałoby, żeby kierowca płacił za swoje błędy... może nawet nauczyłby
      sie jeździć?
    • ciemne.oczka Bosak na prezydenta!!! :D:D:D 27.01.06, 11:38
      hahhhahhaha!!!!!,mi się tak z nich śmiać chce że poprostu nie mogę się
      powstrzymać.Żałosna banda dewotów.
    • dzakarta Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij 27.01.06, 13:53
      Tak to bywa, gdy "czereśniaki" obejmują urzędy!
    • Gość: Syruss Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:53
      Wszechpolak powinien płacić iprzestać się modlić jak prowadzi samochód. Obie
      ręce na kierownicy a nie w jednej różaniec w drugiej Playboy, a kieruje wiarą w
      boga
    • Gość: chicky Sprawa jest jasna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:54
      Kierowcą powinien zostać Chuch Norris; chłopisko by się ucieszył...
    • Gość: hehe CHYBA KONIKA WALI A NIE ROZNIEC TRZYMA :o) IP: *.chello.pl 27.01.06, 15:22
      tak jak rydzoWÓDZ przykazal
    • apokalipsa111 MOJA BABCIA MAWIALA ..... 27.01.06, 15:23
      Dac mlodemu czlowiekowi wladze i bogactwo to tak
      jak dac malpie brzytwe.

Babcia nie zyje. Nie mozna jej aresztowac ani podac do sadu.
    • Gość: zrgyz Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: 87.207.185.* 27.01.06, 15:29
    • Gość: zgryz Może nie jest wybitnym kierowcą, IP: 87.207.185.* 27.01.06, 15:30
      ale za to ma inteligentną buzię.
      • Gość: ugly inteligentna buzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:27
        www.uglypeople.com/
    • Gość: pirat bryki nie są po to by używać ich niczym gej kremu IP: 202.58.86.* 27.01.06, 15:31
      widać kiepskie produkty nie potrafią sprostać swoim reklamom. Poza tym są
      ubezpieczenia, w szczególności zaś auto casco. I tak pewnie jest płacone więc
      nie ma co załować.
      • Gość: pirat poza tym uszkadzanie jakichś złomów IP: 202.58.86.* 27.01.06, 15:34
        nie może przysłaniać sprawy łamania prawa przez sztab wyborczy tuska.
    • Gość: dzidek_12 Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: *.localdomain / *.mofnet.gov.pl 27.01.06, 15:32

Kto pisał ten artykuł?
      Kierowca zerwa dwie aluminiowe felgi od kół. To "od kół" dodano już chyba
      niepotrzebnie, he, he... Każdy wie czym jest felga i gdzie się znajduje!
      Jakie to auto skoda octavia superb? Ja znam skode octavie i skode superb, ale
      octavii superb nie.
    • Gość: Łowca Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 15:40
      Cóż buc mu z pyska patrzy ! Do łopaty to może by się nadał ale kierownica to już
      za wysokie progi...
    • Gość: roman Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: *.barczewo.macrosat.pl 27.01.06, 15:41
      panowie z WP, wiecej w szkole niż na siłowni. !!!!!! Kasujcie siebie a nie
      nasze podatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: hej ale ma ryj ta piasta. fajny usmiechniety Polak. IP: 217.153.152.* 27.01.06, 15:43
    • Gość: emes Jak człowiek patrzy na tą inteigentną twarz IP: 62.29.248.* 27.01.06, 15:44
      to od razu widac, ze on jest d wyzszych celów, a nie od prowadzenia fury
    • Gość: lll Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 15:44
      Przecież to proste. Zgodnie z KP pracowniy odpowiadają za powierzone mnienie.
      Niech sq..yn zapłaci 50.000 i po sprawie
      • laureno Re: Wszechpolacy w Urzędzie Marszałkowskim rozbij 27.01.06, 16:15
        Mnie właśnie dziwi, dlaczego tego nie płaci.
        Jest tylko kierowcą, nie ma chyba immunitetu.
        A w KP jest zapis o odpowiedzialności materialnej do 3 wypłat.
    • Gość: mirek bo to tylko samochód służbowy IP: 217.153.224.* 27.01.06, 15:46
      najlepsza bryka - jeździ bez oleju, z prędkością 100 km/h pokonuje krawężniki a
      w dodatku benzyna gratis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka