Dodaj do ulubionych

FAN KLUB HAJDASA Z LEGII

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 20:39
ZAKŁADAM FAN KLUB KOMENTATORA Z łazienkowskiej!!! TEZ GOSC MA TALENT PRZY TAKIM
KRETYNIE LEGIA NIGDY NIE ZDOBEDZIE MISTRZA, A MOZE NAWET SPADNIE( MÓDLMY
SIĘ)!!! KOLEŚ NAPEWNO UCIEKŁ Z GNIEZNA! PRZY NIM PYRA TO THEBEŚCIAK
Obserwuj wątek
    • Gość: Radost Re: FAN KLUB HAJDASA Z LEGII IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 21:59
      Spoko spoko tego tepego szowinistycznego komentatora Hadaja Legia juz zwolnila
      heheheh To burak jakich malo palil fajki (typowy prostak) przy lawc
      reprezentacji Angli a Keegan mu zgasil peta na co wspanial warszawska
      publicznosc reagowala oburzeniem!! Burak nie umie sie zachowac! a najlepsze
      bylo to ze na spotkaniu z kibicami Legii powiedzial " kibice Wisly to skur....
      i pokazemy im kto rzadzi .." a pozniej ten kretyn apelowal kiedy kibice Legii
      dawali dowody wisle na to ze rzadza apelowal o spokoj....okazal sie wikszym
      burakiem od nich no ale wylecial!! Wiesc :) niesie ze barwe glosu mial jak
      ciota:))) i to sie tez nie podobalo!!
      • Gość: Yonk Re: FAN KLUB HAJDASA Z LEGII IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 00:57
        Ty jednak RAdost jesteś poważnie chory....
        Po pierwsze Hadaj nie pali papierosów,
        po drugie to nie on powiedział tak o krakusach, tylko bosman szef kibiców....
        Wiesz co na innym wątku obrażasz Legię i warszawiaków, a tu się oburzasz na to,
        że w Warszawie nie lubią Krakowa.
        Wiedziałem, że masz kompleksy, ale że jesteś zakompleksionym hipokrytą...
        Brr mieszanka wybuchowa......
        • Gość: Radost Re: FAN KLUB HAJDASA Z LEGII IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 10:51
          Gość portalu: Yonk napisał(a):

> Ty jednak RAdost jesteś poważnie chory....
          > Po pierwsze Hadaj nie pali papierosów,
          > po drugie to nie on powiedział tak o krakusach, tylko bosman szef kibiców....
          > Wiesz co na innym wątku obrażasz Legię i warszawiaków, a tu się oburzasz na to,
          >
          > że w Warszawie nie lubią Krakowa.
          > Wiedziałem, że masz kompleksy, ale że jesteś zakompleksionym hipokrytą...
          > Brr mieszanka wybuchowa......
          Widzisz informacje o paleniu fajek i zdarzeniu na meczu Pol Ang zaczerpnalem z
          waszej strony gdzie byly glosy w obronir Hadaj... Co o krakusach hm i wyborcza i
          wile innych gazet napisaloo ze to byl Hadaj...poza tym jestem cikaw czy czytales
          uzasadnieni zwolnienie pana Hadaj z klubu Legia warszawa ???zarzuca sie mu ze
          jest bardzo szowinistycznie nastawiony i miedzy innymi(!) za to ze wlasnie
          podburzal kibicow na spotkaniu z pilkarzami przed meczem z Wisla!! no to jaj juz
          nie wiem.moze Legia zwolnila go za barwe glosu??
          Obrazam Legie..okej dobra ale zuwaz ze na forum nie ja nkrecilem spirale
          wyzwisk..a poza tym Yonk Ty nas nie obrazasz??? pidszesz ze kupujemy mecze itd.
          Wiesz nie jestem hipokryta ! czepiasz sie krakowa wiesz dlaczego o tym
          wspominalem w inych watkach! otoz dlatego ze media gazety i gwiazdor mediow
          J.Wojcik , Z.Boniek pierdola za przeproszeniem ze stadion Legii to saam miod ze
          najlepsi kibice itd itd... i to mnie wkurzalo wiezsz bo trudno nazwac najlepszymi
          kibicami tych co klaszcza jak trener dostanie w glowe kaminiem i na dodatek
          pochodza z tzw "normalnej" trybuny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka