asia_asia 09.09.06, 12:03 witam Czy ktoś zna może miejsce, gdzie można dać trochę w naprawdę dobrym stanie ubrań dziewczęcych/kobiecych? Nie mam zaufania do pojemników PCK, chciałabym dać je w konkretne miejesce dla konkretnych osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Thin_Air Re: gdzie dać ubrania IP: *.icpnet.pl 09.09.06, 22:21 Róg Botanicznej i Dabrowskiego - Fundacja samotnej matki z dzieckiem czy coś podobnego. Ja tam kilka razy nosiłem ubrania dla dzieci i zabawki i twierdzili ze wszystko bardzo się przydaje. Można też oddać do tej samej fundacji przy kościele przy Placu Bernardynskim. Słusznie masz wątpliwości dot. tych pojemników pseudo PCK. To firma prywatna która sprzedaje lepsze ciuchy na Bliski Wschód a z gorszych robi szmaty, a podszywa się tylko pod PCK, któremu oddają jakoby ok. 5%. Chociaż to też lepsze niż wyrzucać na składowisko... Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: gdzie dać ubrania 10.09.06, 17:47 1.wystaw na alegro 2.poloz kolo kosza, moze ktos sobie wezmie 3.namiary moga dac w MOPRze Odpowiedz Link Zgłoś