Dodaj do ulubionych

slub w Koninie

12.04.07, 08:50
Witam mam pytanko!
w ktorym z koninskich kosciolow najlepiej wziac slub? Sw Wojciech odpada bo wszyscy sie na niego jaraja w Koninie a mi sie juz znudzil bo wszystcy znajomi tam mieli...
Ma ktos jakies doswiadczenia moze pomysly? Dzieki i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • whitenyga Re: slub w Koninie 14.04.07, 17:34
      pw. sw.Marii Magdaleny na starym

ale tylko wtedy kiedy msze i kazanie bedzie mówił o.Mariusz
      • aniaaa Re: slub w Koninie 16.04.07, 09:29
        dzieki:)
        Ale na starym to troche za daleko goscie by sie pogubili bo wesele w Slesinie:)
        • whitenyga Re: slub w Koninie 17.04.07, 08:36
          szkoda . . .

:)
    • julka3006 Re: slub w Koninie 18.04.07, 22:41
      my mamy wlasnie tam - a wesele w mikorzynie- i nie martwimy sie ze goscie sie
      pogubia :) pozdrawiam
    • syrka1 Re: slub w Koninie 20.04.07, 19:34
      a My mamy slub właśnie w św Wojciechu a wesele w Żaku Smaku więc goście ....
      pójdą na piechotę :))))) może się nie pogubią ;P
      • aniaaa Re: slub w Koninie 24.04.07, 14:04
        coz..jednak zdecydowalismy sie na Sw.Wojciecha nie bedzie tyle zalatwiania bo to moja stara parafia;)
        Pozdrowienia!
        • kamila.sauf Re: slub w Koninie 03.09.15, 12:45
          A moja córka, która bierze w przyszłym roku ślub, zastanawia się nad wyborem filmowca... No bo wiadomo, że chciałaby mieć ładną pamiątkę. Wiem, że paradoksalnie jest już bardzo późno na takie decyzje, ale mamy kilka propozycji do wyboru - wolne miejsca są jeszcze u Adama Wita. On ma taką ładną ofertę i działa na terenie Poznania i okolic. I jak córka planuje swój film ślubny Poznań ze starówką wydaje jej się bardzo atrakcyjny - a widziałam na jego filmach, że on nawet za granice wyjeżdża... co o tym sądzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka