dolce4 03.05.07, 16:39 Gdzie w poznaniu mozna zjesc sushi - niedrogo i fajne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.i.k.k.a Re: pilne - bar sushi 03.05.07, 19:48 Nie jadlam, ale przymierzam sie do tego www.sakana.pl/ moje ulubione am am mi sie znudzilo(wtajemniczeni wiedza o co chodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolce4 Re: pilne - bar sushi IP: *.icpnet.pl 04.05.07, 10:23 No wiem - ale zamkniety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: pilne - bar sushi IP: *.ipt.aol.com 05.05.07, 21:42 niedrogo i fajnie to chyba nigdzie w europie sushi nie zjesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
new5 Re: pilne - bar sushi 06.05.07, 16:01 Czy ten Bar to na ul.Szyperskiej ??? Jadłam tam -super ale drogo ,za dwie porcje sushi(nie najesz sie tym nie ma mowy),dwie lampki pysznego wina japonskiego i 2 desery 110 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekzpoznania spróbuj na Krysiewicza 06.05.07, 22:10 ale sushi nigdy nie jest tanie, jeśli nie chcesz być głodna/-y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: pilne - bar sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:07 niedrogo to najlepiej iść do sklepu kupić potrzebne składniki i zrobić sobie w domku ... do tego dobre winko.. zaprosić znajomych i przygotowywać wspólnie - najlepiej, najtaniej i umiejętność robienia sushi napewno się przyda na przyszłość ... a roboty z tym wiele nie ma, a zabawa przednia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: pilne - bar sushi IP: *.dsl.bell.ca 07.05.07, 03:20 ...ja ostatnio kupilem...wcinam i natrafilem na cos twardego...zwracam na talerz i co widze....kawal szczurzego ogona...weeee... ...a moj kolega nietak dawno...znalazl w sushi szczurze odchody...! juz ...ach szkoda slow... Odpowiedz Link Zgłoś