Gość: groszek IP: *.icpnet.pl 31.05.07, 14:48 Czy macie jakieś doświadczenia z budowaniem i mieszkaniem w domach na szkielecie drewnianym? Kto to dobrze robi w okolicach Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Phantom Re: domy drewniane IP: 83.238.212.* 31.05.07, 16:28 To sporo tansza technologia, tyle ze obecnie developerzy plynac na rosnacej lawinowo fali wzrostow cen domow wolaja juz za nie prawie tyle co za murowane. A moim zdaniem powinny byc znaczaco tansze. Zreszta jakos nie mam do nich zaufania. W Poznaniu w tej technologii buduje chocby firma Domek - w tej chwili na Plewiskach, kiedys na Podolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: domy drewniane IP: *.icpnet.pl 31.05.07, 17:34 Już się trochę zorientowałam co do firm ale interesują mnie opinie na ich temat ludzi, dla których budowali. No i oczywiście opinie zamieszkujących tego typu domy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: domy drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:46 BTW: A wiesz może, kto postawi domek parterowy - rekreacyjny, taki jak w ośrodkach wczasowych, dwadzieścia parę metrów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: domy drewniane IP: 165.72.200.* 05.06.07, 12:28 Ja mieszakm w domu szkieletowym i jestem bardzo zadowolony, Budowała mi firma z okolic Pleszewa. Cena rozsądna, szybko i fachowo wybudowano. więcej tel. 604 633 641 Odpowiedz Link Zgłoś