agata.mroz 15.07.07, 23:09 Czy mogłabym uzyskać informacje o tym lekarzu, chodzi mi głównie o to czy wykonuje on usg 3d???bo slyszalam ze wykonuje??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nam Re: dr.Paucz 21.07.07, 11:44 Nie byłam, ale słyszałam, ze ma. Próbowałam sie w ostatnim tygodniu do niego zapisac, ale do 29 lipca jest na urlopie i włącza sie tylko sekretarka. Odpowiedz Link Zgłoś
anzawa Re: dr.Paucz 22.07.07, 14:44 Lekarz jest super. W swoim gabinecie posiada 3d ale nie wykonuje go podczas wizyty tylko w innym termnie i wykonuje je inna lekarka. Przeważnie w piatek kosztuje 150 zl w cenie jest nagranie i trwa ok 45 min. Odpowiedz Link Zgłoś
rena31 Re: dr.Paucz 03.11.07, 00:18 Teraz kosztuje 200 zł, i trwa 20 min. Lekarz nazywa się Puacz. Jest super specjalistą, naprawdę robi, co do niego należy lecz bardzo się śpieszy podczas kazdej wizyty (150 zł.). Uwazam, ze mocno przegina z ilością pacjentek w ciągu dnia, ale widać lubi kasę. Konsekwencją jest to, ze niewiele wyjaśnia podczas wizyty, czesto czuję się niedoinformowana. Teraz przygotowuję sobie pytania na kartce, i ciągnę goscia za jezyk, bo to jedyny sposób. Na kazde pytanie odpowiada, ale lakonicznie, bo kolejne chodzace banknoty czekają. Ale i tak mu ufam, i raczej nie zamienię na innego. Odpowiedz Link Zgłoś
dan-a polecam Tomasza Urbaniak 03.11.07, 08:53 witam bylam ostatnio na usg 3 d u tego lekarza...naprawde z czystym sercem moge polecic tego lekarza po tej wizycie postanowilam zmienic swojego lekarza prowadzacego a jestem juz w dosc zaawansowanej ciazy , odpowie na kazde zadane pytanie i nie trzeba czekac miesiacami na wizyte w jego gabinecie i jest dostepny caly czas pod komorka...a co jest wazne jest to niesamowicie pogodna i mila osoba.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rena31 Re: polecam Tomasza Urbaniak 03.11.07, 10:21 Słyszałam o Urbaniaku, i byłam u niego na USG 3D w lux medzie. I byłam zadowolona, choć tam jest gorszy sprzet niz u Puacza. Musiałam głowę wykrecać do ekranu, podczas, gdy u Puacza kazdy ma swój ekran (pacjentka, lekarz i partner). Ale badanie trwało ok 40 min, i dokładnie mi wszystko wyjaśniono. Odpowiedz Link Zgłoś
rena31 Re: dr.Paucz 06.11.07, 22:59 Dziewczyny, dzis koleżanka mi mówiła, ze miała umówiona wizytę na 20 00, ale weszła o 23 30! Za nia podobno były 4 kobety w ciaży. Nikt jej nie powiedział przepraszam, ani się nie wytłumaczył. Ale szok, ten facet przegina. Najgorsze, ze żadna nie ma odwagi mu czegoś powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
anzawa Re: dr.Paucz 07.11.07, 11:22 Jestem jego pacjentką od 4 lat prowadził moje 2 ciąże i jestem bardzo zadowolona. Fakt oczekiwanie na wizyte jest duże i czasem są spore pośluzgi ale to chyba świadczy że jest dobry. Ja zawsze przed wizytą dzwoniłam i się pytałam ile jest poślizgu zawsze przyjeżdzałam tak że nie musiałam czekac. Sprzęt ma dobry zawsze wszystko mi mówił i jeszcze się nie pomylił co do płci Odpowiedz Link Zgłoś
bgogol Re: dr.Paucz 21.11.07, 22:26 Potwierdzam. Obecie jestem w 2 ciaży którą prowadzi dr Puacz. Jestem bardzo zadowolnoa. W sytuacjach kryzysowych można się skontaktować a jeśli chodzi o wizyty to sekretarka zawsze mówi aby dzwonić przed wizytą aby sprawdzić czy jest jakiś poślizg. Poślizgi największe są w poniedziałki bo wpadaja pacjentki z problemami które pojawiły się w weekend. Najczęściej są to kobiety w ciąży. Co ważne wyniki badań przychodzą pocztą a o receptę można zawsze poprosic przez telefon i nie trzeba płacić jak za całą wizytę. Myślę że lepiej że stara się przyjąć wszystkie pacjentki nawet jak robi to o 24 niż miałby odmawiać lub umawiać na terminy za 3-4 miesiące. Bardzo polecam. Wysokiej jakości specjalista. Kilka specjalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś