alex_koz Re: swego czasu chcialam byc 16.01.08, 23:28 czytam i pisze na wielu forach, ale takiego lamania regulaminu jak na tym forum to chyba nigdzie nie ma..., wlasciwie nawet zadnej dyskusje sie nie tocza, bo nie ma sensu w takic warunkach gadac..., ech Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: swego czasu chcialam byc 17.01.08, 13:37 Podstawa to obowiazkowe logowanie, ale nikt mnie nie chcial sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moderator skun ona jes IP: *.neter.pl 17.01.08, 14:50 s.z.c.z.o.t.a napisała: > Podstawa to obowiazkowe logowanie, ale nikt mnie nie chcial sluchac. lol chyba nie 1szy raz :D -------------------------- wójtowska Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: skun ona jes 17.01.08, 21:55 Gość portalu: burak przez duze be napisał(a): > lol chyba nie 1szy raz :D @@@wazne, ze dwor slucha:D Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: swego czasu chcialam byc 17.01.08, 14:58 Ja tez kiedys chcialem byc, zglosilem swoja kandydature - jednak ze wzgledu na moje poglady nie zostala ona zaakceptowana. Taka niestety jest III RP :( Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: swego czasu chcialam byc 17.01.08, 19:30 vikka, drhuckenbush... co kandydatura to gorzej, nawet sie dziwiec przestaje ze to forum nie mam moderatora, skoro tylko tacy sie zglaszali... Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: swego czasu chcialam byc 17.01.08, 21:56 Moglas sama sie zglosic. Nie zglosilas sie to nie marudz. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: swego czasu chcialam byc 18.01.08, 08:37 Uwazam ze jedna i druga kandyatura byla dobra. Kazde z nas potrafi zachowac odpowiedni dystans do siebie. I potrafi zachowac obiektywizm w sytuacji, gdy jest to konieczne. Poza tym byl to czas, gdy i Vikka i ja sporo sie udzielalismy na forum, miedzy innymi dzieki nam to forum zylo - wiec to tez powinno sie dla nas liczyc na plus. Niestety, moje poglady byly odmienne niz te, ktore prezentuje GW i uwaza za jedyne sluszne - stad nie nadawalem sie na moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: swego czasu chcialam byc 18.01.08, 10:31 drhuckenbush napisał: > Uwazam ze jedna i druga kandyatura byla dobra. Kazde z nas potrafi zachowac > odpowiedni dystans do siebie. I potrafi zachowac obiektywizm w sytuacji, gdy > jest to konieczne. > > Poza tym byl to czas, gdy i Vikka i ja sporo sie udzielalismy na forum, miedzy > innymi dzieki nam to forum zylo - wiec to tez powinno sie dla nas liczyc na plu > s. > > Niestety, moje poglady byly odmienne niz te, ktore prezentuje GW i uwaza za > jedyne sluszne - stad nie nadawalem sie na moderatora. > oczywiscie, ze pamietam forum sprzed jakiegos czasy kiedy zarowno ty ja jak i vikka byliscie bardziej aktywni, i doskonale tez pamietam wasze poglady jak i zachowania w roznych forumowych sytuacjacj. nie mam tylko przekonania, ze potrafilibyscie zachowac obiektywizm.... ale coz, Wam nie dano moderacji, moderatora nie powolano, a na forum balagan i wzajemne obrzucanie sie epitetami.. ech Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: swego czasu chcialam byc 18.01.08, 11:14 huck, powiedz, że ten post to on żartobliwy jest... ten dystans do siebie i stwierdzenie, że dzięki wam forum żyło to jakaś figura retoryczna jest? alex - jak zgłosisz swoją kandydaturę to mój głos masz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: swego czasu chcialam byc 18.01.08, 11:21 Nie jest to zart. Jak trzeba - a bycie moderatorem pod to by podchodzilo - potrafie. No a to, ze zylo - chyba nie ulega watpliwosci. Teraz sa jeden-dwa watki ciagniete przez dluzszy czas, a tak to wszystko 2-3 dni i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: swego czasu chcialam byc 18.01.08, 11:44 przypomnę Ci, wtedy forum "żyło" podziałem na dwa obozy. z jednej strony byli PRAWDZIWI POLACY pod krzyżem a z drugiej lewactwo;-) mam nadzieję, że forum Poznania stać na ciekawszy żywot niż wtedy. oraz łudzę się, że forum naszego miasta może być moderowane normalnie, nie przez osoby z manią prześladowczą spisku GW. albo neutralny mod albo wolna amerykanka. mi tam się podoba bezmodowie, zawsze to więcej wolności, a trolle też jakoś nie atakują forum Poz. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: swego czasu chcialam byc 18.01.08, 16:42 conena napisała: > huck, powiedz, że ten post to on żartobliwy jest... ten dystans do siebie i > stwierdzenie, że dzięki wam forum żyło to jakaś figura retoryczna jest? <lol> > alex - jak zgłosisz swoją kandydaturę to mój głos masz:-) dzieki, ale pelnoetatowy etat moderatora to chyba jednak nie dla mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Nie ma chetnych na moderatora? 18.01.08, 16:57 Jaka szkoda. Wyglada na to, że mamy forumową anarchię. :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Nie ma chetnych na moderatora? 18.01.08, 19:50 chetnych brak bo ogrom pracy wszystkich potencjalnych kandydatow przeraza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salcia Re: swego czasu chcialam byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 20:47 Myślę, że tu nie chodziło o poglądy, ale o twoją głupotę:P Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: swego czasu chcialam byc 18.01.08, 08:37 Zalosna jestes... Na tak niskim poziomie nie bede polemizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: swego czasu chcialam byc IP: *.icpnet.pl 18.01.08, 08:45 Z faktami sie nie polemizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: swego czasu chcialam byc 18.01.08, 11:00 Polemizowac mozna z wszystkim. A ja mam zasade nie polemizowac z osobami glupszymi od siebie. Wiem, malo zostaje osob z ktorymi moge to robic. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: swego czasu chcialam byc 18.01.08, 16:59 drhuckenbush napisał: > A ja mam zasade nie polemizowac z osobami glupszymi od siebie. Wiem, malo > zostaje osob z ktorymi moge to robic. Dr.... to jest ten Twój dystans do siebie? :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Vikka na moderatora!!!!!!!!! 19.01.08, 20:38 v.i.k.k.a napisała: > teraz juz nie chce<foch> Jak Ci się zachce to masz mój głos;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a dziekuje wszystkim, dziekuje;))) 20.01.08, 08:00 Tobie w szczegolnosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sem prawda sie przebija skoro zdrajcy chcą moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 08:24 bezradni co ? Odpowiedz Link Zgłoś