woytolo 21.12.08, 21:13 Gdzie interesanci postawią swoje auta? Budynek piękny, ale... Budynek sądu okręgowego ta sama sytuacja. Wystarczy zobaczyć, jak tam są stawiane auta. Czyżby znowu ktoś nie pomyślał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyh Re: Prokuratorzy pod jednym dachem IP: *.echostar.pl 21.12.08, 21:37 No właśnie, pierwsze o czym pomyślałem to czy budynek wyposażony jest w parking, który pomieści nie tylko pracowników ale i interesantów. Jestem przekonany, że ktoś znowu przyoszczędził na tak oczywistej w rozwiniętych krajach rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Jest jeszcze gorzej IP: 62.148.94.* 22.12.08, 09:17 bo parkingu praktycznie nie ma nawet dla pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jest jeszcze gorzej IP: *.echostar.pl 22.12.08, 10:38 Posiadanie samochodu nie oznacza prawa do miejsca parkingowego dla niego. Nie widziałem nigdzie w Europie Zach. parkingu przed budynkami wymiaru sprawiedliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Jest jeszcze gorzej IP: 62.148.94.* 22.12.08, 12:01 Są pod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Jest jeszcze gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 22:10 Parkingi są - z tyłu budynku. Na przyszłość radzę popatrzeć dokładnie zamiast siać zamęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Zwracam uwagę na "praktycznie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 23:42 Miejsce jest garstka, samych pracowników jest ze 4 razy więcej niż miejsc parkingowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bounty jest jeszcze mpk do jasnej IP: *.eranet.pl 23.12.08, 00:27 No to do jasnej ciasnej wsiada w tramwaj i dojada. A na ulicach bedzie mniej samochodow. Przystanek tramwaju znajduje sie w odleglosci 300 m. Autobusu - jeszcze blizej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: jest jeszcze mpk do jasnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 01:01 Miasto Poznań pod rządami Grobelnego nie jest w stanie uporać się z tematem Park&Ride, więc propozycję dojeżdżania (co tam jeździ za autobus? 87 z Garbar?) traktuję jako żart. Odpowiedz Link Zgłoś