Gość: Suzi IP: apri:* / 10.136.1.* 06.11.03, 13:43 Przerost formy nad treścia - dla kogo te sklepy "dla waskiej elity bo nie dla przecietnego biednego polaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poznanianka Re: Nowe centrum handlowe Stary Browar IP: *.icpnet.pl 06.11.03, 13:48 Mam nadzieję, że wnętrze jest tak samo piękne jak beznadziejne i żenujące było otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny śmiertelni. Re: Nowe centrum handlowe Stary Browar IP: *.icpnet.pl 06.11.03, 13:50 Tak to prawda od lat patrzyłam na ten budynek, jak niszczał w oczach a teraz ....? jest cudownie ale co może powiedziec ktoś kto ma tyle co ja? czyli nic? jak tam wejść i patrzeć na bogadztwo a w ciągu dnia nie mieć nawet za co kupić dzieciom jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasieks Re: Nowe centrum handlowe Stary Browar IP: *.echostar.pl 06.11.03, 14:37 Gość portalu: Normalny śmiertelni. napisał(a): > Tak to prawda od lat patrzyłam na ten budynek, jak niszczał w > oczach a teraz ....? jest cudownie ale co może powiedziec ktoś > kto ma tyle co ja? czyli nic? jak tam wejść i patrzeć na > bogadztwo a w ciągu dnia nie mieć nawet za co kupić dzieciom > jeść. i az sie prosi pytanie skad masz dostep do internetu (stale lacze przez icpnet) skoro dzieci na chleb nie maja, a jak masz dostep w pracy to zamiast wyborcza czytac i forum ogladac na te dzieci pracuj !!! (...kiedy polacy naucza sie szanowac prace ....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskanna Re: Nowe centrum handlowe Stary Browar IP: *.net 06.11.03, 14:46 Gość portalu: Normalny śmiertelni. napisał(a): > jest cudownie ale co może powiedziec ktoś > kto ma tyle co ja? czyli nic? jak tam wejść i patrzeć na > bogadztwo a w ciągu dnia nie mieć nawet za co kupić dzieciom > jeść. No tak... zamknijmy wszystkie sklepy, w ktorych towar kosztuje wiecej niz 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny_dupek Re: Nowe centrum handlowe Stary Browar IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.11.03, 18:03 > jak tam wejść i patrzeć na > bogadztwo a w ciągu dnia nie mieć nawet za co kupić dzieciom > jeść. Zamiast wydawać kasę (której rzekomo nie masz) na Internet lepiej byś w słownik ortograficzny zainwestował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny wreszcie SUPER Nowe centrum handlowe Stary Browar IP: *.icpnet.pl 06.11.03, 14:35 Jeśli ktoś przeciętnego poznaniaka kojarzy tylko z BEMA lu ze straganem i sam się klasyfikuje z tymi ludźmi to jego sprawa i nie dla niego zrobiono tą prześliczną inwestycję, która jest już następną piękną wizytówką POZNANIA. Co taki ćwok memlający że nie ma tam baru mlecznego może wiedzieć o kulturze, jak sam z pewnościa jedyną datę którą pamięta to swoje urodziny. Więc niech cię ten twoim zdaniem przepych odstrasza, byś z tą swoją słomą w butach tam się nie zjawiał. A dla tych co w kółko biadolą jacy to oni nie są biedni dobra rada: zacznijcie podnosić swoje kwalifikacje i ruszcie głową jest jescze tyle do zrobienia i zarobienia, a jak nie macie inicjatywy to morda w kubeł.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RICH Re: wreszcie SUPER Nowe centrum handlowe Stary Br IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 14:46 Wreszcie ktos normalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORMALNY Re: Nowe centrum handlowe Stary Browar IP: *.icpnet.pl 06.11.03, 14:43 Gość portalu: Suzi napisał(a): > Przerost formy nad treścia - dla kogo te sklepy "dla waskiej > elity bo nie dla przecietnego biednego polaka. Zrzygałbym się gdyby wszystko było przeciętne i dla przeciętnego Polaka!! Wystarczająco dużo muszę oglądać przeciętnych ludzi na ulicy, którzy ograniczyli się do krytykowania innych samymi będąc szarymi, narzekającymi kmiotkami nic nie wnoszącymi nawet w swoje życie!! Zastanów się czytelniku nim poszerzysz ich grono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskanna Re: Nowe centrum handlowe Stary Browar IP: *.net 06.11.03, 14:44 "Na zmęczonych zakupami klientów czeka kawiarenka Coffee Team" Hmmm, ta kawiarenka sie nazywa Coffee Time. "Tu np. przy schodach ruchomych są kolumny z obrazami Tarasewicza" To nie sa obrazy Tarasewicza... to instalacja jego autorstwa z Opery. Obrazy jego autorstwa są w nieco innej formie... choc charakterystyczne zygzakowate paski i owszem - pojawiaja sie na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fav Re: Nowe centrum handlowe Stary Browar IP: *.icpnet.pl 06.11.03, 22:35 "Hmmm, ta kawiarenka sie nazywa Coffee Time." Otóż właśnie nie, ta kawiarenka rzeczywiście nazywa się "Coffee TEAM". Pytanie tylko, czy nastąpiła pomyłka w pisowni, czy też nazwa ta ma być nieudolnym przekręceniem nazwy znanej na świecie (w Poznaniu również - na ul. Półwiejskiej, niedaleko Starego Browaru jest właśnie taka kawiarnia) sieci kawiarni Coffee Time... Przypomina mi się Panascanic (udający Panasonic) i Rebook (Reebok)z lat 90-tych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Nowe centrum handlowe Stary Browar IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 12:58 wyjasniam wszystkim zainteresowanym: Coffee Time zmienilo oficjalnie nazwe na Coffee TEAM. Dotyczy to wszystkich ich lokali. Pozdrawiam ps. A Browar jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskanna Re: Nowe centrum handlowe Stary Browar IP: *.net 06.11.03, 14:45 Gość portalu: Suzi napisał(a): > Przerost formy nad treścia - dla kogo te sklepy "dla waskiej > elity bo nie dla przecietnego biednego polaka. Czyli jak w Poznaniu sa biedni to nie powinny powstawac miejsca gdzie Ci bogatsi moga wydac pieniadze? Bardzo mi przykro, ale nie podoba mi sie ta ideologia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nowe centrum handlowe Stary Browar IP: 212.244.188.* 06.11.03, 14:58 A dzisiaj ta wąska "elita" wyłamała drzwi do Browaru. No straszna ta nasza bieda - biedni nic innego nie robią jak tylko wysiadywanie w internecie i poranne zakupy w Starym Browarze. Jak ja im współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magaje@poczta.onet Re: Nowe centrum handlowe Stary Browar IP: *.b.pppool.de 07.11.03, 17:50 "Piotr i Paweł" kojarzy mi się ze SM "WIELKOPOLANKA" W Poznaniu.Prezesami zajmuje się Prokuratura! Odpowiedz Link Zgłoś