kolejorz_nie_ma_szans 02.05.09, 07:45 Poznań to jedno wielkie zgniłe centrum handlowe. Podziękujcie ekipie grobelnego rycha a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan2komnen Re: Paradnie po punkty IP: *.izacom.pl 02.05.09, 23:29 Kolejorz odpuścił Ligę Mistrzów bo stawia na puchar UEFA ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha :) Odpowiedz Link Zgłoś
starveling Re: Paradnie po punkty 03.05.09, 01:15 A jaki to ma związek z tematem artykułu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Paradnie po punkty IP: *.icpnet.pl 03.05.09, 13:43 uczestniczyłem w paradzie, żadnego wzruszenia osób starszych nie widziałem, bo ulice świeciły pustkami. szkoda czasu na takie imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś Gdzie pisze Przybylska? IP: *.icpnet.pl 03.05.09, 21:28 Kiedyś w GW Poznań pisywała niejaka Aleksandra Przybylska, która szczególnie umiłowała szkolnictwo i paradę gejów w listopadzie. Chciałbym wiedzieć, dlaczemu taka Przybylska już nic nie pisze w GW Poznań? Zawsze coś tam ciekawego i nowego naskrobała, a ostatnio w GW Poznań straszna bida w tematyce szkolnej. O ósemce to chyba najpierw Radio Maryja podało newsy ;-) Co z Przybylską się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Grunwaldu w s t y d !!! IP: *.icpnet.pl 05.06.09, 21:11 Moi rodzice wywieszali zawsze flagę 3 maja gdy nie było można (jako jedyni w Stanie Wojennym, ojciec i tak był rok w więzieniu, więc co mogło nas jeszcze spotkać? ;-) Ja zaś mieszkam już bez nich, gdy wywieszać można i też staram się niezapominać. Natomiast to o czym przeczytałem w artykule woła o pomstę do nieba. To brak refleksji nad godnością człowieka, który potrafi przekupczyć wszystko co ma, albo potrafi zaciągnąć hamulec w odpowiednim momencie. WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś