Dodaj do ulubionych

szukam noclegów

16.06.11, 18:08
Pomocy!!! Szukam noclegów nad morzem w domkach, apartamentach lub pokojach/studiach dla 4 osób (+ dziecko poniżej roku, dla którego będziemy mieć łóżeczko turystyczne), ale koniecznie z dwoma osobnymi pokojami (sypialniami) i aneksem kuchennym z kuchenką (choćby jednym palnikiem). Cena max bez wyżywienia do 350 zł/doba.
Najchętniej na 10-14 dni, a urlop mam w terminie: 16.07-07.08.2011.
Miejscowość nie gra roli. Odległość od morza też nie jest najważniejsza.
Pomóżcie dobrzy ludzie, bo dostaję już kręćka! Będę wdzięczna...
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: szukam noclegów IP: *.cdma.centertel.pl 16.06.11, 21:49
      zapraszam do małej miejscowości Retowo nad j. Gardno 6km od morza w ścisłym parku w strefie ciszy info na www.ret.neostrada.pl lub nr tel 889133600 cena to 270zł +energia
    • kasia.k77 Re: szukam noclegów 16.06.11, 22:05
      Witam mam wolne mieszkanie 2 pokojowe od 16 do 24 lipca,cena 250 zł za dobę. Zapraszam
      www.fajnewczasy.pl/noclegi/wladyslawowo/mieszkania/32201
    • pokojelachs Re: szukam noclegów 17.06.11, 07:37
      Zapraszam do Jastrzębiej Góry.
      Posiadam wolne pokoje z własnymi łazienkami.
      Więcej informacji na www.pokojelachs.nocuj.com.pl
      Lub
      tel 512 491 093
      gg 2126134
      e-mail pokojelachs@gmail.com
    • elawe77 Re: szukam noclegów 17.06.11, 08:00
      Odstąpię rezerwacje studia dla 2 dorosłych i 2 dzieci do lat 10. Termin od 23 do 30 lipca.Ośrodek Jantar w Darłówku. www.jantar.darlowko.pl/
      Jest aneks kuchenny i lodówka. Cały pobyt z wyżywieniem wyniesie około 2600zł ja wpłaciłam zaliczkę w kwocie 769zł. Odstąpię za zaliczkę.
      O więcej informacji proszę pisać na :
      edyta.piatek@neostrada.pl
      Edyta
    • marcin_zabielski Re: szukam noclegów 20.06.11, 23:23
      przy takich wymaganiach najlepiej pojechać do Sopotu i zatrzymać się w jednym z ponad 200 apartamentów w Sopocie. Poszukaj sobie czegoś tutaj - sopot apartamenty
    • kbadamczyk Re: szukam noclegów 13.06.12, 17:33
      witam mam dla was propozycje nowy domek drewniany jeszcze nie wykończony za dwa cztery dni jest sypialnia z łozem małzenskim pokój sypialnia łózko piętrowe salon aneks kuchenny łazienka z kabina z hydromasażem wyposazenie domku o wysoim standarcie taras stolik z krzesełkami i domki holenderskie z bogatym wyposazeniem rusinowo koło jarosławca 800 m od morza szczegółowych informacji udziele pod nr tel 782383196 zdięcia moge wysłac mehjlem zadzwon opowiem szczegóły
      • kabi2 Re: szukam noclegów 13.06.12, 20:31
        Witam
        Chciałabym zaproponować mieszkanie 85m2 (2 sypialnie,2łazienki,kuchnia i duży salon) oraz balkonem w bardzo spokojnej okolicy.Posiadam wolny termin od 28 lipca- 6 sierpnia.Mieszkanie usytuowane jest blisko plaży, około 5 minut pieszo.Znajduje sie ono w Świnoujściu, gdzie jest jedna z najpiękniejszych plaży w Polsce.Wiece informacji pod telefonem : 697093508
    • mruk001 Re: szukam noclegów 19.06.12, 17:56
      zapraszamy:

www.gajowka.skoczow.pl/
      Tutaj znajdziesz wszystko czego szukasz. Warto wybrać się w Beskidy :)
    • Gość: ANNA Re: szukam noclegów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 17:59
      WITAM ZAPRASZAM NA WCZASY DO KOŁOBRZEGU!
      DOM ZNAJDUJE SIĘ W ZACHODNIEJ DZIENICY,DOJŚCIE DO BARDZO SZEROKIEJ PLAŻY(SPACERKIEM OK 25 MIN).PIEKNA ALEJA SPACEROWA,PRZY TYM SCIEŻKI ROWEROWE.OFERUJĘ PAŃSTWU POKOJE WEDLE ŻYCZENIA, TO ZNACZY DWA OSOBNE POKOJE,ORAZ KUCHNIA Z PELNYM WYPOSAŻENIEM(ROWNIEŻ MIKROFALÓWKA ,LODÓWKA)INTERNET,MIEJSCEM NA GRILLA,HUŚTAWKĄ.W POBLIŻU PRZYSTANKI KOMUNIKACJI MIEJSKIEJ I NIE TYLKO ORAZ SUPER MARKET.W OKOLICY ZNAJDUJE SIĘ RÓWNIEŻ RESTAURACJA,SKLEPY PUNKTY GASTRONOMICZNE,WYPOŻYCZALNIA GOKARTOW.CENA 30ZŁ/OSOBA( 200 zł CAŁE MIESZKANIE 3 POKOJOWE+KUCHNIA ŁAZIENKA).SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO SPĘDZENIA MILE CZASU WOLNEGO U NAS!!!PROSZĘ O INFORMACJĘ NA ADRES E-MAIL: dluga24@onet.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka