szafaryn 04.07.05, 17:31 Pilnie. CV/Portfolio proszę na: aim@szafaryn.com Wymagane doświadczenie, proszę się przygotować na prosty test. Możliwość wszelkich form zatrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domset.pl Re: dam prace: programista aplikacji internetowyc 05.07.05, 09:47 Witam! Programuję w PHP i bazy danych MySQL (łącznie z relacjami). Moje strony to m.in. www.wesola.waw.pl, www.dom.info.pl Mam 32 lata, wykształcenie wyższe prawnicze, znam angielski, posiadam prawo jazdy. Doświadczenie: 2002-2003 Urząd Miasta st. W-wy administrator strony internetowej ,2001-2002 firma Netosoft (www.netosoft.com.pl) Kontakt: tel. 607-15-92-40 Z poważaniem Adam Kubacki Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_ingo Re: dam prace: programista aplikacji internetowyc 09.07.05, 16:35 Witam ! CV PRZEMYSŁAW DROŻDŻAK Imię i nazwisko: PRZEMYSŁAW DROŻDŻAK Data urodzenia: 16.03.1971 r. Adres: ul. Mandarynki 4 m 13 02-796 Warszawa Kontakt: tel: 506 494 819, przemek_ingo@o2.pl Doświadczenie zawodowe: 2004-do dziś Pracownik kontraktowy. Webmaster / web designer, www.canpol.com.pl. Obróbka fotografii. Wspomaganie w DTP. 2003-2004 Gastro Magic Service – Webmaster / web designer, marketing manager, badanie rynku, tworzenie planów promocyjnych, sprzedaż usług, tworzenie ofert, opracowywanie materiałów reklamowych i przeznaczonych do druku i internetu, badania skutecznośći różnych form promocji. 2002-2003 Restauracje: CASA VALDEMAR, TSARINA, SŁODKI I SŁONY – Webmaster / web designer, marketing manager sieci. Produkcja poligraficzna i internetowa. 2002-2002 Komputerowe Studio Poligraficzne OMEN. Obsługa Harleqiun RIP (naświetlarka klisz), programów do impozycji i skanera. Dodatkowo pracowałem jako marketing manager, czyli zajmowałem się znalezieniem sposobów pozyskiwania nowych klientów. 2001-2001 Drukarnia Class 2000 Sp. z o.o. – marketing manager. 2000-2000 InGo Sp. Z o.o. –marketing manager, firma zajmująca się programowaniem komponentów do „Inteligentnego budynków” Partner handlowy firmy SIEMENS. 1997-2000 Agencja reklamowa GPD Square Media – własna działalność gospodarcza, głównie dostarczaniem firmom usług poligraficznych. Wykształcenie: 1996-98 Wydział Marketingu i Zarządzania, Uniwersytet Warszawski 1993-94 Wydział Transportu, Politechnika Warszawska 1992-93 Wydział SIMR, Politechnika Warszawska 1986-92 Technikum Elektroniczno-Mechaniczne im. M Kasprzaka Umiejętności i cechy: Komunikatywność, doświadczenie w negocjacjach handlowych, znajomość psychologii i socjologii. Samodzielność, nastawienie na efekty, cierpliwość, kreatywność. Biegła znajomość programów graficznych i animacyjnych (Photoshop, Flash, Fireworks, Corel, Ilustrator, Premiere, After Effect) i technologii internetowych (PHP, MySQL), oraz aplikacji internetowych np.: SMARTY, NUKE, phpBB, budowa własnych aplikacji CMS. Dogłębna znajomość hardware i systemów operacyjnych Windows, Mac Os 9.x, Os X. Znajomość języków obcych: niemiecki w stopniu dobrym, angielski w stopniu podstawowym ( nomenklatura zawodowa w stopniu dobrym) Zainteresowania: Technologie internetowe i multimedialne, automatyka przemysłowa zwłaszcza w zakresie inteligencji budynków, mobilny internet, animacja i kreacja graficzna, języki skryptowe. Ludzie. ad: Portfolio www.canpol.com.pl www. canpol.com.pl/forum Zwykle wraz z odejściem webmastera zwłaszcza z mniejszych firm, strony zostają zastąpione dziełem następnego... Wolę prosty test :-) Wyrażam zgodę na przetważanie moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.97 r o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. Nr 133 poz. 883). Odpowiedz Link Zgłoś