finezyjka 21.09.05, 17:02 Wrazliwa na drugiego czlowieka 36l kobieta podejme sie opieki nad dziecmi lub osobami starszymi, posiadam doswiadczenie (opieka nad siostrzencami i mama). www.arystoteles.pl/partner.php?ref=future Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goat Re: OPIEKUNKA DO DZIECI I OSÓB STARSZYCH 24.09.05, 12:26 szukasz pracy jako niania, ja wlasnie szukam rezolutnej zyczliwej niepalacej osoby do moich chlopakow jest 2 chlopcow 1 ma 5 lat, chodzi do przedzkola, czesto niestety jakies przeziebienia lapietrzeba go prowadzac, zabierac drugi ma 1,5 roku, jest bardzo wesoly, otwarty, wyglada na co najmniej 2 lata praca jest rano i po poludniu, godziny sie powtarzaja co 3 tygodnie przykladowo: 1 tydz 7.30-930 potem 15 - 18 2tydz 15-21 3 tydz 6.30-9.30 15-17 czasem soboty, 2-3h czasem jakis wieczor tak mniej wiecej moga byc jakies zmiany, o nich bede wiedziala od pol pazdziernika pomoc w domu jest niezbedna praca od juz Odpowiedz Link Zgłoś
finezyjka Re: OPIEKUNKA DO DZIECI I OSÓB STARSZYCH 28.09.05, 11:26 Witam Czyli potrzebna jest Pani opiekunka dyspozycyjna i ktora najlepiej miszka w poblizu. Moja sytuacja ma sie nastepujaco mieszkam 80km od Warszawy wiec codzienny dojazd wykluczam jesli juz to z zamieszkaniem wtedy moge byc dyspozycyjna, posiadam rowniez rodzine i weekendy chcialabym miec wolne tak wyglada moja oferta, bardzo bym chciala Pani pomoc lecz w tej kwestii nie bardzo widze rozwiazanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś