dorys_o 22.10.05, 22:19 Mam 21 lat. Jestem studentką 3 roku turystyki i rekreacji. Chętnie podejmę pracę za godziwe pieniądze. Nie potrzebne mi jest kieszonkowe. Musze zarobić na studia. Proszę przesyłać propozycje na adres gazety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sila100 Poszukiwacze ogłaszać się na innym forum!!! 23.10.05, 08:30 Rozumiem, gdy ktoś nie umie czytać, ale po maturze to juz chyba nauczyli czegoś, więc zmień dziewczyno forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sila100 Re: Szukam pracy dorywczej 23.10.05, 13:28 Trudno nauczyć ludzi prostych zasad, jeżeli jest forum: szukam pracy - to tam poszukujący powinni się zareklamować, a jeśli chcą zaproponować pracę poszukującym, to pozostawiają informacje na tym właśnie forum. To jest takie trudne do zrozumienia, nawet dla studentki 3 roku? Oburzanie się jest przejawem agresji, a co za tym się kryje - trudności w uzyskaniu odpowiedniej pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
valley Re: Szukam pracy dorywczej 23.10.05, 20:46 Dokładnie! Chyba jasno jest napisane czego to forum dotyczy :) trzeba tylko umieć czytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
teresanowak-avon Re: Szukam pracy dorywczej 24.10.05, 11:18 WITAM, JEŻELI JEST PANI ZAINTERESOWANA DODATKOWYM DOCHODEM, ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY. NIE KOLIDUJE TO Z INNYM ŹRÓDŁEM DOCHODU A WRĘCZ JEST WSKAZANE POSIADANIE DUŻEJ GRUPY ZNAJOMYCH. JEZELI JEST PANI ZAINTERESOWANA , ZAPRASZAM DO NIE ZOBOWIĄZUJĄCEJ ROZMOWY 644-53-04 POZDRAWIAM TERESA Odpowiedz Link Zgłoś