bs-extreme 15.02.06, 12:57 Szukamy recepcjonistki do biura frimy - producenta reklam. Wymagamy bystrości, podzielnej uwagi, pracowitości i dobrej prezencji. Oferty rekrutacja@bs-extreme.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marteczka_sokulska Re: Recepcjonistka poszukiwana 15.02.06, 17:46 jestem zainteresowana państwa ofertą!proszę o konkretniejsze informacje dotyczące pracy!czy jest to praca na stałe,jakie godziny pracy wchodzą w grę i jakie dni,jaką stawkę państwo oferujecie,w jakiej dzielnicy warszawy praca się znajduje i czy konieczne jest jakieś doświadczenie abyście państwo zainteresowali sie moją kandydaturą?proszę o kontakt na adres martunia24@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
belmagda Re: Recepcjonistka poszukiwana 16.02.06, 11:13 Witam Mam 25 lat jestem absolwentką Wyższej Szkoły. Jestem zainteresowana państwa ofertą! Proszę o konkretniejsze informacje dotyczące pracy. Czy jest to praca na stałe, jakie godziny pracy wchodzą w grę i jakie dni, jaką stawkę państwo oferujecie, w jakiej dzielnicy Warszawy znajduje się praca Jestem osobą punktualną komunikatywną pracowitą i systematyczną. Bardzo angażuję się w to czego się podejmę. Umiem rozmawiać z ludźmi i szybko nawiązuję kontakty. Uprzejmie proszę o kontakt belmagda@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kacha59 Re: Recepcjonistka poszukiwana 16.02.06, 18:29 Witam mam 21 lat i jestem zainteresowana państwa ofertą poniewaz zawsze podobała mi sie taka praca a chciała bym robic to co mnie interesuje.Jestem uczciwa,punktualna,pracowita.509-537-250 Odpowiedz Link Zgłoś