bbso 22.01.12, 12:52 gdzie można zaprosić 11 osób w tym dzieci na uroczysty obiad :) ? Poleccie proszę ... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ice Re: restauracja we Wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 22.01.12, 15:55 Pozytywnie zakręcone miejsce dla młodych i starych. Smacznie, szybko, zdrowo! albo powoli i z wyrafinowaniem delektujemy się smakiem. Korzystałem, korzystam i szczerze polecam. Ceny standardowe (nie za wysokie ale i nie najtaniej) za to obsługa i produkt pierwsza liga! ul. Robotnicza 74 "Club 22" (071) 359 22 22 lub 663 022 022 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegaz Re: restauracja we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 16:22 Tutaj: www.pubczteryporyroku.pl/default.aspx?page=offer Korzystałem w lecie i szczerze polecam, dzieciaki też były zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: restauracja we Wrocławiu IP: *.vectro.com 22.01.12, 18:02 www.abel.wroclaw.pl/ Polecam, sprawdzone i wypróbowane. Sama w zeszłym roku wyprawiała u nich 2 swoich i kilkoro znajomych psiapściółek dzieciaczków;) Przyjemnej zabawy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_in_dark Re: restauracja we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 22.01.12, 19:38 "Podkowa" przy Wojszyckiej - byłam tam kiedyś na imprezie właśnie rodzinnej - pysznie, fantastyczna obsługa i jak później rozmawiałam z organizatorami - na serio się opłacało. Odpowiedz Link Zgłoś
bbso Re: restauracja we Wrocławiu 23.01.12, 08:42 dzięki wszystkim :) sprawdzę te lokale :) te Wojszyce to trochę za daleko dla mnie :) ale na przyszłość może się przyda :) wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: restauracja we Wrocławiu 23.01.12, 09:45 jeszcze zadzwon i zapytaj czy gdzies nie zgodza sie zestawic tak stoliki razem aby zmiescilo sie 12 osob. W koncu to biznes = $$$$ Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
izabellinda Re: restauracja we Wrocławiu 23.01.12, 11:15 Ja polecam Lothus. Wietnamska restauracja. Piękny wystrój a jedzonko przepyszne. Najlepsza kaczka po tonkijsku jaką jadłam, świetne zupki. Oferują dwie sale, większą i mniejszą. Odpowiedz Link Zgłoś