Dodaj do ulubionych

Tarot Wróżba

11.05.13, 13:24
Jestem Westalka, zawodowo tarotem posługuję się 2 lata. Od dwóch lat pomagam ludziom znaleźć swoje miejsce w życiu, doradzam, rozwiewam wątpliwości...

Tarot to moja pasja od młodzieńczych lat, ciągle mnie zaskakuje swą trafnością i poradą.

Udało mi się pomóc już wielu osobom, z wieloma mam stały kontakt, często o coś dopytują. Wiele osób dziękuje, bo dzięki mojej wróżbie potrafili poradzić sobie ze sprawami, za które nie wiedzieli jak się zabrać, które spędzały im sen z powiek lub które ich przerażały. Życie nie powinno nas przerażać ani zaskakiwać w sprawach które powinny być poukładane.

Kiedy znajdę pracę? Czy będę pracować na tym samym stanowisku? Czy mąż mnie zdradza? Czy sytuacja się poprawi i co zrobić żeby zmienić swój los na lepsze. Czy będę z kimś z związku albo czy związek będzie trwały... To są pytania które nas nurtują i nie dają czasem spokoju.

Dzisiaj oferuję pomoc tym, którzy chcą zmienić swój los, sprawdźmy czy da się go zmienić i czy warto, bo może czasem to co nowe nie koniecznie znaczy lepsze?
Obserwuj wątek
    • kasia1-11111 Re: Tarot Wróżba 14.05.13, 00:30
      Witam,
      Kasia 22.04.78.
      Nie pracuję. Kiedy znajdę pracę i jaka ona będzie?
      Dziękuje
      Pozdrawiam
    • kasia1-11111 Re: Tarot Wróżba 14.05.13, 00:31
      Witam,
      Kasia 22.04.78
      Nie pracuję.Kiedy znajdę jakąś pracę i jaka ona będzie?
      Dziękuję
      Pozdrawiam
    • kasia1-11111 Re: Tarot Wróżba 14.05.13, 00:34
      Witam,
      Kasia 22.04.78.
      Nie pracuję. Kiedy znajdę pracę i jaka ona będzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka