Dodaj do ulubionych

PODSUMOWANIE-CO DZISIAJ ZROBIŁA NIUNIA

05.12.01, 23:03
NIC, A WRĘCZ PRZECIWNIE:
- wyp....lą ja dyscyplinarnie z Ligi (co za zniewaga, jak na razie żadna z
takim hukiem nie wyleciała); I JUZ NIC WIĘCEJ NA "W"
- w sobotę w Wawie będzie sie tylko uczyła (no chyba, że stara psorka ...)
- straci uznanie w oczach koleżanek, że men jej sie wywinął .
Obserwuj wątek
    • niunieczka Re: PODSUMOWANIE-CO DZISIAJ ZROBIŁA NIUNIA 05.12.01, 23:05
      a ty niunieczke kochasz i jej pomozesz wybrnac, z tych wszystkich klopotow,
      • men_ Re: PODSUMOWANIE-CO DZISIAJ ZROBIŁA NIUNIA 05.12.01, 23:07
        niunieczka napisał(a):

> a ty niunieczke kochasz i jej pomozesz wybrnac, z tych wszystkich klopotow,

Jedna tylko kocham tutaj, ale nie niunke.

Ale wyśle do zarzadu ligi pismo, że musiałem wyjechac pilnie słuzbowo za granice

• niunieczka Re: PODSUMOWANIE-CO DZISIAJ ZROBIŁA NIUNIA 05.12.01, 23:10
          pitol swoje pisma, zgwalce cie honorowo jak skaut, dla samej ideii, za to ze
          brales od stalina do buzi,
          • men_ Re: PODSUMOWANIE-CO DZISIAJ ZROBIŁA NIUNIA 05.12.01, 23:14
            To chyba mógł robic conajwyżej ktos z pokolenia mojego dziadka ?

Ze Czortowi totalnie popierniczyło sie od tego netu, to zrozumiem, ale Tobie od
            czego ? znowu z braku chłopa ?

Druga baba skreslona z listy:
            niunia
            • niunieczka Re: PODSUMOWANIE-CO DZISIAJ ZROBIŁA NIUNIA 05.12.01, 23:18
              twoj dziadek tez bral, ale menie konkretnie, bede sie w sobote krecic sie po
              wawie i chetnie cie poznam, ale do 15-tej musze byc na SGH-u, a potem ide z
              ksiazeczkami do hoteliku, chyba, ze zaproponujesz cos ciekawszego,
              • men_ Re: PODSUMOWANIE-CO DZISIAJ ZROBIŁA NIUNIA 05.12.01, 23:21
                Ty głupia cipo - nie obrażaj mego dziadka - w pierdlu siedział po wojnie za WiN !
                Prosze bardzo - ale szczegóły to juz możemy ustalic tylko na priv.
                ALe w koncu zrobisz czy nie krzywde ?

> twoj dziadek tez bral, ale menie konkretnie, bede sie w sobote krecic sie po
                > wawie i chetnie cie poznam, ale do 15-tej musze byc na SGH-u, a potem ide z
                > ksiazeczkami do hoteliku, chyba, ze zaproponujesz cos ciekawszego,

• niunieczka Re: PODSUMOWANIE-CO DZISIAJ ZROBIŁA NIUNIA 05.12.01, 23:25
                  za glupia cipe, buzka dobranocka, bedziesz mial ochote przeprosic i w koncu cos
                  konkretnego zaproponowac, to mnie znajdziesz, mimo wszystko lubie cie marku,
    • men_ A W TAKIM RAZIE MAM TO WSZ YSTKO W ..... 05.12.01, 23:36
      I CAŁY TEN KOLEKTYW BABSKI WYMIENIAJĄCY SIE INFORMACJAMI I KLONAMI NICKÓW.

PIERNICZĘ TO !!!!

Niunia - jak sie jutro nie odezwiesz, to niestety stracisz legitymacje ligi
      (powaznie).
      Nie bede czekał jak dupek do ostatniej chwili.
      Ja zapierdzielam po 12-14 godzin w tygodniu i czasami w weekendy staram sie
      mile odpocząć !

dobranoc
      • Gość: niunia Re: A W TAKIM RAZIE MAM TO WSZ YSTKO W ..... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.12.01, 16:54
        właśnie się przyglądam, jak jako satyr zapierdzielasz z Karitką,
    • men_ I SŁOWO SIE CIAŁEM STAŁO - TWÓJ WYBÓR 06.12.01, 15:49
      Miłego zwiedzania stolicy
      • mina.mina Re: I SŁOWO SIE CIAŁEM STAŁO - TWÓJ WYBÓR 06.12.01, 17:01
        men, miej jaja i nie wymiekaj! przez tchorzowskie wycofanie sie ze spotkania z
        niunia i odebranie jej szansy zerzniecia pierwszych jaj stolycy tracisz ogolne
        notowania jako mezczyzna! a wiesc sie niesie, oj szerokim echem sie niesie!
        • men_ Re: mina 06.12.01, 17:08
          patrz dwa moje ostatnie wpisy z wczorajszego dnia - czy z Ciebie tez tylko taka
          internetowa erotomanka ?

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka