30 wyników w czasie 87 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Łucznik 877 stopki (początek wątku)

Poszukuje stopek do tej maszyny a w szczególności do zamków i do dekoracyjnego szycia. Może ktoś wie gdzie je mogę dostać ?

Re: Łucznik 877 stopki

Kupowałam na allegro. maria skyrim.morrowind.pl

Re: Łucznik 877

wt., 28-05-2013 Forum: Tarnobrzeg Wątek: Re: Łucznik 877 Autor: Gość portalu: znajoma

Instrukcja Łucznik 877 potrzebna (początek wątku)

Czy ma ktoś instrukcję do maszyny do szycia Łucznik 877. Dostałam maszynę, wiem, że potrafi wiele różnych rzeczy, np przyszywać guziki, ale nie wiem jak to ustawić. Pomóżcie!

Re: Instrukcja Łucznik 877 potrzebna

znalazlas moze gdzies te instrukcje? bede wdzieczna za odpowiedz.

Łucznik 877 - czy warto? (początek wątku)

Po długiej przerwie chcę wrócić do szycia. Stara maszyna poszła już na złom i tu nastąpiła długa przerwa. Teraz jestem na etapie poszukiwania nowej (może być używana). Znajoma ma na sprzedaż swoją sporadycznie używaną maszynę Łuczki 877. Ja będę ją używać tylko na własny użytek. Moje pytanie na co

Re: Łucznik 877 - czy warto?

A nie chciałabyś nowego Łucznika Milena za 300 zł? oczywiście z paragonem i gwarancją :)

Łucznik 877 - instrukcja poszukiwana (początek wątku)

klarek_i@wp.pl Nie wiem czy to właściwe forum, ale z góry dziękuję jesli ktoś ma i by mi przysłał skany.

łucznik 877 - problem z naciągiem (początek wątku)

Witam, Mam baaardzo starą maszynę - łucznika 877. Niestety, choćbym nie wiem jak ustawiała naciągi, dolna nitka ciągle się rwie, albo kołtuni (nie wiem, jak to opisac, zbiera się straaasznie duuuużo nitki dolnej, az w koncu sie placze i tez rwie). Górna nitka prowadzi się super - w ogóle

Re: łucznik 877 - problem z naciągiem

Na początek nici muszą być cienkie nie mogą być zleżałe . Ja szyje tylko jednym gatunkiem nici firmy arena . Zmień igłe może być zbita . Górna nitka mimo ,że prowadzi się super to od niej zależy czy maszyna pętelkuje , musisz przykręcić na talerzykach naciąg górnej nitki , gdyby to nie pomogło

pytanie o stopki do łucznika 877 (początek wątku)

Czy te stopki będą pasować do kilkunastoletniego Łucznika 877 ? www.aspa-online.pl/?p=/pl/ml/3/1/13. Wysłałam już maila z pytaniem do producenta, ale bez odpowiedzi. Chciałabym dokupić parę stopek(szczególnie tą do

Re: pytanie o stopki do łucznika 877

To są stopki zatrzaskowe, powinny pasowac, a nawet muszą, tylko wydają się nieco drogie? A może po prostu dawno takich nie kupowałamm warto sprawdzić. Na Allegro można kupić chyba pojedyńcze. -- BagLady DZIANA MAFIA

łucznik (początek wątku)

Maszyna do szycia ! Gdzie w Wałbrzychu kupię części do maszyny typu łucznik 877 Serdeczne dzięki za informację !

jak zmniejszyc napięcie górnej nici w łuczniku 877 (początek wątku)

Witam! Niedawno zaczelam stawiac pierwsze kroki w szyciu na maszynie. Co jakis czas pękała mi niestety górna nic. Jak na złość instrukcja do łucznika 877 gdzies sie zapodziala, i nie wiem gdzie reguluje sie ten naciąg. Orientuje sie może ktoś?? -- szuwary, szuwary:P

Re: Maszyna do szycia

Ze starszych modeli mogę polecić Łucznik 877 Przykładowa aukcja tu: allegro.pl/lucznik-877-i3449199817.html Sama szyję na takim od lat 90tych (wtedy został kupiony). Wymieniałam tylko pedał i kabel

1 2 3