. Szkola jest duza, owszem, ciasna, ale ktora szkola nie jest przepelniona w naszej okolicy? Swietlica tez jest fajna - moje dziecko jest niezadowolone, kiedy za wczesnie odbieram :-)
Witam forumowiczow. Jak sadze na forum mozna znalezc rodzicow dzieci chodzacych do szkoly nr 231, czyli na Juranda ze Spychowa. Rodzicow dzieci z klas 0-3 chcialabym zapytac, czy to prawda, ze nie sa Panstwo zainteresowani wyslaniem dzieci na 5-dniowy wyjazd tzw. "zielona szkole" w czasie, kiedy
...ja słyszałem, że opinia o braku możliwości wyjechania na zieloną szkołe uczniów z klas 0-2 pochodziła od wychowawców. W klasie syna temat ma być poruszany na wywiadówce (ze wstępnych ustaleń część rodziców jest za zieloną szkołą)
Cos w tym jest. W szkole syna to powoli zacxyna wygladac w ten sposob. Najpierw 30.09-5.10 na kwarantanne poszlo 49 przedszkolakow ( bo to zespol szkolno-przedszkolny ) + 10 pracownikow przedszkola. Poniewaz zakazona nauczycielka przedszkola nie miala kontaktu z uczniami szkola niby dzialala dalej
..."formowala":))) -- Ksysiu52, obecnie jako benek231 na forum Feminizm: "Bo, widzisz, wczesniejsza przynaleznosc do dziewczynek jest warunkiem zapisania sie do organizacji feministycznych. :) Mnie nie chcialy zapisac nawet po zmianie plci - nad czym sie zastanawialem. Nie chcialy no bo
www.szkoly-tanca.pl/szkola/231 wejdz i sprawdz
www.szkoly-tanca.pl/szkola/231 link do strony tam jest wiekszosc informacji
Wydaje mi się, że szkola 231 powinna zostać niezmieniona, ale niezbedna jest równiez na Ostródzkiej nowa szkoła podstawowa (zaplanowana), która odciążyłaby 231. sawicewa
Witam Od lutego ruszmay z nowa grupa wiekowa 8-11 lat, jestesmy szkola tanca ulicznego info na: www.szkolytanca.pl/szkola/231 blizsze info gg: 1061557 telefon: 600780907 Zapraszam
Słuchaj, trudno odpowiedziec nam, na ile szkola rodzenia ulatwila nam porod. Prawda jest taka, ze urodzic musisz. Ale jesli masz watpliwosci - idz do szkoly, zrob wszystko, zeby porod byl jak najlepszy. Szkola rodzenia ci tego nie gwarantuje, ale moze dac duzo pewnosci siebie, wiedzy o
oleg3 napisał: > benek231 napisał: > > > A jak Ty to rozumiesz, Oleg... o ile rozumiesz(:?) > > Nie martw się o mnie. Ty i tak nie masz szansy by to zrozumieć. === Hehehe - tak jak przypuszczalem :O)) NIE ROZUMIESZ :)))))) A powtarzasz. Typowe :)))))) Szkola
Olcia, strach przed porodem jest naturalny i kazda z nas sie go bala, bardziej lub mniej. Mnie w oswojeniu tego leku BARDZO pomogla szkola rodzenia, wybor dobrego szpitala oraz fakt rodzenia z mezem. Niestety, zeby miec dziecko trzeba pocierpiec te kilka godzin. Ale wierz mi, ze warto :) I