52 wyników w czasie 75 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

SP 231

. Szkola jest duza, owszem, ciasna, ale ktora szkola nie jest przepelniona w naszej okolicy? Swietlica tez jest fajna - moje dziecko jest niezadowolone, kiedy za wczesnie odbieram :-)

szkola 231 zamknieta w czerwcu-pytanie do rodzicow (początek wątku)

Witam forumowiczow. Jak sadze na forum mozna znalezc rodzicow dzieci chodzacych do szkoly nr 231, czyli na Juranda ze Spychowa. Rodzicow dzieci z klas 0-3 chcialabym zapytac, czy to prawda, ze nie sa Panstwo zainteresowani wyslaniem dzieci na 5-dniowy wyjazd tzw. "zielona szkole" w czasie, kiedy

Re: szkola 231 zamknieta w czerwcu-pytanie do rod

...ja słyszałem, że opinia o braku możliwości wyjechania na zieloną szkołe uczniów z klas 0-2 pochodziła od wychowawców. W klasie syna temat ma być poruszany na wywiadówce (ze wstępnych ustaleń część rodziców jest za zieloną szkołą)

Re: Oficjalnie 231 tys na kwarantannie co oznacza

Cos w tym jest. W szkole syna to powoli zacxyna wygladac w ten sposob. Najpierw 30.09-5.10 na kwarantanne poszlo 49 przedszkolakow ( bo to zespol szkolno-przedszkolny ) + 10 pracownikow przedszkola. Poniewaz zakazona nauczycielka przedszkola nie miala kontaktu z uczniami szkola niby dzialala dalej

Was z Grubberem, to chyba jedna szkola parafialna

..."formowala":))) -- Ksysiu52, obecnie jako benek231 na forum Feminizm: "Bo, widzisz, wczesniejsza przynaleznosc do dziewczynek jest warunkiem zapisania sie do organizacji feministycznych. :) Mnie nie chcialy zapisac nawet po zmianie plci - nad czym sie zastanawialem. Nie chcialy no bo

Re: Szkoła tańca hiphop street jazz breakdance Rz

www.szkoly-tanca.pl/szkola/231 wejdz i sprawdz

Re: Szkoła tańca hiphop street jazz breakdance Rz

www.szkoly-tanca.pl/szkola/231 link do strony tam jest wiekszosc informacji

Re: gimnazjum

Wydaje mi się, że szkola 231 powinna zostać niezmieniona, ale niezbedna jest równiez na Ostródzkiej nowa szkoła podstawowa (zaplanowana), która odciążyłaby 231. sawicewa

Re: nauka tańca dla dzieci RZESZÓW

Witam Od lutego ruszmay z nowa grupa wiekowa 8-11 lat, jestesmy szkola tanca ulicznego info na: www.szkolytanca.pl/szkola/231 blizsze info gg: 1061557 telefon: 600780907 Zapraszam

Re: Szkoła rodzenia - jesteście (nie)zadowolone ?

Słuchaj, trudno odpowiedziec nam, na ile szkola rodzenia ulatwila nam porod. Prawda jest taka, ze urodzic musisz. Ale jesli masz watpliwosci - idz do szkoly, zrob wszystko, zeby porod byl jak najlepszy. Szkola rodzenia ci tego nie gwarantuje, ale moze dac duzo pewnosci siebie, wiedzy o

Re: Specyficzna metoda historii

oleg3 napisał: > benek231 napisał: > > > A jak Ty to rozumiesz, Oleg... o ile rozumiesz(:?) > > Nie martw się o mnie. Ty i tak nie masz szansy by to zrozumieć. === Hehehe - tak jak przypuszczalem :O)) NIE ROZUMIESZ :)))))) A powtarzasz. Typowe :)))))) Szkola

Re: Kto sie z Was boi porodu?

Olcia, strach przed porodem jest naturalny i kazda z nas sie go bala, bardziej lub mniej. Mnie w oswojeniu tego leku BARDZO pomogla szkola rodzenia, wybor dobrego szpitala oraz fakt rodzenia z mezem. Niestety, zeby miec dziecko trzeba pocierpiec te kilka godzin. Ale wierz mi, ze warto :) I

1 2 3 4 5