Jeszcze tylko dyszka i juz kończę. Udało się, czy nie?? Jestem sama, czy nie??
Nie muszę instynkt walki mnie budzi,o 23.30, bo inaczej bym nie zdążyła wygonić intruza z kompa,co mi się czasami zdarza i wtedy mnie nie ma o 23.59.
Idę. -- "Jest tylko jeden ratunek, jeden jedyny, dla zmęczonej duszy - miłość do drugiego człowieka." José Ortega y Gasset Mój blog :)
kawa3603 napisała: > Jeszcze nie poszłam. Właśnie widzę. -- proces.superhost.pl
postów miała Aankaa jak przed chwilą sprawdziłam w wyszukiwarce. I to tylko w 2004 roku! Anka! liczymy na Ciebie w podbijaniu tego wątku i prześciganiu każdego konkurencyjnego forum ;-) ps Anka, cierpisz na bezsenność? Ja juz drugą noc z rzędu nie śpię a do pełni księżyca jeszcze daleee
izalil napisała: > Anka, cierpisz na bezsenność? Ja juz drugą noc z rzędu nie śpię a do pełni > księżyca jeszcze daleeeko... ja ?? na bezsenność ( :DDDDDDDDDDDDD) jak widzę poduszkę - już śpię komputer stoi w innym (czytaj: dziecka) pokoju - stąd moja bytność na forum w dziwnyc
posiadam ten telefon i mam mały problem. Wchodze do "odtwarzacza mp3" a tam nie ma piosenek. nie mam również kabelka, żeby podłączyć telefon do kompa. Co zrobić by ściągnąć na telefon muzyke?
Spijcie dobrze,dobranoc.
Widać ciupazko,żeś nie wyzyta - już ktoś tu o tym wspominał. Przydałaby Ci się taka grula?
No to ja sie żegnam, jako sie rzekło... Do jutra, miłego oglądania stupid videos : ))) Dobranoc.
Poszłaś sobie już? No cóż... Ja w takim razie też pójdę...postanowiłam kłaść sie spać trochę wcześniej..zaczne od 23.30...potem może o 23...moze dzięki temu będę wstawać wcześniej ; )
ide kimać na dziś mam dosyć Toki sie dziś hajtnął..... o jak mi go żal.... :/ -- *** dr scott *** www.scottie.w.pl ***
Witam:) poszukuję pokoju dla 2 osób w Łukęcinie, Pobierowie lub Pustkowie okresie 23-30 lipca. Jeśli ktoś z Państwa dysponuje wolnymi miejscami lub posiada "namiar" to poproszę o info na email: sympatico@10g.pl ***Pozdrawiam***
Nie ma około. Trzeba dokładnie.