columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 11:03 WSTAWAĆ śpiochy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 15:10 No witam,witam towarzysz Drewniany online.Alescie sie rozpisali.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 15:35 Nooooo...ladnie to tak ,o mnie beze mnie?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 15:58 ide sie przekimac,bede kolo 20.:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 19:01 Co za dzień! Ładna pogoda (ciekawam jak długo?), lunch w miłym towarzystwie, udany zakup spodni... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 19:44 Eee tam udany.Pierwszy dzien w pracy po moim miniurlopie,parówa na polu nieziemska-z czego tu sie cieszyc??... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 19:52 No ale wieczór miałeś miły, mniemam... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 19:54 Teraz to ja wyczuwam ironie... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 19:57 To z zazdrości... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 19:58 O tak.Jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:04 Cóż, niektórzy dobrze sie bawią, poczas gdy inni maja tylko komputer i kota.. : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:08 Noo bez przesady.Mialem zly dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:10 Mówię o wczorajszej nocy.. ; ))) Jak udała się randka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:13 Aaa czy to takie wazne?.Czytalem wasze komentarze...Uwazacie ze mam "wybujala wyobraznie"? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:15 To nie było poważnie, nie czytałeś "apelu C.Górki do Drew"? Przecież wiesz, że my tak z czystej sympatii do Ciebie... : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:16 No doooobra:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.04, 20:11 A może poprawić Ci humorek tematem, co kociaki lubią najbardziej??? ;-))) Pozdrawiam. Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:13 Co kociaki lubią najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:13 No to popraw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.04, 20:18 Hmm... Kociaki lubią słoneczne klimaty, ciepłe morze, gorący piasek, bikini, albo bez, dobrą muzykę, fajnego faceta u boku i... reszta jest milczeniem, ale jakim... ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:20 Tylko jest male ku ku: nie jestem kociakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.04, 20:22 Ale ja jestem... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.04, 20:28 I oczywiście a kuku... ;-) życząc miłego wieczoru, znikam jak kamfora. Dobrego humorku i samych udanych pomysłów na wieczór... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:21 To mi nie poprawia humoru, więc przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:26 No,podobno mialas dobry dzien... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:29 Miałam dobry dzień, ale jak ktoś mi tak prowokacyjnie o tych kociakach na plaży - to mi przykro, bo nie byłam na wakacjach w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:34 Nie przejmuj sie,ja tez nie bylem:)).No,tylko,ze ja niespecjalnie lubie lato... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:36 Ja bym sobie poleżała gdzieś nad wodą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:43 Chociaz plywac lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:43 drew - proponuję Ci przeprowdzkę na Zieloną Wyspę - idealny klimat dla Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:43 Witam! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:44 ciao:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:45 Jak Tobie minął dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:46 Ja tez witam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:45 Albo na Alaske...lubie zime:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:49 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Albo na Alaske...lubie zime:) ale tam nie ma cały czas zimy:) często pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:51 Ale na samej polnocy ,nad Morzem Arktycznym.:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:52 czyli zimno i odludzie... samotnia... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:52 Bez kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:53 columbia napisała: > Bez kobiet... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:55 Dlaczego bez?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:54 Zalezy co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:55 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Zalezy co kto lubi oczywiście drewniany to kiedy wylatujesz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:55 C.Górko, musimy być dziś miłe dla Drew, bo sie trochę na nas nabzdyczył za wczorajsze ploteczki... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:57 columbia napisała: > C.Górko, musimy być dziś miłe dla Drew, bo sie trochę na nas nabzdyczył za > wczorajsze ploteczki... ; ))) taaak? a wydawało mi się, że nie przejął się zbytnio... ale może się mylę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:57 a poza tym - przecież jestem miła:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:59 Mówcie sobie co chcecie...i tak przeczytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:01 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Mówcie sobie co chcecie...i tak przeczytam:) ale co przeczytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:57 Jezu padam...zaraz ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 20:59 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Jezu padam...zaraz ide spac. co Ty taki poważny dzisiaj??? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:00 Miał ciężką noc, musiał się pewnie duuużo napracować ; ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 21:00 Padniety jestem,bylem w pracy po urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:01 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Padniety jestem,bylem w pracy po urlopie. no, niezły tekst;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:02 a co Cię tak wykańcza w tej pracy???? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:03 cedrowa_gorka napisała: > a co Cię tak wykańcza w tej pracy???? A gdzie Drew pracuje, to nam chyba nie powiedział ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 21:06 Oj mam za dlugi jezyk;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:06 columbia napisała: > cedrowa_gorka napisała: > > > a co Cię tak wykańcza w tej pracy???? > > A gdzie Drew pracuje, to nam chyba nie powiedział ; ) w ł a ś n i e:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:08 > > A gdzie Drew pracuje, to nam chyba nie powiedział ; ) > > > > > > w ł a ś n i e:) no?? czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 21:04 kontakty interpersonalne z niekompetentnymi wpólpracownikami,bajzel w papierach... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:06 Czyli, że nie jesteś w nastroju do flirtowania ok północy... ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:07 columbia napisała: > Czyli, że nie jesteś w nastroju do flirtowania ok północy... ; )))) eee chcieć to móc nie chcieć nie móc panimajesz??;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:09 cedrowa_gorka napisała: > columbia napisała: > > > Czyli, że nie jesteś w nastroju do flirtowania ok północy... ; )))) > > > eee > chcieć to móc > nie chcieć nie móc > > panimajesz??;) > Drew, wypowiedz się! ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 30.08.04, 21:08 Znikam do jutra.Dobranoc mile Panie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:09 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Znikam do jutra.Dobranoc mile Panie.:) czyli nie chcieć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:10 Ale się wywinął!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:10 columbia, on się chyba naprawdę obraził...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:11 cedrowa_gorka napisała: > columbia, on się chyba naprawdę obraził...;) ???!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:12 > > ???!!!??? a poza tym ???&%$@#^ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:13 columbia napisała: > cedrowa_gorka napisała: > > > columbia, on się chyba naprawdę obraził...;) > > > ???!!!??? I'm so confused... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:15 columbia napisała: > columbia napisała: > > > cedrowa_gorka napisała: > > > > > columbia, on się chyba naprawdę obraził...;) > > > > > > ???!!!??? > > > > > I'm so confused... you don't have 2 B... he'll B back... someday;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:16 cedrowa_gorka napisała: > you don't have 2 B... > he'll B back... someday;) I hope... : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:19 porozmawiajmy na jakis ciekawy temat:) na przykład... l e t m e t h i n k ... zróbmy sobie listę tematów do przedyskutowania... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:20 ok, ale zejdźmy "na dół" Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 30.08.04, 21:22 columbia napisała: > ok, ale zejdźmy "na dół" :)))))))))))))) dobra, już schodzę kurcze - ale tu wysoko...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Ależ wam się nudzi...:)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Ależ wam się nudzi...:))))))))))))))))))))))) IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:19 O Greta Garbo,witam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Ależ wam się nudzi...:))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:32 również witam..:)), nadal się nudzisz..???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Ależ wam się nudzi...:))))))))))))))))))))))) IP: *.veranet.pl 30.08.04, 20:35 Troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Ależ wam się nudzi...:))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:39 eee..niech Ci sie już tak nie nudzi, przecież rozmawiasz- czyli cosik robisz...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Buu..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:45 :((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Buu..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:54 a tak mi sie jakos smutno zrobilo.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Buu..... 30.08.04, 21:04 wejdź na forum humorum i poczytaj wątek o dziwnych snach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta sny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 21:07 ja przewaznie miewam dziwne sny..kiedys to nawet sciagnelam drzwi z zawiasow i oparlam je o sasiednia sciane..chyba lunatykowalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: sny... 30.08.04, 21:11 Gość portalu: greta napisał(a): > ja przewaznie miewam dziwne sny..kiedys to nawet sciagnelam drzwi z zawiasow i > oparlam je o sasiednia sciane..chyba lunatykowalam.. ale to był sen czy masz taką siłę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: sny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 21:13 nie jestem taka silna...i to nie byl sen, bo tata je musial nastepnego dnia zalozyc...coz...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: sny... 30.08.04, 21:17 Gość portalu: greta napisał(a): > nie jestem taka silna...i to nie byl sen, bo tata je musial nastepnego dnia > zalozyc...coz...:))) :))) biedny tata... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: sny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 21:20 az taki wielki to on nie jest, plynela z radia piekna muzyka i przypomnialy mi sie chwile, piekne chwile..dlatego...za straconym czasem...moze... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: sny... 30.08.04, 21:21 Gość portalu: greta napisał(a): > az taki wielki to on nie jest, plynela z radia piekna muzyka i przypomnialy mi > sie chwile, piekne chwile..dlatego...za straconym czasem...moze... jak piękna muzyka? - tez bym posłuchała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta muzyka..melodia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 21:24 sluchalam sobie muzyki filmowej " Starling beauty"-do tego filmu...piekna... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: sny... 30.08.04, 21:25 Gość portalu: greta napisał(a): >przypomnialy mi > sie chwile, piekne chwile..dlatego...za straconym czasem...moze... Smutek za straconym czasem jest najgorszy... : ( Ale mamy się nudzić, a nie smucić.. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Tematy konwersacyjne 30.08.04, 21:22 Pomijając niezwykle ciekawą osobę Drew, koty i psy juz były... mężczyźni też.. praca i studia też... języki obce...też... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Tematy konwersacyjne 30.08.04, 21:32 to może... dzieci dwujęzyczne... Forrest Gump...:) wbogacanie intelektualne na forum...;) sen nocy letniej... głupie wpadki (przypadki)... ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Zegnam was serdzecznie...:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 21:29 ...jezeli tak mozna zegnac, lecz ja sie ide polozyc, a moze spac??- zobacze...zmęczona jestem...bardzo...do jutra wam...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Zegnam was serdzecznie...:)) 30.08.04, 21:31 Spij s p o k o j n i e...nie przestawiaj już niczego więcej1 : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Zegnam was serdzecznie...:)) 30.08.04, 21:34 columbia napisała: > Spij s p o k o j n i e...nie przestawiaj już niczego więcej1 : ))) :)))) dobranoc greto:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia tematy konwersacyjne 30.08.04, 21:39 moda wśród małolatów telenowele wenezuelskie zmiana klimatu tchórzliwe koty wpadające nagle do pokoju i wbiegajace w panice pod kanapę, bo usłyszały sąsiada otwierajacego drzwi do swojego mieszkania... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 21:45 tropikalny shake...(pycha) gdzie chciałabyś się teraz znaleźć - uzasadnij wypowiedź;)) życie chwilą wyobraźnia - czy zgadzasz się z Einsteinem, że jest wazniejsza od wiedzy...:) ... Karolina Kurkova vs Paris Hilton ( to dla drew) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 21:49 Marzenie: Chciałabym znaleźć się teraz gdzieś nad M.Śródziemnym, na tarasie lub w ogrodzie, morska bryza chłodziłaby twarz, piłabym białe wino i jadła oliwki... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 21:52 a ja na wyspie Margarita :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 22:01 cedrowa_gorka napisała: > a ja na wyspie Margarita :))) uzasadnienie: www.une.edu.ve/margarita/ ewentualnie Nowa Zelandia... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 22:02 cedrowa_gorka napisała: > cedrowa_gorka napisała: > > > a ja na wyspie Margarita :))) > uzasadnienie: > www.une.edu.ve/margarita/ a-ha don't skip;)) > > ewentualnie Nowa Zelandia... > Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 21:51 cedrowa_gorka napisała: > Karolina Kurkova vs Paris Hilton ( to dla drew) ;) w błocie, kisielu, czy oliwce? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 21:52 columbia napisała: > cedrowa_gorka napisała: > > > Karolina Kurkova vs Paris Hilton ( to dla drew) ;) > w błocie, kisielu, czy oliwce? ; ))) pozostawmy to facetom do dyskusji - nie znam się;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 21:55 Chciałabym też móc pracowac tylko dla przyjemności i nie musieć się zmagać się z grymaśnymi klientami... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 21:56 czy pracując dla przyjemności nadal robiłabyś to co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 22:05 columbia napisała: > A ty, co byś robiła? dla przyjemności zostałabym reżyserem pisałabym reportaże z różnych zakątków świata ... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 22:07 No tak, teraz to rozumiem...Rajska Wyspa... : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 22:11 columbia napisała: > No tak, teraz to rozumiem...Rajska Wyspa... : )))) rajska wyspa i on u boku;) buffononline.com/forum/uploads/post-11-1089920874.jpg tropikalny shake i muza - wyclef jean claudette ortiz + bob marley ... no co nie można pomarzyć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 22:15 Oj, oj..... niestety nie mogę pokazać swojego typu, bo nie mam skąd wziąc zdięcia.. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 22:17 columbia napisała: > Oj, oj..... > niestety nie mogę pokazać swojego typu, bo nie mam skąd wziąc zdięcia.. a chętnie bym zobaczyła... to może spróbuj opisać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 22:22 No nie jest to łatwe...podobają mi się ciemno-blond włosy lub ciemne...oczy raczej tez ciemne, choć to nie ma takiego znaczenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 22:23 ciemny typ...;))))))))) /żart/ Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 22:26 W sumie, to wiele "typów" mi się podoba, tu chodzi raczej o całokształt, a to raczej trudno opisać... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tematy konwersacyjne 30.08.04, 22:28 to który temat wybieramy? i chyba równaamy do lewej, co? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 22:33 jesteśmy po lewej:) czyli który? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 22:34 wzbogacenie intelektualne forum jest temetem dość kontrowersyjnym... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 22:38 Na zakończenie poprzedniego tematu film.onet.pl/191,osoba.html (może nie jestem zbyt oryginalna) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 22:41 columbia napisała: > Na zakończenie poprzedniego tematu > film.onet.pl/191,osoba.html > (może nie jestem zbyt oryginalna) aaaa podobał mi się w speed... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 22:39 columbia napisała: > wzbogacenie intelektualne forum jest temetem dość kontrowersyjnym... ; ) tak, zwłaszca tu, na FK... jakby ktoś chciał jednak zaryzykować dysputy...;) ... to może Forrest, mój ukochany, Gump:) albo rys psychologiczny kotów odważnych inaczej:)) ... tak mi sie jeszcze jeden temat skojarzył p l u s z o w e m a r u d y interpretacja dowolna;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 22:42 To dawaj o tym Forreście - tez lubie ten film i aktora... O pluszowych marudach w "międzyczasie"... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 22:48 od czasu jak obejrzałam po raz pierwszy nie było potem filmu, który tak bardzo by mi sie spodobał... jak na razie to mój number one... ... "Nie jestem mądrym człowiekiem, ale wiem co to miłość" Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 22:51 i tak a propos naszych wcześniejszych marzeń też od Forresta:) "Możesz marzyć o niebieskich migdałach, ale lepiej nie rzucaj roboty" :P Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 22:53 ...a co robi pluszowa maruda...??? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 22:55 Czai się... : ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 22:59 columbia napisała: > Czai się... : ))))))))))) ale na co się czai?? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 23:02 Czasem na cień, czasem na "zajączka"... Teraz przyszedł, leży na moich kolanach, mruczy i ślini sie z ekscytacji.... : ))))) I oczywiście nie zamknął drzwi za sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 23:08 ne boisz się tak zostawiać drzwi otwartych? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 23:11 Juz je zamknęłam! Nie zostawiam ich zbyt długo otwartych, bo własnie sie boje... Ale jak go nie wypuszczę, to marudzi pod drzwiami i wiesza się na klamce, a strasznie mi to przeszkadza.. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 23:15 columbia napisała: >... i wiesza się na klamce, a > strasznie mi to przeszkadza... to znaczy, że głośno przy tym stęka bo nie może sięgnąć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: następny temat konwersacyjny:) 30.08.04, 22:53 Ja nie mam ulubionego filmu.... Jest ich kilka...Brasil, Blues Brothers, Delicatessen... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Forrest, mój ukochany, Gump... 30.08.04, 22:56 a propos mojego milczenia na temat pracy "Nie wpadniesz w tarapaty, jak będziesz trzymał język za zębami" ...;)) trzymam się reguł Forresta;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Forrest, mój ukochany, Gump... 30.08.04, 22:59 ile razy widziałas ten film!?! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Forrest, mój ukochany, Gump... 30.08.04, 23:07 chyba sobie znowu obejrzę...:) jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Forrest, mój ukochany, Gump... 30.08.04, 23:07 Jak tam Twoja Maruda? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Forrest, mój ukochany, Gump... 30.08.04, 23:13 "Większość ludzi, póki ma usta zamknięte, nie sprawia wrażenia głupków." to do tematu wzbogacania intelektualnego na forum ale ciiii;)) columbia napisała: > Jak tam Twoja Maruda? : ) jeszcze u nie nie zamieszkała... ale imie zostaje - czy muszę wykupić od Ciebie prawa autorskie;)? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Forrest, mój ukochany, Gump... 30.08.04, 23:16 Nie musisz kupować praw autorskich, ale musisz zdawać relację z jej poczynań wzbogacając wątek "pluszowe marudy - smuteczki i radości.." Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Forrest, mój ukochany, Gump... 30.08.04, 23:19 columbia napisała: > Nie musisz kupować praw autorskich, ale musisz zdawać relację z jej poczynań > wzbogacając wątek "pluszowe marudy - smuteczki i radości.." ok:) tv total sie zaraz skończy - kukam sobie w międzyczasie... i p o w o l i c z a s s p a ć . . . Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Forrest, mój ukochany, Gump... 30.08.04, 23:19 Kot skacze na klamkę, chwyta ją przednimi łapami i zawisa...czekając aż klamka ustąpi pod jego ciężarem otwierajac drzwi...po chwili oczywiście spada...jednak zazwyczaj, jezeli drzwi nie są zamknięte na klucz - to udaje mu się je otworzyć! spryciarz : ) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 31.08.04, 14:40 Drew! Zaraz "Zaklęte serce"! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 31.08.04, 16:12 Cholera,przegapilem!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 31.08.04, 16:21 Witaj, brakowało nam Ciebie wczoraj... Bardzo nudziłyśmy się z C. Górką... : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:34 witam i jestem zdziwiona...dlaczego nikt tu sie nie nudzi..??? czyzbyscie mieli jakies zajecie???? to ja sie tu troche ponudze..za was.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta jak już powiedziałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:12 tak tez zrobiłam ...nudzę się sama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: jak już powiedziałam... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 21:00 Witam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: jak już powiedziałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:08 przyszedles sie ponudzic?? bo ja tu z nudow usycham... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: jak już powiedziałam... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 21:14 Przyszedlem sie troche ponudzic przed snem:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: jak już powiedziałam... 31.08.04, 21:19 Wcześnie chodzisz spać ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: jak już powiedziałam... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 21:20 Bo wczesnie wstaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: jak już powiedziałam... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 21:35 No co tu tak pusto?.Wszystkie ogladacie pewnie boskiego Leosia diCarpio na Polsacie -jasna sprawa;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jak już powiedziałam... 31.08.04, 21:40 > No co tu tak pusto?.Wszystkie ogladacie pewnie boskiego Leosia diCarpio na > Polsacie -jasna sprawa;))))) w końcu jakaś dłuższa wypowiedź, drew;) p.s. nie oglądam durnych filmów, a Leoś wcale nie jest boski...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: jak już powiedziałam... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 21:43 Witaj CG:).Jak tam zdróweczko w delikatnym cialku?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jak już powiedziałam... 31.08.04, 21:45 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Witaj CG:).Jak tam zdróweczko w delikatnym cialku?:)) drew, skąd wiesz, że mam delikatne ciałko;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: jak już powiedziałam... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 21:49 A nie jest delikatne?;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jak już powiedziałam... 31.08.04, 21:50 Gość portalu: drewniany napisał(a): > A nie jest delikatne?;) a skąd to przypuszczenie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: jak już powiedziałam... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 21:56 no..moje jest delikatne,to dlaczego niby Twoje mialoby nie byc?;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jak już powiedziałam... 31.08.04, 21:57 Gość portalu: drewniany napisał(a): > no..moje jest delikatne,to dlaczego niby Twoje mialoby nie byc?;) haha jestem gruba i słowo delikatne jest tu nie na miejscu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: jak już powiedziałam... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 21:58 Ale to nie wyklucza delikatnosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jak już powiedziałam... 31.08.04, 21:59 w moim przypadku wyklucza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: jak już powiedziałam... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 22:01 Dziwna logika. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jak już powiedziałam... 31.08.04, 22:04 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Dziwna logika. nie logika - realizm;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: jak już powiedziałam... 31.08.04, 22:02 Sama pamietam, jak mówiłaś Znudzonemu, że nie musisz sie odchudzać, wręcz przeciwni ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: jak już powiedziałam... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 22:05 O wlasnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jak już powiedziałam... 31.08.04, 22:08 Gość portalu: drewniany napisał(a): > O wlasnie!:) tak myślałam wyłapujesz szczegóły,co;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: jak już powiedziałam... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 22:09 A Ty niby nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jak już powiedziałam... 31.08.04, 22:07 columbia napisała: > Sama pamietam, jak mówiłaś Znudzonemu, że nie musisz sie odchudzać, wręcz > przeciwnie ; ) columbia!!!!!!!!!!!!!!!! dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jak już powiedziałam... 31.08.04, 22:10 columbia napisała: > No co....(?) chciałam się troche poprzekomarzać/rany, co za słowo/ z naszym Kolegą Drewnianym ostatnio jakoś go mało jest... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: jak już powiedziałam... 31.08.04, 21:46 Cholera! przegapiłam Leosia!! Nigdy sobie tego nie daruję!!! ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jak już powiedziałam... 31.08.04, 21:47 columbia napisała: > Cholera! przegapiłam Leosia!! Nigdy sobie tego nie daruję!!! ; )))) włącz szybko Polsat - jeszcze jest!!!!!!!!!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: pluszowa maruda 31.08.04, 21:48 Oblazł moją koleżankę i teraz muszę ją wyszczotkować z sierści... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: pluszowa maruda 31.08.04, 21:54 Tak długo szykowałam sie na Boskiego Leo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: pluszowa maruda IP: *.veranet.pl 31.08.04, 21:57 Pozdrowienia dla kolezanki:...:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Drew... 31.08.04, 21:58 O, jest i Drew...Co Wy tak z tą kolezanką...odczyściłam i poszła.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 22:00 To kolezanka przyszla sie tylko wyczyscic?;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Drew... 31.08.04, 22:04 Gość portalu: drewniany napisał(a): > To kolezanka przyszla sie tylko wyczyscic?;) Koleżanka przyszła "z wizytą".... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 21:58 columbia napisała: > Drew chyba mnie unika.... > ; ) eee ,drew nie unika kobiet widzisz, juz pozdrawia Twoją koleżankę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Drew... 31.08.04, 22:01 Pluszak tez uwielbia wszystkie moje koleżanki...adoruje je bez przerwy...a ja potem musze je czyścić z siersci...czasem tez je oślini...wstyd.. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 22:03 Wiekszosc kotów to totalne pieszczochy:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:03 columbia napisała: > Pluszak tez uwielbia wszystkie moje koleżanki...adoruje je bez przerwy...a ja > potem musze je czyścić z siersci...czasem tez je oślini...wstyd.. > ; ) wiesz co, ta charakterystyka pluszatka...;) tak mi sie coś skojarzyło;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Drew... 31.08.04, 22:05 cedrowa_gorka napisała: > columbia napisała: > > > Pluszak tez uwielbia wszystkie moje koleżanki...adoruje je bez przerwy... > a ja > > potem musze je czyścić z siersci...czasem tez je oślini...wstyd.. > > ; ) > wiesz co, ta charakterystyka pluszatka...;) > tak mi sie coś skojarzyło;) Z czym Ci sie skojarzyło!!! ; )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:13 columbia napisała: > cedrowa_gorka napisała: > > > columbia napisała: > > > > > Pluszak tez uwielbia wszystkie moje koleżanki...adoruje je bez prze > rwy... > > a ja > > > potem musze je czyścić z siersci...czasem tez je oślini...wstyd.. > > > ; ) > > wiesz co, ta charakterystyka pluszatka...;) > > tak mi sie coś skojarzyło;) > > > > > > > Z czym Ci sie skojarzyło!!! ; )))))))) może z kim... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Drew... 31.08.04, 22:19 > > > > Z czym Ci sie skojarzyło!!! ; )))))))) > > > może z kim... Problemy z facetem ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:02 widzę, że się rozwijamy - tematy zaczęliśmy pisać ...lepiej późno niż wcale...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 22:04 Niestety ja sie nie rozwijam ,wrecz przeciwnie-musze zmykac.Jutro mnie tez nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 22:08 Allach mnie wzywa,musze sie wyspac na rano:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Drew... 31.08.04, 22:11 nie flirtujesz z nami, nie opowiadasz nam pikantnych szczegółów ze swoich innych w kontekście znajomości...no wiesz....przykro nam... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 22:13 Przykro mi,ale w tygodniu nie mam zbyt wiele czasu na mile rozmowy przez internet...:( Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:12 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Allach mnie wzywa,musze sie wyspac na rano:) a miałeś dbać o wątek - to ja też mam to gdzieś... nie przyjdę tu więcej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 22:15 Ostrzegam,nie rób tego!;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:16 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Ostrzegam,nie rób tego!;) jestem szalona i gotowa na wszystko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 22:17 Bo bede Cie straszyl po nocach,zobaczysz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:18 columbia napisała: > Jak Ty odejdziesz - to ja też!!! ja poważnie mówię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Drew... IP: *.veranet.pl 31.08.04, 22:18 No,na mnie pora.Dobranoc do czwartku.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Drew... 31.08.04, 22:20 Gość portalu: drewniany napisał(a): > No,na mnie pora.Dobranoc do czwartku.:)))) Będę tęsknić........................................ Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:23 columbia napisała: > Gość portalu: drewniany napisał(a): > > > No,na mnie pora.Dobranoc do czwartku.:)))) > > > > Będę tęsknić........................................ columbia - ja idę już bo mi drew zepsuł humor... dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:28 columbia napisała: > No co TY! znudzony prawie tu nie zagląda , drewniany też powoli się znudził/hehe/...;( Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Drew... 31.08.04, 22:30 cedrowa_gorka napisała: > columbia napisała: > > > No co TY! > > znudzony prawie tu nie zagląda , drewniany też powoli się znudził/hehe/...;( > > > > Ale my jesteśmy...A oni wrócą, wróca... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:20 a idź sobie;))) miło się z Tobą rozmawiało przez te 1800 ileś tam wątków... pa Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Drew... 31.08.04, 22:22 Tacy są mężczyźni - naobiecują, a potem znikają! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:30 > Ale jutro będziesz? myślę, że jutro jeszcze tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:32 columbia napisała: > Jutro tak, a kiedy nie? ; ) w czwartek na pewno nie bo wtedy będzie drewniany - obraziłam się na niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:34 columbia napisała: > Badź! > Sama nie dam sobie rady... poradzisz sobie - jesteś silna kobietą... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:35 cedrowa_gorka napisała: > columbia napisała: > > > Badź! > > Sama nie dam sobie rady... > poradzisz sobie - jesteś silna kobietą... > ;) a poza tym drew niewiele ostatni mówi... pestka;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:37 columbia napisała: > Zbyt łatwo mu ulegam... > ; ))))))) :)))))))))))))))) bądź silna Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:36 columbia napisała: > Oj, on jest taki samczy.. ; ))) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:39 columbia napisała: > Nie wymiguj sie! ale ja się nie wymiguję od wymigiwania to jest drew:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:40 proponuję zakończyć dyskusję na temat /Drew/ jeszcze sobie coś pomyśli...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Drew... 31.08.04, 22:41 cedrowa_gorka napisała: > proponuję zakończyć dyskusję na temat /Drew/ > jeszcze sobie coś pomyśli...;) ok. pogoda do bani! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Drew... 31.08.04, 22:40 Chłopak pracuje...dajmy mu szansę! W weekend, mam nadzieję, że się zrehabilituje... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:41 columbia napisała: > Chłopak pracuje...dajmy mu szansę! > W weekend, mam nadzieję, że się zrehabilituje... hej - ja tez pracuję założe się , że dłużej od niego... a Ty nie pracujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Drew... 31.08.04, 22:44 columbia napisała: > All the time! exactly;) dobra - to ja idę :) wezmę kąpiel:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Drew... 31.08.04, 22:45 To do jutra, czy wrócisz jeszcze? Jeżeli nie - będę jutro wieczorem, bo cały dzień mam spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 18:50 Wreszcie w domu : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 18:59 ...ja też dopiero co weszłam do domu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:02 Tak się martwiłam, że nie wrócisz ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:03 columbia napisała: > Tak się martwiłam, że nie wrócisz ; ))) miło mi;) ale jak mówię, że będę to będę:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:05 Tylko na tobie można polegać, bo wszyscy już nas opuścili ; / Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:09 columbia napisała: > Tylko na tobie można polegać... nawzajem:) >..., bo wszyscy już nas opuścili ; / no właśnie i co teraz?? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:11 Jestem za tym, aby wytrwać bez względu na wszystko...my im jeszcze pokażemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:17 columbia napisała: > Jestem za tym, aby wytrwać bez względu na wszystko...my im jeszcze pokażemy!!! no nieeeeeeee wieeeeeeeeeem... ale co mamy niby udowadadniać...? nie ma sensu tak się nudzić bez sensu;))) dziś jestem trochę apatyczna...;) nie zwracaj na mnie uwagi;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:22 cedrowa_gorka napisała: > no nieeeeeeee wieeeeeeeeeem... nie zniechęcaj się... > > ale co mamy niby udowadadniać...? > nic nie musimy udowadniać... > nie ma sensu tak się nudzić bez sensu;))) > Nudzenie jest sensem tego wątku... > dziś jestem trochę apatyczna...;) > > nie zwracaj na mnie uwagi;) > ok. mam troche roboty na komp., zaglądaj czasem i coś napisz... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:24 > > nie ma sensu tak się nudzić bez sensu;))) > > > Nudzenie jest sensem tego wątku... przekonałaś mnie - już o tym zapomniałam...:) dobra - to do roboty...;) który temat dzisiaj przerabiamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:31 Może sposoby na nudę... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:34 columbia napisała: > Może sposoby na nudę... :)))) to dosyć trudne, bo jakbyśmy je znali ( ups, przepraszam, znały) to by nas tu nie było...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:36 Słuszna uwaga ; ) Moze to jest właśnie jeden z nich Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:37 Zastanawiam się, ile róznych obrazków mozna ułożyć z liter... : ) ; ) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:39 z kilka dni minie miesiąc od kiedy tu zaglądamy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:41 Ja troche krócej...ale co z tego : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:44 jeszcze nigdy nie spędzałam tyle czasu na forum... nie wiem czy to dobrze czy źle...??????? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:45 to znaczy, że nudzisz sie trochę mniej ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:50 columbia napisała: > to znaczy, że nudzisz sie trochę mniej ; ) interpretacja prawidłowa: to znaczy, że do tej pory się nie nudziłam...:) muszę to zmienić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:36 Jak fajnie ze sie znowu ktos tu nudzi...:))))))))))))))))))))) Tak poza tym witam serdecznie cedrowa_gorke i columbie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:38 Witamy Gretę!!! Nudzisz sie z nami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:41 tak, ale chwilke bo pozniej ide sie uczyc...mam egzamin 20...brrr...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:42 Gość portalu: greta napisał(a): > tak, ale chwilke bo pozniej ide sie uczyc...mam egzamin 20...brrr...:((( z czego ten egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:42 Gość portalu: greta napisał(a): > tak, ale chwilke bo pozniej ide sie uczyc...mam egzamin 20...brrr...:((( a z czego Cię czeka ta przyjemność;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta z..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:45 z botaniki, z calego roku...a mi sie nie chce uczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z..... 01.09.04, 19:48 Gość portalu: greta napisał(a): > z botaniki, z calego roku...a mi sie nie chce uczyc... o jak miło;) ja maturę pisemną zdawałam z biologii - też mi się nie chciało uczyć - tydzień przed zaczęłam ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: z..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:50 ale mi sie nie chce...zaczynam dzisiaj, mature zdzwalam z matmy i chemii... a gdzie sie zapodzial drewniany...i znudzony...???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z..... 01.09.04, 19:51 Gość portalu: greta napisał(a): > a gdzie sie zapodzial drewniany...i znudzony...???????????? nie pytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: z..... 01.09.04, 19:51 Gość portalu: greta napisał(a): > ale mi sie nie chce...zaczynam dzisiaj, mature zdzwalam z matmy i chemii... > a gdzie sie zapodzial drewniany...i znudzony...???????????? Nas też to ciekawi ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: z..... 01.09.04, 19:50 Nie znoszę sie uczyć teorii...dobrze, że już mam to za sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta juz po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:53 studiach?? czyli jestem najmlodsza??? to nic:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z..... 01.09.04, 19:53 columbia napisała: > Nie znoszę sie uczyć teorii...dobrze, że już mam to za sobą... chili jak będzie wyglądał ten exam? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z..... 01.09.04, 19:54 cedrowa_gorka napisała: > columbia napisała: > > > Nie znoszę sie uczyć teorii...dobrze, że już mam to za sobą... > > chili jak będzie wyglądał ten exam? pomyliłam się;) > Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:40 witaj greto:) miło, że jesteś z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:56 znalazłam sposób na dzisiejszą nudę;) idę na zakupy będę za godzinkę columbia - kupić Ci coś...?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:58 Kup mi proszę brzoskwinkę...jeśli mozesz... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 19:59 columbia napisała: > Kup mi proszę brzoskwinkę...jeśli mozesz... > : ) załatwione :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta To udanych zakupow rzycze, lecz nie za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:58 pozno na nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: To udanych zakupow rzycze, lecz nie za... 01.09.04, 19:59 Na zakupy nigdy nie jest za późno ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: To udanych zakupow życze, lecz nie za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:03 - z bledem napisalam , ale juz poprawilam- masz racje...choc ja nie lubie chodzic na zakupy(ubrania, buty-przymiezac)lubie kupowac kosmetyki i miec JUZ kupione buty i ubrania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: To udanych zakupow życze, lecz nie za... 01.09.04, 20:05 "Mieć już kupione" jest zawsze łatwiej : )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: To udanych zakupow życze, lecz nie za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:09 łatwiej...i fajniej-gdyby sie mialo duuzo pieniedzy- nie zarabiam...dostaje kieszonkowe- mloda jestem...:p Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: To udanych zakupow życze, lecz nie za... 01.09.04, 20:16 Ja tez czasem dostaję kieszonkowe ; ), ale jednak muszę na siebie zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: To udanych zakupow życze, lecz nie za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:19 hmm...tak to juz w zyciu bywa....a teraz macham wam łapką na pozegnanie...papa i milej pogawedki z cedrowa_gorka, i moze jak sie odnajdzie z drewnianym i znudzonym..pozdrawiam i sciskam serdecznie...greta... ..ide sie pouczyc...troszke...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: To udanych zakupow życze, lecz nie za... 01.09.04, 20:20 Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Nie chce nic mowic, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:15 moj wpis widnial pod liczba 1939- wybuch wojny...moja data urodzenia zwiazana jest ze stanem wojennym...eh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Nie chce nic mowic, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:20 e tam dwa oczka do gory...tylko ja Ci nic nie mowilam...;p ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 01.09.04, 20:21 Zostałam sama. Ale moze ktoś wpadnie tu na chwilkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch szszszszszszszszszszsz............................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:26 postraszylem...i juz mnie nie ma....chyba ze ktos mnie przywola to pojawie sie i znow postrasze i ...znikne.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: szszszszszszszszszszsz....................... 01.09.04, 20:31 Dobry, czy zły duch? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: szszszszszszszszszszsz....................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:37 dobry a czasem zly...zalezy jaki ludz mnie wzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: szszszszszszszszszszsz....................... 01.09.04, 20:43 Boje sie duchów....nie strasz mnie za bardzo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: szszszszszszszszszszsz....................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:47 postaram, sie ale przeciez jestem duchem i musze spelniac swoje obowiazki- choc maly Kacper sie zbuntowal i wybral inna droge, dobra, wiec i ja bede troszke mniej straszyl, ale tylko Ciebie( bo jak sie dowiedza inni tio juz nie bede straszny....) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: szszszszszszszszszszsz....................... 01.09.04, 20:55 Dobrze...Czy duchy mają płeć? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: szszszszszszszszszszsz....................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:57 maja ale i tak ich nie widac...bo sa duchami... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: szszszszszszszszszszsz....................... 01.09.04, 21:01 A Ty Duchu, jakiej jesteś płci? Byłoby mi lzej, wiedząc to....mniej bym się bała , być moze... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: szszszszszszszszszszsz....................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:05 tego zdradzi Ci nie moge...moze innym razem...a teraz wzywaja mnie wiec musz leciec postraszyc, gdzies indziej....moze jutro mnie ktos wezwie to znow przylece i postrasze troszku...a wiec bywaj Columbio... szszszszszszszszszszszszszszsz.................................................. .................szszszszszszszszszszszszszszszszszszszszszszsz................. ..........................................................szszszszszszszszszszsz szszszszszszsz................................... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: szszszszszszszszszszsz....................... 01.09.04, 21:06 Bywaj.....: ) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: szszszszszszszszszszsz....................... 01.09.04, 21:07 Jeszcze jedno pytanie - jam można Cię wezwać Duchu? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 21:52 columbia, jesteś gdzieś w okolicy ;)...? brzoskwinki przyniosłam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 21:57 takie pyszne, soczyste... mniam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 21:59 No wreszcie...nie mogłam się doczekać....no i ten duch mnie straszył....a ja bez brzoskwinek... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 22:01 columbia napisała: > No wreszcie...nie mogłam się doczekać....no i ten duch mnie straszył....a ja > bez brzoskwinek... > ; ) a co to za duch ... szszszszeleszszszszczący...;)? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 22:04 Szeleszczący Duch...płci nieznanej... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 22:05 Myślałam, że duchy robią raczej ...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 22:07 wyczaił, że zostałaś sama...i dawaj... bardzo inteligentny ten duch - poczekał aż wszyscy sobie pójdą...;) kupiłam też avocado jakbyś miała ochotę...;) /"avocado jest głupie"/ Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 22:13 cedrowa_gorka napisała: > wyczaił, że zostałaś sama...i dawaj... niepotrzebnie pisałam, że jestem sama...sama sobie jestem winna ; ) > bardzo inteligentny ten duch - poczekał aż wszyscy sobie pójdą...;) > > > kupiłam też avocado jakbyś miała ochotę...;) > /"avocado jest głupie"/ > dlaczego avocado jest głupie? czy to kolejny cytat z Forresta? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 22:16 > niepotrzebnie pisałam, że jestem sama...sama sobie jestem winna ; ) następnym razem musisz być bardziej ostrożna, a ja nie będę mówić, że wychodzę... > dlaczego avocado jest głupie? czy to kolejny cytat z Forresta? ; ))) ;)) tym razem od Pascala:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=12044529&v=2&s=0 p.s. lubisz oglądać programy kulinarne?? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 22:21 Nie lubię programów kulinarnych, a Pascala to w szczególności...wydaje mi się jakiś taki nieestetyczny, że wprost nie mogę patrzeć , jak dotyka jedzenia...fe Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 22:26 columbia napisała: > Nie lubię programów kulinarnych, a Pascala to w szczególności...wydaje mi się > jakiś taki nieestetyczny, że wprost nie mogę patrzeć , jak dotyka jedzenia...fe ;))) eee, no co Ty... Pascala nie lubisz...;( /bez dotykania jedzenia raczej wiele by nie wymodził...;)/ Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 22:32 Jakoś go nie lubię...no po prostu...brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 22:38 niektóre programy kulinarne są faktycznie niefajne... co kto lubi... ja tam oglądam z ochotą - leci taki jeden na włoskiej tiwi - La prova del cuoco, może ten by Ci się spodobał, bo ma dosyć oryginalną formułę...:) ... takie pyszności tam przyrządzają... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 22:39 Właśnie z powodu pyszności nie oglądam takich programów....wolę jeść, niż patrzeć.. ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 22:47 columbia napisała: > Właśnie z powodu pyszności nie oglądam takich programów....wolę jeść, niż > patrzeć.. ; ))) ale żeby zjeść trzeba najpierw przygotować i wiedzieć jak;))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: brzoskwinie przyniosłam... 01.09.04, 22:48 Finezję pozostawiam kucharzom ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: "międzyczas"... 01.09.04, 22:52 Plusz rozsiadła się na mojej spódnicy rozłożonej na oparciu kanapy...wcześniej "ugniatał" ja przez minutę... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: "międzyczas"... 01.09.04, 23:17 sorki za opóźnienie - "zaoglądałam" się... już niedługo będzie też o moim pluszu:)) a póki co... www.ebaumsworld.com/smartdog.html Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: "międzyczas"... 01.09.04, 23:24 no ładnie! : ))))))))))))) www.stupidvideos.com tu też znajdziesz coś dla siebie...mój ulubiony to "herding cats" : )))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: "międzyczas"... 01.09.04, 23:29 columbia napisała: > no ładnie! : ))))))))))))) > www.stupidvideos.com > tu też znajdziesz coś dla siebie...mój ulubiony to "herding cats" > > : )))))))))))))))))) cat herding - sprawdziłam w dziale "alfabetycznym" Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Gdzieżeś Cedrowa Górko? 01.09.04, 23:18 Poszłaś sobie już? No cóż... Ja w takim razie też pójdę...postanowiłam kłaść sie spać trochę wcześniej..zaczne od 23.30...potem może o 23...moze dzięki temu będę wstawać wcześniej ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Gdzieżeś Cedrowa Górko? 01.09.04, 23:23 no wiesz - ja nie odchodzę bez pożegnania:(((] jestem jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Gdzieżeś Cedrowa Górko? 01.09.04, 23:25 Tak długo Cię nie było, że myślałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Gdzieżeś Cedrowa Górko? 01.09.04, 23:28 columbia napisała: > Tak długo Cię nie było, że myślałam... no dobra - skoro sobie postanowiłaś chodzić spać wcześniej to marsz do łożka - masz jeszcze trzy minuty...;))))) dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia 23.30 01.09.04, 23:31 No to ja sie żegnam, jako sie rzekło... Do jutra, miłego oglądania stupid videos : ))) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta witajcie znow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:29 czy jestescie tu, czyzbym znowu byla tu sama???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: witajcie znow... 02.09.04, 15:45 Niektórzy są, a niektórzy nie ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie znow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:56 w takim razie kto jest a kogo nie ma, ty jak sadze jestes...?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie znow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:16 milo wiedziec ze jest nas wiecej, lecz gdzue sie podziala reszta...??? ale dzisiaj nie bede sie berdzo nudzila, gdyz wybieram sie na impreze,- ale dopiero wieczorkiem, a teraz jeszcze sie nudze...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: witajcie znow... 02.09.04, 16:18 A co to za impezka? Weź mnie ze sobą...... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: witajcie znow... 02.09.04, 16:19 Leon, Ty satyrze! Zostaw to niewinne dziewczę w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: witajcie znow... 02.09.04, 16:22 columbia napisała: > Leon, Ty satyrze! > Zostaw to niewinne dziewczę w spokoju! Skąd wiesz, że jest niewinna : ))) Moze sprawdzę osobiście.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: witajcie znow... 02.09.04, 16:25 Widzisz, przestraszyłeś ją...nie rozumiesz - kobiety sie ciebie boja.... : ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie znow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:24 winne, niewinne...:))) a jeszcze nie wiem , pewno do jakiejs knajpy- klubu...moze do prozaka... dziekuje za obrone Columbio...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: witajcie znow... 02.09.04, 16:27 Nie ma za co...znam ja tego typka Leona ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta tak?...i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:28 taki nie bezpieczny..?? Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: witajcie znow... 02.09.04, 16:29 columbia napisała: > Nie ma za co...znam ja tego typka Leona ; ) Przestań knuć przeciw mnie! Wcale mnie nie znasz, przeciez taki miły ze mnie facet... Ponoć młode dziewczęta lubią starszych facetów.. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: witajcie znow... 02.09.04, 16:31 Leon to stary lowelas i podrywacz, łamacz damskich serc i pies na dziewicze rumieńce.... : ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: witajcie znow... 02.09.04, 16:34 columbia napisała: > Leon to stary lowelas i podrywacz, łamacz damskich serc i pies na dziewicze > rumieńce.... > : ))))))))))))) Wow, niezła charakterystyka ;-))) zwłaszcza to, o dziewiczych rumieńcach... Zacznij pisać romase, Cola, zbijesz majątek...zwłaszcza,ze twoje dz. rumieńce juz nieco wyblakły ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie znow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:37 ciekawe, ciekawe...niezle ostrzezenie...hahaha...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie znow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:32 starszym moze ,ale nie za bardzo starszych... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: witajcie znow... 02.09.04, 16:39 Leon - jesteś podły!!!!!!!!!!!! Tak mnie potraktować...po tylu latach znajomości...... ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie znow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:40 ze mna nie tak latwo...;p dobrze ze Columbia nie powiedziala...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: witajcie znow... 02.09.04, 16:43 Czego nie powiedziała... Cola! Czy jest coś, o czym ja nie wiem? Nie denerwuj się na mnie, wiesz dobrze,że jesteś moją ulubioną koleżanką.... Czasem muszę być troche złośliwy, bo inaczej byłbym ideałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: witajcie znow... 02.09.04, 16:46 Juz dobrze....Ale będziesz musiał mi to jakoś wynagrodzić ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie znow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:51 czyli powolutku robi sie nie nudno... jam mlode dziewcze... Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: witajcie znow... 02.09.04, 16:52 columbia napisała: > Juz dobrze....Ale będziesz musiał mi to jakoś wynagrodzić ; ))) Do usług, Szanownej Pani....kiedy tylko sobie życzysz, kochanie ;-))) Znikam juz! Pozdrowienia dla Ciebie Cola i oczywiście dla Słodkiej Grety /baw się dobrze, i uwazaj - mogę być w poblizu! ;-)))/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witajcie znow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:53 bede...papa... ..ciagle mam dziwne wrazenie ze dzisiaj jest niedziela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:55 ja tez juz zmykam...do zobaczenia jutro.. papa Columbio... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 16:58 Pa, pa...baw sie dobrze, bez względu na pogrózki Leona ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch szszszszszszszszszszszszszszsz.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:59 szszszsazszsszszszsz........postraszylem troche, lecz juz mnie nie ma... ...............................szsz szszszszszszsszssz................ Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: szszszszszszszszszszszszszszsz............... 02.09.04, 17:01 AAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: szszszszszszszszszszszszszszsz............... 02.09.04, 17:09 Nie mogę skoncentrować się na pracy, a ty mnie straszysz...i to w biały dzień! ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 18:22 Jest tu kto? Cedrowa_Górko - hop!hop! Drew, napewno juz wróciłeś z pracy... Hej, Znudzony, gdzieżeś? : ( Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 19:22 Hop!Hop! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 19:57 columbia napisała: > Hop!Hop! Hop hop hop szklankę piwa! :D Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 21:02 ciao babies;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 21:06 O! Jak miło : )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 21:08 columbia napisała: > O! Jak miło : )))))))) no pewnie, że miło... inaczej byc nie może...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 21:10 Pracowity dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 21:11 columbia napisała: > Pracowity dzień? bardzo i nerwowy ... alw w końcu wieczór...:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 21:16 I znów nie mamy planów na dzisiejszy wieczór...nuda : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 21:26 na stronie 13 katalogu Ikea jest Twoja pluszowa maruda...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 21:27 nie mam nowego katalogu : ( Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 21:29 columbia napisała: > nie mam nowego katalogu : ( uwierz mi - pięknie wygląda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 21:32 Lezy na moich kolanach i lewym przedramieniu...trudno mi pisać, ale tak ładnie wygląda... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 02.09.04, 21:36 ...sama słodycz - taka pięknota;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 21:44 columbia napisała: > ? drink (ang. ‘napój, kieliszek trunku’) 1. napój alkoholowy powstały przez zmieszanie różnych rodzajów alkoholi lub alkoholu z napojem bezalkoholowym. 2. kieliszek wódki; drinkbar (+ bar - ang.) lokal, w którym można zamówić drinka." ;)))))))))) www.e-mazury.com.pl/drinki.htm który wybierasz...? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czas na drinka:) 02.09.04, 21:47 zastanowiło mnie dlaczego jest czas na drinka, i dlaczego akurat w tym czasie masz ochotę... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 21:59 columbia napisała: > zastanowiło mnie dlaczego jest czas na drinka, i dlaczego akurat w tym czasie > masz ochotę... > : ) a tak sobie napisałam - przeglądałam rózne stronki i tak mi wpadła ta z drinkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czas na drinka:) 02.09.04, 21:50 cedrowa_gorka napisała: > www.e-mazury.com.pl/drinki.htm > który wybierasz...? niestety nie otwiera mi się ten adres : ( Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:01 a może ten...:) www.mniammniam.pl/dzial.php?d=DR Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:02 Kot jest dziś wyjątkowo namolny...bez przerwy włazi mi na stół, przed monitor, albo na kolana... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:02 columbia napisała: > Kot jest dziś wyjątkowo namolny...bez przerwy włazi mi na stół, przed monitor, > albo na kolana... może chce drinka po prostu... czy on podgląda co Ty piszesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:07 Czasem gapi się w monitor, ale bardziej chodzi mu o wykorzystanie mnie jako ciepłego legowiska ; ))) Ten typ tak ma, niestety czasem traktuje mnie przedmiotowo... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:08 Przegladałaś www.stupidvideos.com ? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:11 niestety nie wczoraj od razu się położyłam dzisiaj wróciłam o 19 i nie miałam kiedy ale spokojnie - nadrobię:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:25 nudzę sie i nic mi nie przychodzi do głowy...trudno mi coś konwersować dziś.. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:26 columbia napisała: > nudzę sie i nic mi nie przychodzi do głowy...trudno mi coś konwersować dziś.. mnie też coć senność ogarnia... zieeeeeeeeeew... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:33 O 23 odchodzę od komp. - połozę sie i poogladam jeszcze chwilkę crime night na discovery... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:34 crime night na dobranoc? ciekawe...;) nie masz koszmarów potem;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:36 ja tam się wolę trochę rozweselić przed snem - tv total... Odpowiedz Link Zgłoś
fnord5 Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:40 dobry wieczor..ja tu nowe zwierze jestem..ale czy moge sie z wami troszke ponudzic... w sumie to wlasnie slecze nad ksaizkami ale od czasu do czasu zagladam na forum.. ehh dluga noc przede mna..ciezki dzien po nocy:) wiec jakos rozerwac sie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:42 fnord5 napisała: > dobry wieczor..ja tu nowe zwierze jestem..ale czy moge sie z wami troszke > ponudzic... w sumie to wlasnie slecze nad ksaizkami ale od czasu do czasu > zagladam na forum.. ehh dluga noc przede mna..ciezki dzien po nocy:) wiec jakos > > rozerwac sie trzeba nie wiem, czy z nami sie rozerwiesz, ale witamy : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:43 columbia napisała: > > nie wiem, czy z nami sie rozerwiesz, ale witamy : ) :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:44 cedrowa_gorka napisała: > columbia napisała: > > > > > > nie wiem, czy z nami sie rozerwiesz, ale witamy : ) > > > :))))))))))))) nie to, żebym uważała nas za nudne... ; )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fnord5 Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:45 hehehe no zawsze lepsze jest spedzenie choc chwilki na rozmowie..chociazby tej na forum;) niz na analizowaniu wykresow Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:45 cedrowa_gorka napisała: > columbia napisała: > > > > > > nie wiem, czy z nami sie rozerwiesz, ale witamy : ) > > > :))))))))))))) uważasz columbio, że przekroczyłyśmy już wszelkie granice nudy...;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:46 Juz poszedł? : ( Jest gorzej niż myślałam...zanudzamy ludzi i znikają.. ; ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fnord5 Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:48 jezeli o mnie chodzi (poszla;)) to jeszcze tu siedzi..zanudzic mnie nie zanudzilyscie;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:49 fnord5 napisała: > jezeli o mnie chodzi (poszla;)) to jeszcze tu siedzi..zanudzic mnie nie > zanudzilyscie;) ufff - nie jest tak źle;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fnord5 Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:51 co prawda pewnie niedlugo znikne bojeszcze sobie na dzis zalozylam przeczytanie jakis 100 sron a jutro trzeba wstac o 5:30 :/ wieec tyle rzeczy do zrobienia a czsu coraz mniej:) a a propos zanudzania to raczej ja bym sie bardziej obawaiala ze to ja wasnie waz zanudze na smierc;) no ale pewnie kiedys bedziemy mogly sie przekonac kto jest bardziej odporny na nude;) Odpowiedz Link Zgłoś
fnord5 Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:55 podrecznik do mikro...egzamin sie zbliza wielkimi krokami... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:57 fnord5 napisała: > podrecznik do mikro...egzamin sie zbliza wielkimi krokami... mikro i tak jest lepsza niż makro... mam na myśli ekonomię - bez skojarzeń proszę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
fnord5 Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:59 no bomikroekonomie mialam na mysli:) juz sie troche placze w zeznaniach;) albo i niepelne pisze..no nic ja mykam sprzed kompa..na dzis mi wystarczy... wracam do mojej ksiazki... milych snow paniom zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
fnord5 Re: czas na drinka:) 02.09.04, 23:03 cedrowa_gorka napisała: > no to powo no niedziekuje..ale egzamin dopiero w poniedzialek..wiec zdazyc ze wszystkim powinnam... a jutro krakow i szukanie mieszkania (bo w tej chwili nie w krakowie jestem)...juz zniknelam. mnie nie ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:52 jakoś mi się "nord" skojarzył z płcią męską... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:53 columbia napisała: > jakoś mi się "nord" skojarzył z płcią męską... ; ) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fnord5 Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:53 hehe no w sumie nei dziwne ze C sie tak skojarzyl:) w koncu koncowka a dla bab jest rzecza nieodzowna chyba w polszcze Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:55 fnord5 napisała: > hehe no w sumie nei dziwne ze C sie tak skojarzyl:) w koncu koncowka a dla bab > jest rzecza nieodzowna chyba w polszcze no ale: "fnord5 napisała" Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:57 nie zwróciłam uwagi na to... no tak, majac stałe nicki, deklarujemy płeć, stąd wiadomo, czy napisała, czy napisał...czy nie? coś nie jestem chyba zbyt bystra ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: czas na drinka:) 02.09.04, 22:58 columbia napisała: > nie zwróciłam uwagi na to... > no tak, majac stałe nicki, deklarujemy płeć, stąd wiadomo, czy napisała, czy > napisał...czy nie? > coś nie jestem chyba zbyt bystra ; ) deklarujemy płeć...:))))))))))))))))))) dobre Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Przekraczanie granic nudy 02.09.04, 22:50 Przekraczanie granic nudy nastapi wtedy, kiedy zaczniemy wymieniać dni tygodnia lub miesiaca.... albo bawić sie w skojarzenia... np. cola:krowa górka:mleko cola:korzuch,itp : ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Przekraczanie granic nudy 02.09.04, 22:51 columbia napisała: > Przekraczanie granic nudy nastapi wtedy, kiedy zaczniemy wymieniać dni tygodnia > > lub miesiaca.... > albo bawić sie w skojarzenia... > np. > cola:krowa > górka:mleko > cola:korzuch,itp górka - mleko???????????????????????????????????????????????????????????????? cola - krowa??????????????????????????????????????????????????????????????????? możesz to rozwinąć...?:)))))))) > : ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przekraczanie granic nudy 02.09.04, 22:54 nie znasz tej zabawy? Jedna osoba mówi słowo, potem druga skojarzenie itd. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Przekraczanie granic nudy 02.09.04, 22:56 columbia napisała: > nie znasz tej zabawy? > Jedna osoba mówi słowo, potem druga skojarzenie itd. ; ) nie, no zabawę znam tylko skąd ta krowa i to mleko?????????????????????? :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Przekraczanie granic nudy 02.09.04, 22:59 podświadomość - trzeba to jakoś zinterpretować...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przekraczanie granic nudy 02.09.04, 23:02 bo zaraz zaczniemy przekraczać granice nudy : )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Przekraczanie granic nudy 02.09.04, 23:04 i ciekawe co będzie jak już je przekroczymy... co tam jest...? wątek równoległy;)? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przekraczanie granic nudy 02.09.04, 23:05 kraina niezmierzonych mozliwiści konwersacyjnych? : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Przekraczanie granic nudy 02.09.04, 23:08 columbia napisała: > kraina niezmierzonych mozliwiści konwersacyjnych? : ))) ;)))))))))) to proponuję byśmy teraz (23 minęła) udały się do królestwa Hypnosa i Morfeusza... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przekraczanie granic nudy 02.09.04, 23:10 No to dobranoc...będę jutro po południu, a moze i przed...ale wieczorem mnie nie będzie...pa,pa Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Przekraczanie granic nudy 02.09.04, 23:11 ppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Jestem pod wrażeniem IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.09.04, 01:02 o rany ale z was dziewczyny ostre zawodniczki! Jakies dwa tygodnie temu namietnie czytalam ninieszy watek, zatrzymalam sie na nr 600, teraz przyjechalam z wakacji i zamiast sie nudzic, przez jakies dwie godziny nadrabialam zaleglosci w czytaniu (bylo milo). pozdrawiam was serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: a ja jestem w pracy... 03.09.04, 03:05 No i oczywiscie pozdrowienia z Warszawy:) Siedze sobie w pracy do 6 rano, niedlugo minie 16 godzin jak jestem w pracy, ale za to dzis mam wolne:)) i wyjezdzam..a czy wy spicie juz?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: a ja jestem w pracy... IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.09.04, 09:49 o 3 w pracy? wspolczuje szczerze! ja lubie warszawe, a jestem z krakowa. co sie stalo z naszymi historycznymi animozjami? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 11:54 Wreszcie sie wyspałam : ) Sniadanko, kawka....no i jestem : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 14:00 columbia napisała: > Wreszcie sie wyspałam : ) > Sniadanko, kawka....no i jestem : ) a teraz czas na obiadek:)? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 14:04 Chyba zrobię sobie jeszcze jedna kawę...napijesz sie ze mną? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 14:10 columbia napisała: > Chyba zrobię sobie jeszcze jedna kawę...napijesz sie ze mną? : ) ze śmietanką poproszę, dwie łyżeczki cukru... przydałoby się jeszcze jakieś ciacho;) szarlotka czy torcik w-z...? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 14:32 Oj, miałam drobne problemy z -netem, ale kawa już jest, z mlekiem...ciacha nie mam, dbam o linię...ale Ty mozesz sobie wziąć jakieś.. ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 14:36 columbia napisała: > Oj, miałam drobne problemy z -netem, ale kawa już jest, z mlekiem...ciacha nie > mam, dbam o linię...ale Ty mozesz sobie wziąć jakieś.. ; ))) aaaaaaaa, to sobie wezmę...;) pychotka:) a co będziemy robić po kawie? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 14:45 Ja w międzyczasie odkurzam...przykry obowiązek...a potem...a co chcesz robić? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 15:01 columbia napisała: > Ja w międzyczasie odkurzam...przykry obowiązek...a potem...a co chcesz robić? wyszłam na moment do sklepu... też masz dzisiaj day off ...:) masz plany na dzisiejszy wieczór, bo pisałaś wczoraj, że Cię nie będzie...? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 15:08 Jestem umówiona na tzw. babską imprezę...a potem..kto wie ; ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 15:12 czyli dzisiaj zostaje sama :( Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 15:16 może synowie marnotrawni powrócą... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 15:18 columbia napisała: > może synowie marnotrawni powrócą... ; ) wątpię...:( Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 15:23 nie bądź pesymistką... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 03.09.04, 15:39 columbia napisała: > nie bądź pesymistką... ...tak sobie wątpię... nie jest to objaw pesymizmu, raczej takie stwierdzenie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:13 czytałaś? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=15438922 to okropne...czytałam kiedyś o innym facecie, który na czacie poznawał kobiety, okradal je potem, a jedna nawet zamordował... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:17 columbia napisała: > czytałaś? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=15438922 > to okropne...czytałam kiedyś o innym facecie, który na czacie poznawał kobiety, > > okradal je potem, a jedna nawet zamordował... czytałam już wiele takich historii... niestety tak już jest - są ludzie i ludzie... czy spotykałaś się kiedyś z ludźmi zapoznanymi w necie...? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:18 cedrowa_gorka napisała: > > czy spotykałaś się kiedyś z ludźmi zapoznanymi w necie...? > nigdy, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:19 columbia napisała: > cedrowa_gorka napisała: > > > > > czy spotykałaś się kiedyś z ludźmi zapoznanymi w necie...? > > > > > nigdy, a Ty? też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:21 Raz sie nawet wybierałam na takie spotkanie...umawialiśmy się na forum..ale odpuściałam sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:22 columbia napisała: > Raz sie nawet wybierałam na takie spotkanie...umawialiśmy się na forum..ale > odpuściałam sobie... lepiej nie ryzykować... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:26 wyglądało na to, że oni znają się od jakiegoś czasu i już się kilka razy widzieli...ale zabrakło mi odwagi...konfrontacja nie zawsze wypada pozytywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:34 no tak... każdy sobie tworzy w rzeczywistości obraz osoby, z która "rozmawia" a potem - bańka pryska;) choć może też być na odwrót...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:44 Ale nigdy nie wiesz, czy ty ich zaakceptujesz, lub czy oni zaakceptują ciebie.... Ale co tam... ło matko...jaki mam brudny stół...kotu kapła ślina..starłam...a tu jasne pod spodem! Trzeba zabrać się za gruntowne porządki, ale moze już nie dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:47 mamma mia kotu kapła ślina...;) :))))))))) columbia Ty to umiesz mnie rozweselić do łez...:::::))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:51 Wiesz, czasem zastanawiam się, czy Ty nie kpisz sobie ze mnie troszkę, czy ja moze niepoprawnie uzywam ojczystego języka.... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:53 columbia napisała: > Wiesz, czasem zastanawiam się, czy Ty nie kpisz sobie ze mnie troszkę, czy ja > moze niepoprawnie uzywam ojczystego języka.... ; ))) nie! ...ale ta slina zwisająca z pyszczka pluszowej marudy, powoli ulegająca przyciąganiu ziemskiemu i w końcu spadająca na czysty stół...:))))))))))))))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:55 cedrowa_gorka napisała: > ...ale ta slina zwisająca z pyszczka pluszowej marudy, powoli ulegająca > przyciąganiu ziemskiemu i w końcu spadająca na czysty stół...:))))))))))))))) > > :) ależ Ty to potrafisz poetycko ująć! : )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:57 columbia napisała: > cedrowa_gorka napisała: > > > ...ale ta slina zwisająca z pyszczka pluszowej marudy, powoli ulegająca > > przyciąganiu ziemskiemu i w końcu spadająca na czysty stół...:))))))))))) > )))) > > > > :) > > > ależ Ty to potrafisz poetycko ująć! : )))))))) hehehe - niedługo Twój k I t T y będzie mi się śnił po nocach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 15:56 cedrowa_gorka napisała: > ...ale ta slina zwisająca z pyszczka pluszowej marudy, powoli ulegająca > przyciąganiu ziemskiemu i w końcu spadająca na czysty stół...:))))))))))))))) brudny stół, jeżeli już! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 16:02 Bywa uroczy...ale dzisiaj nad ranem tak rozrabiał, że miałam ochotę go zabić! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 16:06 columbia napisała: > Bywa uroczy...ale dzisiaj nad ranem tak rozrabiał, że miałam ochotę go zabić! nawet tak nie mów!!!;) powoli mam wrażenie jakby ten kot mieszkał u mnie w domu;))) p.s. rozwiń myśl - rozrabiał...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 16:16 cedrowa_gorka napisała: > columbia napisała: > > > Bywa uroczy...ale dzisiaj nad ranem tak rozrabiał, że miałam ochotę go za > bić! > > nawet tak nie mów!!!;) > powoli mam wrażenie jakby ten kot mieszkał u mnie w domu;))) > > p.s. > rozwiń myśl - rozrabiał...;) > szturchał mnie, wsuwał łapę pod kołdrę i zaczepiał mnie, domagając się innego jedzenia, niż to które znajduje się w misce... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 16:23 ...wsuwał łapę pod kołdrę;)))))))))) tak mi się a propos przypomniało jak mnie kiedyś moja psinka budziła rano (pojęcie względne - była piąta - dla mnie to noc) bo bardzo chciała i musiała wyjść na zewnątrz... otwieram oczy, a tu wielgachny pysk owczarka niemieckiego - i ten jęzorek;)) matko, kiedyś to o mało zawału nie dostałam... po prostu siedziała wpatrzona we mnie jak w obrazek czekając aż się obudzę pięć centymetrów od mojej głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 16:03 columbia napisała: > brudny stół, jeżeli już! a to przepraszam, myślałam, że już był umyty przed tym zdarzeniem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 16:06 To zdarzenie unaoczniło brud tego stołu, własnie... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 16:10 a fakt - przeczytałam tekst po raz drugi, dokładnie i powoli...;) ten kot jest Ci niezbędny - gdyby nie on...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 16:12 Fakt, gdyby nie on, nie chciałoby mi sie odkurzać...a tak muszę czasem, bo drań linieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 16:16 wiesz co, w sumie to możnaby zmienić nazwę wątku, bo wszystko tu się w końcu sprowadz do kota prawie każdy temat;))))) proponowane nazwy: wątek o kocie (wersja klasyczna) tygrysek (wersja bardziej oryginalna) czy już wspomniany przeze mnie - rys psychologiczny kota odważnego inaczej;) a może... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 16:18 za szybko mknęłam po klawiaturze - literówek narobiłam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 16:21 Nazwa wątku może być taka, jaka jest - wszak koty umieja się nudzić, jak chyba nikt inny....leżenie na poduszce dwie godziny, snucie się po domu bez celu, leżenie w plamie słońca na podłodze, gonienie za zabawką przez chwilę, przeszkadzanie w pracy innym, spanie na łóżku, spanie na czystych ręcznikach w szafie, spoglądanie z balkonu, spanie gdzie/się/akurat/padło, jedzenie, grymaszenie...i tak cały dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 16:27 columbia napisała: > Nazwa wątku może być taka, jaka jest - wszak koty umieja się nudzić, jak chyba > nikt inny....leżenie na poduszce dwie godziny, snucie się po domu bez celu, > leżenie w plamie słońca na podłodze, gonienie za zabawką przez chwilę, > przeszkadzanie w pracy innym, spanie na łóżku, spanie na czystych ręcznikach w > szafie, spoglądanie z balkonu, spanie gdzie/się/akurat/padło, jedzenie, > grymaszenie...i tak cały dzień... anektowanie czyichś przedramion - ale to się zalicza do przeszkadzania...chyba;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a teraz z innej beczki 03.09.04, 16:29 Czasem myślę, że koci potencjał strasznie sie marnuje...gdyby go tak do jakiejś roboty zagonić.. : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 15:45 a ja w weekend muszę pracować...:( Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 15:48 Ja też jutro pracuje, dzisiaj zresztą też trochę pracowałam, tyle, że w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 15:50 to co, pobuczymy razem w związku z tym...? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;(( Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 15:52 Jak nie praca, to co ja bym robiła...przecież ja nie mam prawie żadnych zainteresowań... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 15:55 columbia napisała: > Jak nie praca, to co ja bym robiła...przecież ja nie mam prawie żadnych > zainteresowań... ; ))) forum forum i jeszcze raz forum;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 15:57 To już zakrawa na nałóg! ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 16:01 columbia napisała: > To już zakrawa na nałóg! ; )))) dalej nie wiem czy to odbierać pozytywnie czy nie...???te codzienne wizyty na forum... hmmm?? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 16:13 Czyżbyśmy nie miały innych, ciekawych zajęć? ; )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 16:17 columbia napisała: > Czyżbyśmy nie miały innych, ciekawych zajęć? ; )))))))) ...i zaczynamy od początku...;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 16:23 Fakt, że wcześniej wpadałam na forum sporadycznie.... A teraz zrobię sobie przerwe na prysznic... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 16:25 columbia napisała: > Fakt, że wcześniej wpadałam na forum sporadycznie.... > A teraz zrobię sobie przerwe na prysznic... za ile z powrotem? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 16:59 No jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 17:03 punktualna jesteś ja się zawsze spóźniam - wiem okropna cecha...:( Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 17:11 Ja tez sie czasem spóźniam...niestety teraz nie pobędę tu długo...jestem umówiona miedzy 18 a 18.30...teraz jeszcze make-up...i wychodzę..pewnie za 45 min. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 17:16 columbia napisała: > Ja tez sie czasem spóźniam...niestety teraz nie pobędę tu długo...jestem > umówiona miedzy 18 a 18.30...teraz jeszcze make-up...i wychodzę..pewnie za 45 > min. dobra to szykuj się a jutro (?) zdasz relację;) no to na razie:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 17:17 Jeszcze nie odchodzę...między jednym okiem a drugim będę do Ciebie zagladać ; )) A relację zdam, oczywiście.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 17:22 columbia napisała: > Jeszcze nie odchodzę...między jednym okiem a drugim będę do Ciebie > zagladać ; )) > A relację zdam, oczywiście.... to zaglądnij tu - coś słodkiego... www.sms.internetdsl.pl/fotki/zwierzaki/hz04.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 17:36 i tu: hoomor.pl/fotki/albums/zw2/normal_5151.jpg hoomor.pl/fotki/albums/zwierzeta/normal_obr127.jpg hoomor.pl/fotki/albums/zwierzeta/normal_obr153.jpg hoomor.pl/fotki/albums/zwierzeta/obr189.jpg hoomor.pl/fotki/albums/zwierzeta/normal_obr253.jpg hoomor.pl/fotki/albums/zwierzeta/normal_obr282.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: tak na marginesie, lewym z resztą;)... 03.09.04, 17:40 Ten ostatni, rudy, podobny do mojego...mój jest juz niestety dorosły...ale jak był mały, też byl taki słodki..zasypial w trakcie mycia tylnej łapki...Budzila mnie w nocy mrucząc głosno ssając/ssąc(?) moje ucho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Jestem już... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:37 co slychac? lecze malego kaca...uuu ale warto bylo...:)) widze ze sie nudzicie i nudzicie...pobede chwile z wami... :] Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Jestem już... 03.09.04, 17:42 No to Górko juz nie będziesz sama : ) Ja się zbieram w takim razie i pozdrawiam Was gorąco...do jutra, a moze jeszcze do dzisiaj? moze wróce wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Jestem już... 03.09.04, 17:43 columbia napisała: > No to Górko juz nie będziesz sama : ) > Ja się zbieram w takim razie i pozdrawiam Was gorąco...do jutra, a moze jeszcze > > do dzisiaj? moze wróce wcześniej... baw się dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Jestem już... 03.09.04, 17:43 witaj greto:) >> lecze malego kaca...uuu jak leczysz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Jestem już... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:53 witaj c_gorko , pije litry soku pomaranczowego..:))), niestety nie mam marchwiowego- a nie chce mi sie isc do sklepu....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Jestem już... 03.09.04, 17:54 Gość portalu: greta napisał(a): > witaj c_gorko , pije litry soku pomaranczowego..:))), niestety nie mam > marchwiowego- a nie chce mi sie isc do sklepu....:))) chcesz żebym ja poszła;))))))))??? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Jestem już... 03.09.04, 17:56 cedrowa_gorka napisała: > Gość portalu: greta napisał(a): > > > witaj c_gorko , pije litry soku pomaranczowego..:))), niestety nie mam > > marchwiowego- a nie chce mi sie isc do sklepu....:))) > > chcesz żebym ja poszła;))))))))??? pomidorowy też niezły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Jestem już... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:58 pilam wczoraj Krwawa Mery....a chce ci sie?? nie... ja nie wykorzystuje innych...:))__ ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Jestem już... 03.09.04, 17:59 Gość portalu: greta napisał(a): > nie... ja nie wykorzystuje innych...:))__ ;pp ale ja lubię chodzić do sklepu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta skoro tak to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 18:10 jak Ci sie chce...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka a może by tak klin klinem... 03.09.04, 19:44 :) kupiłam Ci soczki i coś jeszcze:) teraz możesz leczyć kaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch szszszszszszszszszszszsz....................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 18:24 szszszszszsszs...strasze......szszszsszsszszszszsz.................... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: szszszszszszszszszszszsz..................... 03.09.04, 19:45 Gość portalu: duch napisał(a): > szszszszszsszs...strasze......szszszsszsszszszszsz.................... a może byś tak koło północy postraszył jak na porządnego ducha przystało...;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: szszszszszszszszszszszsz..................... 03.09.04, 19:47 widzisz, za dużo ludzi się tu kręci i nikt się nie boi... niech chociaż mrok zapadnie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: szszszszszszszszszszszsz..................... 03.09.04, 21:10 wejść w tą nudę jest bardzo cięzko i dużo czasu mi zajmuje, ale jak juz weszłam to miło mi jest złożyć Wam gratulacje - najwidoczniej macie szybsze komputerki ambitni jesteście pozdrowienia przesyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: szszszszszszszszszszszsz..................... 03.09.04, 21:13 pozdrawiam również i dziękuję w imieniu, również dzisiaj nieobecnych... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia ale coraz mniej was sie ostatnio nudzi IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.09.04, 22:55 chodzi mi o stalych bywalcow. co z tym zrobicie, babeczki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta puszczaja mi jakies dicho za oknem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 10:51 Witajcie serdzecznie w tenpiekny dzionek...to dicho to wojsko i chyba ivh jakis zolnierski zespol spiewajacy, no coz...taka muzyka nie dla mnie....:))) pobede troche i ponudze sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: columbia Re: puszczaja mi jakies dicho za oknem.. IP: *.autocom.pl 04.09.04, 11:55 cześć Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: puszczaja mi jakies dicho za oknem.. 04.09.04, 11:57 Coś nie mogłam się zalogować... Juz nie mogę spać, choć wciąż nie czuję sie w pełni sił po wczorajszych szaleństwach : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta a gdzie byłaś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:16 ....???????? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a gdzie byłaś... 04.09.04, 12:29 na babskiej imprezie....w jakiejś knajpie na na Floriańskiej..fajnie grali, tylko strasznie duszno... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 04.09.04, 16:31 A co tu tak pusto dzisiaj? Czyzby nikt sie nie nudził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 17:01 mi sie tak nudzi , ze mi sie nie chce... i tak goraco , ze za goraco.. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 04.09.04, 17:39 Az tak źle? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 18:09 nie, ale teraz juz jest lepiej- bylam po mleko i niedlugo zrobie sobie kawe z pianka...:)) ..z mleka oczywiscie ta pianka... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 04.09.04, 18:29 Ja powoli dochodze do siebie, ale bardzo odpowiada mi dzisiejsza pogoda, bo słońce dodaje energii : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 18:51 dodaje, ale ja mam sie uczyc a przy takiej pogodzie to ja nie moge....:( Odpowiedz Link Zgłoś