131 wyników w czasie 37 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: 🐯 Wszystko o zwierzętach🐯

również mutację lamparta (Appaloosa) , która okazała się zgodna z niektórymi malowidłami jaskiniowymi sprzed 25 000 lat, przedstawiającymi konie cętkowane. Zaobserwowano również mutacje u koni kasztanowatych, tobiano i sabino, których powstanie datuje się na 3000 lat, podczas gdy wariant jelenia pojawił

Korekta

ale mysle ze ca. 3tys € jak byly samoloty do i z Dubaju bo rejs byl w zatoce Perskiej mniej jak byl rejs z Kiel/Hamburga po portach zachdniej Europy. Bo zaden samolot. Ale jedna cene pamietam, to byla wycieczka z nia, tydzien, do Pekinu na Sylwestra 2019/20. Kosztowala 3000€ a pamietam bo w grudniu

CHR - 2 tyg i 3000 później (początek wątku)

rzeczy składa się na auto, które byłoby dla mnie OK, ale jako drugie i do jazdy od czasu do czasu... Jazda nim na co dzień jest.... jakoś męcząca. Chyba dlatego, że wszystko, co robi dobrze/poprawnie, robi jednak ciut gorzej niż Corolla, i to się składa na całość odczuć. Zatem jeszcze raz, do kupy

Re: Szarż de afer34

JA: „Dużo literek, więc koncentracja” – pisze człowiek, który po chwili wyrzuca z siebie cały katalog rosyjskiej propagandy, od biolabów po „Krym jest rosyjski”. Piękne. Naprawdę. Uwielbiam ten moment, w którym ktoś uważa, że link do filmiku na YouTube jest argumentem zamykającym dyskusję. Po

Re: Szarż de afer34

youtu.be/gFc3oqQIJDw?si=0P7UPutTW71Gip8J Tulsi Gabbard mówiąca o biolabach, na początek. Ewidentnie robisz to, co naznaczyłem. “Ruscy źli bo źli!”. Zero konkretu a wszystko zbijasz tekstami typu “jesteś zindoktrynowany!”. Człowieku. Moja rodzina uciekała przed banderowcami. To co wyczytałeś między Onetem a paskami w TVNie nie ma żadnej

Re: Silniki spalinowe pracujące bez paliwa

To "chyba" w twoim nicku jest chyba zbędne. A jak hamujesz silnikiem? Nawet w gaźnikowym aucie cofnięcie przepustnicy sprawia, że silnik (obracający się dajmy na to z prędkością 3000 obr./min.) dostaje dawkę paliwa typową dla biegu jałowego (800 obr./min.). W autach z wtryskiem paliwa dopływ paliwa

Re: 🐯 Wszystko o zwierzętach🐯

Kozy rasy saaneńskiej produkują ponad 3000 kg mleka na laktację. Zwierzęta te są nie tylko najlepszymi kozami, ale także najbardziej wydajnymi zwierzętami mlecznymi w ogóle, biorąc pod uwagę zarówno ich masę ciała, jak i spożycie paszy w odniesieniu do produkcji mleka . (Jednakże z punktu widzenia

Bzdury

naszej cywilizacji, tj. w budynkach i innych obiektach, a wszystko to ma też skończoną żywotność, która jest raczej dużo mniejszą od żywotności egipskich piramid. Jeśli założymy średnią żywotność wbudowanego betonu na 200 lat, to dla stanu równowagi masy 590 miliardów ton potrzeba średnio 2,95 miliarda

Re: Dieta 2MAD - 2 posiłki dziennie

green.wild.wood napisał(a): > jesli ktos ma zapotrzebowanie 2000 to nie wcisnie w siebie 3000, nie chodzi o t > o aby sie objadac, ale nie byc glodnym, wszystko zalezy od tego co sie spozywa Wciśnie bez problemu, jestem tego przykładem. Mam zapotrzebowanie coś około 1900, ale jak

Re: Wojna na Pacyfiku nowe spojrzenie

na covid umierał > o 3000 > > i więcej ludzi dziennie, w mediach dominowała narracja o "Pearl Harbor k > ażdego > > dnia". Nie jakieś inne zdarzenie, lecz Pearl Harbor właśnie. > > Niczego nie stawiam na głowie, tylko ty nie rozumiesz historii. > Zmiana

Re: Wojna na Pacyfiku nowe spojrzenie

> Stawiasz sprawę na głowie. Społeczeństwu poglądy się zmieniły, skutkiem japońsk > iego ataku, a nie przed atakiem. Trauma była tak wielka, że do dziś ciąży. Trau > ma stała się pokoleniowa. Tak wielka, że gdy w 2020 roku na covid umierało 3000 > i więcej ludzi dziennie, w

Re: Kto odpowiada za ściąganie migrantów?

zatrudnienie cudzoziemca wzrosła do przedziału od 3 000 zł do nawet 50 000 zł. Co najważniejsze – ta minimalna kwota 3000 zł jest naliczana za każdego jednego pracownika. Jeśli lewa agencja wpuści na magazyn korporacji 10 osób na czarno, minimalna kara to z automatu 30 000 zł. ​Uderzenie w "lewy outsourcing

1 2 3 4 5 6