x2468 napisał: > Szpital na Zaspie dysponuje 800 łóżkami, do tego dziennie przyjmuje ok 200 pacj > entów do tego dochodzi ok 1000 osób personelu. Norma przewiduje na na 2000 sam > ochodów 25000 do 30000 m². Do tego należy doliczyć miejsca dla samochodów dosta > wczych
Szpital na Zaspie dysponuje 800 łóżkami, do tego dziennie przyjmuje ok 200 pacjentów do tego dochodzi ok 1000 osób personelu. Norma przewiduje na na 2000 samochodów 25000 do 30000 m². Do tego należy doliczyć miejsca dla samochodów dostawczych, rzemieślników i innych pojazdów firm wykonujących
mojego posta wiedziałaś że możesz dostać od 1000 do 30.000 kary ( a nawet ograniczenia wolności), jeśli Twój dziubdziuś weźmie sobie Twoją hulajnogę elektryczną? Ty będziesz ukarana, nie dziubdziuś.
Ku przestrodze, Policja znalazła kolejny bat na rodziców, po najnowaszej nowelizacji prawa dostaniecie mandat od 1000 do 30.000 PLN jeśli wasza pociecha będzie jeździć hulajnogą bez karty rowerowej, albo jeśli ma poniżej 12 lat- wtedy nieważne czy ma czy nie ma karty
vogon.jeltz napisał: > Jak to działa - tego też nie rozumiesz, patusie umysłowy? Czy jest w ogóle prom > ieniu 100 parseków od miejsca , w którym się znajdujesz, ktoś głupszy od ciebie > ? Droga Mleczna ma jakieś 30000 parseków wszerz, a śmiem wątpić, by był bałwan podobnej
handluje Yerba mate i innymi rzeczami jak: patriotyczny komplet do włosów (59,90 zł) czy "ekskluzywna flaga Polski w prestiżowym pudełku" (300,00 zł) i wreszcie coś dla pepego: jest firma Republika Energetyczna instalująca fotowoltaikę. Sakiewicz zastrzega się, że nie ma z nią nic wspólnego poza nazwą
30.000 abonamentów, ale nie jest powiedziane, ile to przedsiębiorcy zamieszkali w krk, a ile spoza. Tak czytałam. Abonament miesięczny to koszt 100 zł. I to realny powód do odwołania prezydenta? Śmiem wątpić
Nie myślałam, że tak szybko napiszę w temacie mieszkania 😬😅 Mianowicie, mieszkanie które sobie wybrałam ma nie tylko piękny widok częściowy na wodę, ale także porywa akustycznie. Słychać z okna wiele gatunków ptaków i ropuch. Na razie mam podpisaną umowę rezerwacyjną i wpłaciłam 30.000 zł
-ruskich-komunistow-nic-sie-nie-zmienilo-od-czasow-stalina-wysylaja-swoich-na-samobojcze-misje-z-karabinami-mosina-w-dloni/ karabiny Mosin 7.62x54 (podobno dostawali je "ochotnicy" z Donbasu) oraz XIX wieczne https://defence24.pl/wojna-na-ukrainie-raport-specjalny-defence24/ukraina-przywrocila-do-sluzby-ponad-30-000-maximow CKM Maxim . My sami modernizowaliśmy czołgi T-72M, a w 2022 wysłaliśmy je na Ukrainę. Poczytaj sobie
Na potrzeby oceny palącej mocy papryk wymyślono skalę SHU (z ang. Scoville Heat Units), która pozwala kwalifikować poszczególne odmiany na podstawie zawartości kapsaicyny – substancji odpowiadającej za pikantny smak chili. I tak w skali SHU zwykła papryka ma maksymalnie 100 jednostek, cayenne od 30,000
tabasco – jednoroczna papryczka wykorzystywana do produkcji słynnego sosu Tabasco (30,000 – 50,000 SHU);
Afera już jest. 30000 Polaków straciło sporo pieniędzy, a ludziom zależy na pieniądzach. Poza tym chodzi też o "zniknięcie" człowieka najprawdopodobniej na zawsze i tragicznie.
Skąd wiesz, że cała współczesna beletrystyka jest średnia, skoro nie czytasz? Rzuciłeś 3-4 nazwiska i uważasz sie za specjalistę. A rocznie wydawanych jest w Polsce ponad 30.000 tutulow. Przyjmijmy, że połowa to beletrystyka. Nie wierzę, że zapoznajesz sie co roku z 15.000 tytulow, zeby uwazac sie