1 229 wyników w czasie 12 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

~300E9 deficytu. (początek wątku)

To projekt Donalda Wielkiego. CPK nie, bo są huby w Lipsku. Cały deficyt mógłby sfinansować CPK. Ale to megalomania. A 300 mld deficytu to nie jest megalomania? Z rok będzie 500 mld. A kto tego nie popiera, tego na tym forum wytną. Zadłużanie ma sens o ile służą mu inwestycje. To zadłużanie

Re: ~300E9 deficytu.

tytuł wątku przypomniał mi odległe czasy lat wczesnych lat 80 tych gdy w moje ręce wpadł kalkulator matematyczny z takim fajnym zielonym wyświetlaczem rozmarzyłem się trochę a teraz powrót do rzeczywistości skreowanej przez naszego cara donalda powiem krótko - strach się bać, oferta Kononowicza, ż

Re: koszula za 300

Wolczanka ostatnio przeniosla produkcje do Chin :/

Re: koszula za 300

novembre napisała: > Wolczanka ostatnio przeniosla produkcje do Chin :/ Oj niedobrze. A Vistula?

Re: Pożyczacie dzieciom pieniądze ?

300 nie na 18stke tylko 18letnia dziewczyna chce za 300 kupić prezent chlopakowi

Re: Pożyczacie dzieciom pieniądze ?

Ja jej do rozumu nie mogę przemówić, naprawdę 300 złotych dla chłopaka to przesada ale chyba myśli że go tym prezentem zatrzyma. Sama nie wiem. Matura w maju a ta już nie chce wyjeżdżać na studia tylko zostanie barberem- bo on chce nim zostać. Te 300 złotych to tylko wierzchołek góry lodowej.

Re: Jak poprawić wygląd butów

" na renowację butów z instagrama za 300 nie chce wydawać" X A co to za metoda renowacji za 300 ?

Jak poprawić wygląd butów (początek wątku)

Mam kilka par szpilek, troszkę zdarta skora na noskach - prawie niewidoczne ale ja to widzę. Mam też sandałki, zdarte pod palcami. Czy ematka ma hakiem genialne sposoby na porpawienie /zamaskowanie tego? W obu przypadkach szewc się nie podjął, na renowację butów z instagrama za 300 nie

Re: Przez pracę nie mogę zadbać o zdrowie

Ale w Polsce prywatne wizyty i operacje są dużo tańsze. Konsultacja ginekologiczna 250-300 a nie 300 €...

Re: Czy każdego stać na weekend nad polskim morze

300 w obie strony

Re: Czy każdego stać na weekend nad polskim morze

450 3 doby 300 - dojazd pociągiem IC w obie strony z najdalszego zakątku w Polsce 150 wyżywienie Poprawka: 900 za całość

Re: Sprzęt fala uderzeniowa ma ktoś w domu?

Gdzie? Na ogół to ok. 70 za jeden zabieg, za pakiet pięciu - 300 .

Re: młodzi już nie chcą UE?

Po 2 miesiącach już brakuje 30 mld dochodów, więc 300 mld deficytu nie wystarczy

Re: młodzi już nie chcą UE?

bigimax4444 napisał: > Po 2 miesiącach już brakuje 30 mld dochodów, więc 300 mld deficytu nie wystarczy > Miałeś podać dane, że spada poziom bezpieczeństwa i zamożności, nie wrzucić dowolne liczby bez źródeł.

Chętnie wpłacę

200-300 Nie ma problemu.

Re: A kto planuje w tym roku oszczędzać?

Jak komuś pomaga krem za 500 , 300 w promocji, to jest to dobry deal, uważam. Osobiście wyrosłam z kremów za takie kwoty, ale to już każdy musi sam do tego dojść. Natomiast uważam, że ani Ziaja ani Eveline za kilkanaście nie są dobrymi kosmetykami. Na szczęście pomiędzy 10 a 300 w

Re: A kto planuje w tym roku oszczędzać?

Ja zaczęłam oszczędzać w inny sposób. Przestałam kupować tak zwaną fast-fashion. Ja jestem dość dużą estetką jeśli chodzi o ubrania. Miałam dość łażenia po sklepach a potem poliestrowe sweterki za 200-300 wyglądały po kilku razach jak psu z gardła wyjęte. Marnowanie czasu i pieniędzy. Do tego te

1 2 3 4 5 6