To projekt Donalda Wielkiego. CPK nie, bo są huby w Lipsku. Cały deficyt mógłby sfinansować CPK. Ale to megalomania. A 300 mld deficytu to nie jest megalomania? Z rok będzie 500 mld. A kto tego nie popiera, tego na tym forum wytną. Zadłużanie ma sens o ile służą mu inwestycje. To zadłużanie
tytuł wątku przypomniał mi odległe czasy lat wczesnych lat 80 tych gdy w moje ręce wpadł kalkulator matematyczny z takim fajnym zielonym wyświetlaczem rozmarzyłem się trochę a teraz powrót do rzeczywistości skreowanej przez naszego cara donalda powiem krótko - strach się bać, oferta Kononowicza, ż
Wolczanka ostatnio przeniosla produkcje do Chin :/
novembre napisała: > Wolczanka ostatnio przeniosla produkcje do Chin :/ Oj niedobrze. A Vistula?
300 zł nie na 18stke tylko 18letnia dziewczyna chce za 300 zł kupić prezent chlopakowi
Ja jej do rozumu nie mogę przemówić, naprawdę 300 złotych dla chłopaka to przesada ale chyba myśli że go tym prezentem zatrzyma. Sama nie wiem. Matura w maju a ta już nie chce wyjeżdżać na studia tylko zostanie barberem- bo on chce nim zostać. Te 300 złotych to tylko wierzchołek góry lodowej.
" na renowację butów z instagrama za 300 zł nie chce wydawać" X A co to za metoda renowacji za 300 zł?
Mam kilka par szpilek, troszkę zdarta skora na noskach - prawie niewidoczne ale ja to widzę. Mam też sandałki, zdarte pod palcami. Czy ematka ma hakiem genialne sposoby na porpawienie /zamaskowanie tego? W obu przypadkach szewc się nie podjął, na renowację butów z instagrama za 300 zł nie
Ale w Polsce prywatne wizyty i operacje są dużo tańsze. Konsultacja ginekologiczna 250-300 zł a nie 300 €...
300 zł w obie strony
450 zł 3 doby 300 zł - dojazd pociągiem IC w obie strony z najdalszego zakątku w Polsce 150 zł wyżywienie Poprawka: 900 zł za całość
Gdzie? Na ogół to ok. 70 zł za jeden zabieg, za pakiet pięciu - 300 zł.
Po 2 miesiącach już brakuje 30 mld zł dochodów, więc 300 mld zł deficytu nie wystarczy
bigimax4444 napisał: > Po 2 miesiącach już brakuje 30 mld zł dochodów, więc 300 mld zł deficytu nie wystarczy > Miałeś podać dane, że spada poziom bezpieczeństwa i zamożności, nie wrzucić dowolne liczby bez źródeł.
200-300 zł Nie ma problemu.
Jak komuś pomaga krem za 500 zł, 300 zł w promocji, to jest to dobry deal, uważam. Osobiście wyrosłam z kremów za takie kwoty, ale to już każdy musi sam do tego dojść. Natomiast uważam, że ani Ziaja ani Eveline za kilkanaście zł nie są dobrymi kosmetykami. Na szczęście pomiędzy 10 a 300 zł w
Ja zaczęłam oszczędzać w inny sposób. Przestałam kupować tak zwaną fast-fashion. Ja jestem dość dużą estetką jeśli chodzi o ubrania. Miałam dość łażenia po sklepach a potem poliestrowe sweterki za 200-300 zł wyglądały po kilku razach jak psu z gardła wyjęte. Marnowanie czasu i pieniędzy. Do tego te