anek130 napisała: > Ty na serio wierzysz, że wałęsa, mazowiecki itp. wygrali z komuną? ze okrągły s > tół o było coś waznego? przeciez to jedna, wielka ustawka! tak tak, podobnie ma się rzecz przy każdej rozprawie sądowej, kiedy obie strony dojdą do porozumienia przed wyrokiem
anek130 napisała: > Zaśniad groniasty powstaje w wyniku nieprawidłowego zapłodnienia komórki jajowe > j, No i? Przeciez twierdzisz, że po połączeniu się komórek (zapłodnieniu) powstaje życie/człowiek. Czyli według twojej logiki, zaśniad groniasty to życie/człowiek. -- Rząd nie
anek130 napisała: > a wg Ciebie od kiedy można zarodek nazwac człowiekiem? Kiedy Ty - i inni - zrozumiecie, że naukowo rzecz biorąc nie ma takiego konkretnego momentu - to nareszcie zaczniemy (może) normalnie rozmawiać. Aktualna propozycja terminu dopuszczalności aborcji - 12 tygodni
anek130 napisała: > ja nie chcę się integrować z idiotkami, które krzyczą, że wolałyby ,wołają, ze > chciałyby, aby przejechał je TIR niż by miały być zgwałcone i zajśc wciążę, Jak błogosłwaniona Karolina Kózkówna? Ta, co się zabiła, żeby nie być zgwałconą (i potencjalnie nie
anek130 napisała: > kto mądry to nie bierze pod uwagę żadnych rankingów. Piepszysz antku. -- Wrog mojej Ojczyzny jest moim wrogiem.
anek130 napisała: > to na prawdę taki śmieszny temat? komiczny > pomyślcie, że mówicie o zarodkach swoich juz narodzonych dzieci, też je tak traktowałyście? czy tylko zarodki innych kobiet nie zasługują na szacunek? czy bałwochwalstwo i padania na kolana przed wszystkim przed
anek130 napisała: > no, więc generalnie wszyscy boją się smierci, nie tylko katolicy, choc moim zda niem nie tyle śmierci ile umierania i cierpienia. nie zawsze akurat cierpienie towarzyszy śmierci, po prostu to żal lub strach mi żal że nie poznam prawnuków, inny boi sie ze do ognia
anek130 napisała: > a kto ci powiedział że katolicy boją się śmierci? bo raczej na pewno większość normalnych ludzi czuje strach -- www.youtube.com/watch?v=x6LXp9uWQUk „Być ateistą
anek130 napisała: > zawsze myślałam, ze jak komuś źle to rozgląda > się za inną pracą- Może złe są tylko niektóre aspekty tej pracy a resztę się lubi? -- slowopisane.blox.pl/html
To pewnie anek130 dorwała koty sąsiadów:) A tak poważnie, to tak, bezmózgowcy.
tylko nie "anetek" hahaha, jam anek130
anek130 napisała: > no a co ja powiedziałam? własnie to, ze jak są niskie zarobki lepsze jest jedno > konto bo łatwiej planować no to chyba na zasadzie - planujemy ze do 31 juz nic nie wydamy - to wtedy ok :) ale w praktyce tak sie nie da -- Częsta praca w kuchni zwiększa
anek130 napisała: > oczywiście, ale mi się trafili fajni wujkowie i fajne ciocie i lubię ich spotyk > ać. > też mam fajne ciocie i wujków... i bardzo lubię do nich jeżdzić, ale nie uważam, żeby była to zasługa ich przychodzenia na moje urodziny. -- Codziennie na ematce