Niestety jeżeli twój lekaz nie pracuje na Żelaznej nie przyjma cię do szpitala , najlepiej jak najszybciej zapisz sie do lekaza w przychodni przyszpitalnej -niestety wizyty sa płatne 70 zł- polecam Ci dr. Marcina Zioło który mnie prowadził - tez przeniosłam się w połowie ciazy - i wykonał mi cesa
Mam określony termin cesarki na 01 kwietnia. Lekarz, który prowadzi moją ciążę nie pracuje na Żelaznej. Nie wiem czy mnie przyjmą na Żelaznej. Kiedy mam tam się udać? 31 marca? -- Beata2005 www.adasiek.blox.pl
Extra facet i już widzę, że mają z Lidką cechę wspólną - rozkosznie wyglądają
podczas drzemki ;)
buziaczki :)
--
pozdrawiam
lidka_i_pociech_trzy ;)
Przedstawiam kolejne zdjęcia Adaśka.
--
--
Beata2005
adasiek.blox.pl/html
Zapraszamy fanów HOUSE, PROGRESSIVE, TECHNO na imprezę do Klubu Sfinx, która odbędzie się w najbliższy piątek o godz. 21:00 . Wstęp do 23:00-5zł , po 23:00-10zł z ulotką 5zł. Zapraszam adminsfinx www.klubsfinx.stk.pl
A oto nasza najpiękniejsza córeczka AMELKA !!!
śliczna...i taka okazała czuprynka no no :o) -- NIE ZAWSZE 1+1=2 BYŁAM JA BYŁ ON I POJAWIŁ SIĘ KTOŚ TRZECI... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=23835022&v=2&s=0
napisz na mój mail gazetowy beata2005@gazeta.pl -- Beata2005 adasiek.blox.pl/html
czy mogę prosić o przesłanie. Mój e-mail beata2005@gazeta.pl -- Beata2005 www.adasiek.blox.pl
Mój 3miesięczny synek ma AZS. Proszę o kontakt do jakiegoś dobrego specjalisty. beata2005@gazeta.pl -- Beata2005 adasiek.blox.pl/html
buziaki przesyłamy! -- Beata2005 i Adaś
-- Beata - mama Grzesia (08.01.2005)