dodekanezowiec napisał: > W roczniku 2026 ograniczyli do 90 kucyków nawet. > Wiesz, w samochodzie który waży 1050 kg (1100 z hakiem dla wersji z DCT, ale wersja z kijkiem do mieszania w wiadrze z nawozem jest lżejsza) to nawet 90 nie jest jakoś skandalicznie mało. 120 to już
nousecomplaining napisał(a): > A to podróżowanie to większość dniówki. Serio. Jak szyby mają po kilometr głębokości (w Budryku najgłębszy szyb ma 1290m), a chodniki są wielokrotnie takiej długości, to co się dziwić? Nawet "nasza" Bogdanka ryje od 880 do 1100 metrów pod ziemią - z
byłem, w której też tyle, albo nawet mniej wychodziło. 1100 forintów, Dreher się nazywało i nawet się dało to pić (doczytałem potem, że to koncern Asahi, więc ten sam, który u nas popełnia Tyskie - ale Dreher był smaczniejszy niż Tyskie). Do wieprzowiny sobie wziąłem (do wołowiny to już tylko wino
No tośmy się minęli. 1. Na to nic nie poradzisz - nawadnianie na zewnątrz, klima wewnątrz i jedziemy. 2. Zapominasz o opłacie za klepnięcie drzwiami - 1100 Forintów. Taksówki i autobusy wykluczyłem "z listy" z tego powodu, że korki są nieziemskie - lepiej polegać na tramwajach i metrze (4 linie, a
bantustanie bywa - została ona tak napi > sana, że każdy pseudorower, który da się napędzać ludzkimi mięśniami, jest rowe > rem. > I owszem - też posiadam takiego, o mocy ok. 1100 W. Posiadasz niezarejestrowany i nieubezpieczony motorower, którym możesz się poruszać wyłącznie poza drogami
to co mili mnie nie satysfakcjonowalo. A Acura miala ...wlasnie przywiezli im dostawe przed weekendem i model mial praktycznie wszystko co chcialem i nic czego nie chcialem (poza panoramicznym dachem ale te model wszystkie je maja ) a mialbym zaplacic (jak t zwykle bywa u BMW i MB) Wiec ok 11:00
bywalec.hoteli napisał: > Ubezpieczenie domu zawierającego fv nie ma wyższej składki? A nawet jak nie ma > to musisz polisę podwyższyć o wartość Dom mam ubezpieczony chyba na 1100-1200 (mam dwie polisy - jedną do kredytu, drugą wykupioną prywatnie - musiałbym poszukać i zsumować
:) Kupić za 1000zł a sprzedać za 3tys. (tak było z Astrą) , za 850zł i sprzedać za 2800zł- Cordoba. Za 500zł, nie chciałoby mi się bawić w te gruzy. Z trochę świeższych BMW e92, 2007r. 12tys,. z bardzo małym przebiegiem, od ręki poszła za 20tys. To nie jest tak, że są tego tysiące na rynku ale jak
71tosia napisała: > W Rosji 40tys zachorowan dziennie i ok 1100 osob umiera, w GB tez ok 40tys dzie > nnie a umiera ok 200. Rosję do UK porównujesz? Po pierwsze nie wierzę rosyjskim statystykom, po drugie jednak opieka zdrowotna w Anglii jest chyba na wyższym poziomie niż w Rosji
??? Wczoraj przejechałam autostradami 1100km. I nie wiem skąd pomysł, że ludzie boją się przekraczać 130mk/h? Większość nawet na prawym pasie leciała około 140km/h. A po najszybszym , tam gdzie nie ma konkretnych ograniczeń sądzę, że niektóre BMW gnały po 200km. Trasę zrobiliśmy we dwoje z mężem
Jak ostatnio brałem na test nowy motocykl to w formularzu kazali wpisać ilość posiadanych w życiu I tak wyszło: Wsk m06b 125 Jula Simson sr50 Jawa 350 Suzuki katana 550m DR big 800 Xj600 Speed trypel 955 Bandit 1200s Bmw rt1100 Bmw gs 1150 Bmw rt 1150 Bandit 1250 s No i teraz czekam na kolejny