1 422 wyników w czasie 162 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

bmw 330 d 2005 (początek wątku)

czy ktos wie, na ile km mozna ja bezpiecznie podkrecic chipem?

Accord Hybryda 3.2 vs BMW 330i vs BMW 330d !!! (początek wątku)

Ż A R T O W A Ł E M .

BMW 330D E91 (początek wątku)

Miałem okazję pojeździć trochę tym wozidłem. Dla fanów marki pewnie nic zaskakującego - auto po prostu płynie, świetnie trzyma się zakrętów, jest elastyczne a 6-cylindrowy diesel brzmi dużo przyjemniej niż zwykły R4. Nie bez znaczenia, przynajmniej dla mnie jest też 'analogowe królestwo' na desce ro

Re: BMW 330D E91

No ja wiem ze części kosztują oryginalne szalona kasę (12 tys oryginalny zderzak do trójki) Zalezy , mialem sedesa to pare czesci zawieszenia kupilem ori w aso jakiejs poteznej roznicy nie bylo porownujac ze sredniej klasy smieciami z ebay, eksploatacja to bralem mahle z internetu no i umowmy sie

bmw 330 d modyfikacja diesla (początek wątku)

prosze o opinie na temat 330d innych uzytkownikow.mam zamiar troszke podniesc sile tego samochodu czy ktos ma juz jakies doswiadczenia w tym .chodzi mi o chip lub box?????

alternatywa dla bmw 330d (początek wątku)

chodzi o oszczednego diesla z przyzwoitymi osiagami nie wiekszego niz bmw serii 3. co mozecie polecic?

Re: alternatywa dla bmw 330d

jest tylko jedna - Mercedec C320 CDI

BMW 330d - autostradowy podróżnik (początek wątku)

jaki jest sens takiego podniesionego kombi. Przecież jak ktoś chce napęd 4x4 i wyższy prześwit to kupuje X3 , X5 lub X6 . Dla mnie bezpłuciowy

Bmw 330i E90 (początek wątku)

prosił bym o pomoc w kupnie tego samochodu!! co o nim sadzicie jaki jest?? jakie waszym zdaniem am plusy a jakie minusy no i czy warto kupic nowego czy uzywanego!!

Re: Bmw 330i E90

ech, dzieci neostrady...

Ciekawe ogloszenie BMW 330d (początek wątku)

Spojrzcie na... przebieg. Auto ma jeszcze fabryczne turbo i sprzeglo, ktore po dzis dzien nie wymagaja wymiany! otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11596432

Re: Ciekawe ogloszenie BMW 330d

To wszystko co w ogloszeniu to prawda. Nigdzie nie napisal, ze jezdzil po polskich drogach. Raczej niemialby szans tyle przejechac w tak krotkim czasie i zachowac auto (i zycie) w takim stanie. Przebieg pprzy zakupie sugeruje exdemo. Serwisowany przez obecnego wlasciciela w Niemczech;-)

Przedwczoraj prowadziłem BMW 330d (początek wątku)

które jest własnością mojego kumpla. Jeżeli tak mają jeździć "poczciwe" dieselki to wcale się nie zdziwię jak znany wszystkim, dieslowski klekot usłyszymy na torach wyścigowych.

Re: Przedwczoraj prowadziłem BMW 330d

Na taksówkę to się bierze E 220 CDI, które nie dość że jest znacznie obszerniejsze od BMW 300 to do tego jest tańsze.

AWD w bmw 330xd (początek wątku)

Wiecie z czym to się je? jest to stały napęd, czy dolączany? jak różnica w stosunku do quattro? oświdźcie lajkonika w tej dziedzinie czyli mnie :-) -- Pozdrawiam, Frank www.jedenprocent.pl/ - nie dajwaj złodziejom z rządu Twoich pieni

Re: AWD w bmw 330xd

może być łycha, ostatnio jem troche słodkiego i w związku z tym rozsmakowałem sie dżeku danielsie :) -- Frell Me Dead

1 2 3 4 5 6