uniknięcia ude > rzenia niż przy prędkości o dziesiątki km/h wyższej. Acha... czyli jednym słowem bredzisz Waćpan. Czy by jechał 250, czy 300 to by z tego łuku wypadł. Być może, gdyby jechał 250, albo 330, to by tej bozi ducha winnej rodziny nie zabił, a zamiast tego samego siebie posłał w grono
zakładałem "od zera", po prostu takie je kupiłem. Co do zasięgów, to Astra (prościutka instalacja, bo to jednopunktowy wtrysk był) dojeżdżała na jednym zbiorniku do Warszawy i na tym samym zbiorniku wracała (łącznie 330 kilometrów). BMW też robiło ponad 300 km (ale tam butla była olbrzymia) po mieście, 360
qqbek napisał: > > BMW to to nie jest, ale ja tez nie chcialem BMW. > > Bo nigdy żadnym nie jeździłeś dłużej? Jesli pytasz czy mialem BMW to nie. Co do "dluzej" to ze dwie trasy mi sie udalo zrobic (jakiems 530i i 330d i jakies male jaxy X3) i.... Zdecydowanie jest to
waga170 napisała: > Felgi by nie pasowaly:) W fabrycznie dlubnietym 300 bym uwierzyl, w dodlubanym > chwilowe 330 tez, 355 juz nie a w 390 juz absolutnie nie. Chyba ze dodlubano ze > dwa biegi w skrzyni. Fabryczne M4 CSL ma maksymalną ponad 300. -- Fiesta '84, Almera
waga170 napisała: > 390 km/h? Nie wierze. Wg. prokuratury 330. Ale samochód był wcześniej "dłubnięty" tak, że podobno osiągał okolice 355 km/h. Gość wpiął jakiś chip, który znacznie zawyżał pokazywaną przez prędkościomierz prędkość (albo po prostu pogrzebał w oprogramowaniu
Widać Puretech-i nie dojechały nawet na przegląd ;-) Żadnego zaskoczenia co do BMW - opinia wszystkich znajomych "samochodziarzy" jest taka, że BMW może i warto kupić, bo masa frajdy, ale przed upływem gwarancji trzeba się koniecznie pozbyć, bo się robi "studnia bez dna". A co do Tesli - one nigdy
Sobie możecie wyobrażać, co ja chciałbym pod choinkę. Ale ja wiem i tak lepiej. Taki tam drobiazg. https://www.youtube.com/watch?v=0qU3HZvRWLs;;0qU3HZvRWLs;;https://i.ytimg.com/vi/0qU3HZvRWLs/default.jpg;;BMW M6 V10 550HP // 330KMH REVIEW on UNLIMITED AUTOBAHN
www.automotive-online.nl/management/2024/04/25/jato-europese-ev-verkoop-hapert-tesla-model-y-nipt-aan-kop-in-maart/ Europejski rynek samochodowy: Najpopularniejszy BEV w październiku 2024: Skoda Enyaq – 9.977 Fahrzeuge (plus 44 Prozent) Tesla Model Y – 8.795 Fahrzeuge (minus 18 Prozent) VW ID.4 – 6.894 Fahrzeuge (plus 24 Prozent) Volvo EX30 – 5.360 Fahrzeuge (X) VW ID.7 – 5.330
Nie BMW, lecz Audi, użytkuję je rzadko, ponieważ spalanie dosyć duże, szczególnie przy prędkościach powyżej 300 km/h, poza tym ten elektryczny Mercedes ma prędkość maksymalną ograniczona do 180 km/h, a Audi pojedzie nie 330 km/h, tylko 380 km/h, więc oczywiście, że przejechanie 100 km kosztuje dużo
Czy to nie on zmajstrowal sobie 780 konne BMW i popylal nim 330 km/h i jakos nie pytal ile go kosztowalo przejechanie 100 km?
bistian napisał: > runny.babbit napisał(a): > > > Poczytaj sobie wypowiedzi podobnych mu debili, wg których kierowca kii j > est winny, bo jechał lewy > > m pasem, a przecież jeździ się prawym. No, chyba że się zapierd... w BMW > , to w
runny.babbit napisał(a): > Poczytaj sobie wypowiedzi podobnych mu debili, wg których kierowca kii jest winny, bo jechał lewy > m pasem, a przecież jeździ się prawym. No, chyba że się zapierd... w BMW, to w > tedy jeździsz gdzie chcesz i jak chcesz, a reszta ma się usunąć
BMW 330 i tyle nie wyciagnie , ale oni z policji - speed to mieli turbodoładowanie-byli po grochówce!
Przeciez chyba bmw 330 tyle nie wyciągnie Super skoda b tez nie A żeby zmierzyć i dogonić i natychmiast zatrzymać musieli szybciej jechać -- Kobieto! Nigdy nie stawaj pomiędzy twoim mężczyzną, a jego kolegami. Pamiętaj, że on nie zastąpi swoich kolegów masturbacją. Ale ciebie tak.