żałuje że tak długo jeżdziłem japonią. 1150gs pali od 4 do 6 litrów, nigdy więcej i nigdy mniej. koszty mniejsze- nie wymieniasz napędów (łańcuch+zębatki) varadero i duże suzuki żłopią więcej wachy. olej też się żadziej wymienia. koledzy mają po 200tyś. nawinięte i nawet oleju nie bierze. po 115
Witam mam pytanie jaki olej do silnika typu boxer w bmw gs 1150
Witam wszystkich Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem bmw r 1150 gs 2002 r i nie mogę za nic doszukaś się na necie manuala do tego motocykla ( język niemiecki) Proszę o pomoc Pozdrawiam
bmwklub.triger.com.pl/forum/index.php boxer-motor.com/ forum.motocyklistow.pl/ w tym ostatnim w dziale dane
Witam Kupiłem Gs-a ze świecącymi na przemian kontrolkami ABS żekomo idzie skasować ten błąd bez wizyty w serwisie czy ktoś może wie jak to zrobić. Pozdrawiam tomek
Taka jest prawda, ale nie do końca. Rzeczywiście spadek napięcia poniżej 9,5 V(chyba) przy rozruchu silnika powoduje że system sie nie aktywuje i cały czas pali się kontrolka. Rada 1. Odpal motocykl z porzadnego akumulatora, co do którego jest pewność że ma właściwy prad rozruchu (minimum 25
Witam wszystkich szukam jakiejś firmy która sprzedaje soczewkowe halogeny do motocykli bmw. dzięki za pomoc
. Zasięg ma identyczny jak R 1150GS, lecz o wiele mniejszy bak, więc więcej kasy zostaje w kieszeni. Pozdrawiam.
Będę sprzedawał GS 1100 z 1996 roku. Jeśli jesteś zainteresowany pisz. Pozdrawiam Tomek
czy jest użytkownik na foru , który ma lub miał bmw r1200gs/ r1150gs czy warto myśleć o jego zakupie , jakie są wasze doświadczenia praktyczne i koszty ?
jesli jestes kapitanem na tankowcu, to 11.5gs moglby ci skutecznie sluzyc za kotwice. (jesli masz te beemke na oku, to przyjrzyj sie uwaznie obudowie walu w poszukiwaniu wilgotnych plam i namacaj ewentualne luzy tylnego kola.)
20% mniej mocy, 50% wiecej kosztuja. serwisy bmw (przynajmniej te w okolicy nowego jorku) traktuja klijentele jak zlo konieczne. poza tym, r11.5gs to calkiem solidny sprzet. ostatni z tych z umiarkowana doza elektroniki, bez hamulcow ze wspomaganiem, ale z abs (nie wszystkie - zdaje mi sie
moge wyliczyc mnostwo usterek w motocyklu BMW GS1150 podczas dlugiej trasy, ale ogolnie sie nie rozlecial, wiec chyba nie jest zly. bylo o BMW, a osobiscie mi sie podoba M5, bo jestem dresiara przeciez.
Motocykle bmw są ok. ale moim zdaniem nie są warte takich pieniędzy(miałem nowego gs 1150 z salonu).Stosunek jakość do ceny w porównaniu do innych marek nie wypada wcale tak dobrze.
Użytkownikiem nie jestem, więc własnego zdania nie mam. Ale kilka uwag o KTM-ie 950 Adventure było w artykule porównawczym poświęconym właśnie KTM, suzuki DL 1000 i BMW r 1150 GS w "Świecie Motocykli" 9/2003. Pzdr elkojotee