88 wyników w czasie 136 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

bmw 1150gs

żałuje że tak długo jeżdziłem japonią. 1150gs pali od 4 do 6 litrów, nigdy więcej i nigdy mniej. koszty mniejsze- nie wymieniasz napędów (łańcuch+zębatki) varadero i duże suzuki żłopią więcej wachy. olej też się żadziej wymienia. koledzy mają po 200tyś. nawinięte i nawet oleju nie bierze. po 115

BMW R1150 GS

Witam mam pytanie jaki olej do silnika typu boxer w bmw gs 1150

manual do bmw r 1150 gs (początek wątku)

Witam wszystkich Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem bmw r 1150 gs 2002 r i nie mogę za nic doszukaś się na necie manuala do tego motocykla ( język niemiecki) Proszę o pomoc Pozdrawiam

Re: manual do bmw r 1150 gs

bmwklub.triger.com.pl/forum/index.php boxer-motor.com/ forum.motocyklistow.pl/ w tym ostatnim w dziale dane

Problem z ABS BMW R1150GS (początek wątku)

Witam Kupiłem Gs-a ze świecącymi na przemian kontrolkami ABS żekomo idzie skasować ten błąd bez wizyty w serwisie czy ktoś może wie jak to zrobić. Pozdrawiam tomek

Re: Problem z ABS BMW R1150GS

Taka jest prawda, ale nie do końca. Rzeczywiście spadek napięcia poniżej 9,5 V(chyba) przy rozruchu silnika powoduje że system sie nie aktywuje i cały czas pali się kontrolka. Rada 1. Odpal motocykl z porzadnego akumulatora, co do którego jest pewność że ma właściwy prad rozruchu (minimum 25

gdzie kupić dodatkowe halogeny do bmw r 1150gs (początek wątku)

Witam wszystkich szukam jakiejś firmy która sprzedaje soczewkowe halogeny do motocykli bmw. dzięki za pomoc

Re: BMW F650 GS

. Zasięg ma identyczny jak R 1150GS, lecz o wiele mniejszy bak, więc więcej kasy zostaje w kieszeni. Pozdrawiam.

Re: BMW R1100 lub R1150

Będę sprzedawał GS 1100 z 1996 roku. Jeśli jesteś zainteresowany pisz. Pozdrawiam Tomek

jakie jest bmw r1200gs (początek wątku)

czy jest użytkownik na foru , który ma lub miał bmw r1200gs/ r1150gs czy warto myśleć o jego zakupie , jakie są wasze doświadczenia praktyczne i koszty ?

Re: BMW R1150R - prośba o radę

jesli jestes kapitanem na tankowcu, to 11.5gs moglby ci skutecznie sluzyc za kotwice. (jesli masz te beemke na oku, to przyjrzyj sie uwaznie obudowie walu w poszukiwaniu wilgotnych plam i namacaj ewentualne luzy tylnego kola.)

Re: BMW R1150R - prośba o radę

20% mniej mocy, 50% wiecej kosztuja. serwisy bmw (przynajmniej te w okolicy nowego jorku) traktuja klijentele jak zlo konieczne. poza tym, r11.5gs to calkiem solidny sprzet. ostatni z tych z umiarkowana doza elektroniki, bez hamulcow ze wspomaganiem, ale z abs (nie wszystkie - zdaje mi sie

o BMW

moge wyliczyc mnostwo usterek w motocyklu BMW GS1150 podczas dlugiej trasy, ale ogolnie sie nie rozlecial, wiec chyba nie jest zly. bylo o BMW, a osobiscie mi sie podoba M5, bo jestem dresiara przeciez.

Re: Motocykle BMW

Motocykle bmw są ok. ale moim zdaniem nie są warte takich pieniędzy(miałem nowego gs 1150 z salonu).Stosunek jakość do ceny w porównaniu do innych marek nie wypada wcale tak dobrze.

Re: KTM 950 Adventure czy GS 1200 ????

Użytkownikiem nie jestem, więc własnego zdania nie mam. Ale kilka uwag o KTM-ie 950 Adventure było w artykule porównawczym poświęconym właśnie KTM, suzuki DL 1000 i BMW r 1150 GS w "Świecie Motocykli" 9/2003. Pzdr elkojotee

1 2 3 4 5 6