Właśnie kupiłam ten fotelik tylko w wersji z isofix. Szukałam opinii na temat testów ADAC do tego fotelika i rzeczywiście nic nie znalazłam, więc zastanawiałam się nad kupnem fotelika Cybex pallas s fix, który już testy ADAC posiada. Dowiedziałam się od znajomego, że foteliki britax są polecane
dorzucę jeszcze filmik, gdyby ktoś na przyszłość chciał wiedzieć o co chodzi z tą odległością zamka pasów i w ogóle :) www.youtube.com/watch?v=mya_GlUArqs
czy ktos ma zamontowany fotelik Britax Evolva 1-2-3 w Pandzie? (rocznik 2007 1.2) Musze przesadzic syna z minikida, ale nie chce jeszcze 15-36 ze wzg na brak wlasnych pasow. Ewentualnie, jaki inny fotelik 9-36?
hej, zdecydowalismy sie na britax go next - enfik czy moglibysmy prosic o namiary na dystrybutora i dokladniejsze info na maila ? pb123@interia.pl Dzieki!
Witam. Prosze o pomoc w doborze fotelika dla duuuuzzzzzzego dwulatka- 16,5kg. Używamy samochody Seat Leon 1 i BMW 318i 2005r. Obecnie jeździ w Romer King Plus 9-18 ale jest on za wąski i synek ledwo sie do niego mieści. Myślałam o przedziale 9-36 i o fotelikach Britax Evolva 123 bądź Britax
temat zostawmy na razie z boku. Z wstępnego rekonesansu wychodzi mi Recaro Young i Britax Evolva 123 ultra. Rozważam 9-36, bo z 9-18 obawiam się, że wyrośnie w przyszłym roku :) Dziękuję i pozdrawiam. -- www.kochamylaure.pl
ubraniach i nie mam tu na myśli kurtki. Wiosną z pewnością otwory naramienne pasów będą poniżej linii ramion (dziecko ma długi tułów). Rozmyślam nad fotelikiem Evolva 1-2-3 plus i chciałabym wiedzieć czym on się różni od zwykłego Evolva 1-2-3 i czy linia pasów naramiennych nie będzie niska tak jak w romer
tym wozkiem to sie zakochasz britax kupił markę brio i "przywłaszczył " sobie tamte modele wozków, poza tym ma swoje modele oo concord jest kilka wątków, idealny nie jest ale dla noworodka sie nadaje i ma duuze siedzisko dobrze osłoniete, tu masz fajna oferte ale mozna i taniej poszukac
Witam. Czy fotelik britax evolva 123 będzie pasował do opla astry 2 ? Syn ma 5 lat ale jest drobny, odpada fotelik 15-36 bo pasy samochodowe biegną mu po twarzy. Aktualnie jeździ w foteliku Romer 9-18 ale chcemy przesadzić w niego młodszą siostrę. Ewentualnie jakie foteliki w zakresie 9-36 pasują
Wczoraj przyszedl do mnie Britax B-motion 3 kupiony od Walker (jak sie ciesze, ze mi sie trafil Twoj egzemplarz, Walker, bo ta siatka w budzie by mnie inaczej denerwowala, a tak mam juz fachowo zrobiona :-) Wozek odrazu zlozylam i ruszylam nim autobusem do miasta. Ogolne wrazenie fajne
Moja juz troszke ponad trzy latka wazy 12,3 kg i ma 93 cm, wiec moze to podbijanie sie przezyje? No i widze, ze jednak ten trojkolowy lepszy chyba... -- Pinik