5 wyników w czasie 131 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Wyniki prosze o pomoc co to jest ? (początek wątku)

Hej zrobilam badania juz mam w raczce swoje wyniki prosze was o pomoc w interpretacji czyli co mozecie powiedziec na podstawie wynikow skad sie biora moje nieszczesne wlosiska ( bo robilam badania pod katem wlasnie tej dolegliwosci)FSH 5,61 LH 5,51 Prolaktyna 21,0 SHBG 42,1 DHEA-SO4 273

20:10 TVP2 "Zawsze jest czas na miłość"

pokonywania przeszkód, gdyż jej dom chcą zlicytować za długi, a jego chatynkę zburzyć pod apartamentowiec zaplanowany przez bezdusznych deweloperów. Diane Keaton i Brendan Gleeson w głównych rolach oraz Londyn w swojej urodzie przedmieść :] Rezyseria : Joel Hopkins. na RT : 43 % z 60 recenzji

21:15 TVP2 "Ojcowie i córki"

córką, ale wkrótce umiera i dziewczynka znów wędruje do rodziny krewniaków. Po latach dorosła już zmaga się z nagromadzonym ciężarem trudnego dzieciństwa. Czyli, można przypuszczać, że akcja filmu porusza się w dwóch planach czasowych ? W obsadzie : Amanda Seyfried, Russell Crowe, Diane Kruger

22:20 TVP1 "Ojcowie i córki"

córką, ale wkrótce umiera i dziewczynka znów wędruje do rodziny krewniaków. Po latach dorosła już zmaga się z nagromadzonym ciężarem trudnego dzieciństwa. Czyli, można przypuszczać, że akcja filmu porusza się w dwóch planach czasowych ? W obsadzie : Amanda Seyfried, Russell Crowe, Diane Kruger

Re: pco i straszna cera

Stephanio , przykro mi ale po ciąży (przeważ nie) nic nie wraca do normy, wręcz przeciwnie huśtawka hormonalna wraca ze zdwojoną siłą :-(. Cudne byłoby branie Diane35, ale mi nie wolno :-(, dlatego znalazłam coś w zastępstwie, przeprowadzam właśnie kurację, antyandrogenną na którą przepis