Manipulacji pana tomka ciąg dalszy: Gość portalu: tomek napisał(a): > Pan driver znalazł jakieś źródło (...) Linka nie podaje więc trudno się odnieść. A co napisał driver 2758 ??: Oto dane na temat liczby ludności na podstawie statystyk GUS (Bank Danych Lokalnych - ludność faktycznie
Gość portalu: driver 2758 napisał(a): > Jesteś pewny, że pan D. został skazany ?? Ja powiem szczerze, że też pamiętałem informację o skazaniu, a teraz zacząłem szukać i dokopałem się, że w drugiej instancji został uniewinniony
driver 2758 napisał(a): > wyniesienie torów kolejowych jest zazwyczaj trudniejsze niż drogi Zwłaszcza gdy kolej idzie w wykopie, a droga po nasypie.
@driver 2758 Powiem Ci tylko tyle: sp... I jeszcze cytat "Nie chce mi się z Tobą gadać"
człowieku ! kim ty jesteś że wszystko kontestujesz, w mojej ocenie jesteś zwykłym demagogiem i dyletantem a nie według swojego mniemania "fachowcem",właśnie dzięki takim "fachowcom " nigdy nic nie daje się zrobić bo zawsze szukają dziury w całym,nie chce mi się dalej tych wypocin komentować bo mnie
Gość portalu: driver 2758 napisał(a): > Jeżeli myślisz, że mnie sprowokujesz do chamskiej odpowiedzi, > nie zamierzam toczyć polemiki, by udowodnić ci kim naprawdę jesteś. Cóż, każdy sądzi wedle siebie. A skoro wyczerpałeś argumenty (około pierwszej wypowiedzi), to faktycznie bye
Gość portalu: driver 2758 napisał(a): > Uważasz, że masz prawo postponować innych ("jakie słodkie oglupienie") Ach, o tytuł posta Ci chodzi?:) Cóż, skoro wszyscy dali się ogłupić tytułem artykułu, to jakiego słowa mam używać? > i zamiast zwrócić uwagę na błędny tytuł, usiłujesz
Gość portalu: driver 2758 napisał(a): > Czlowieku, widać, że nie masz pojęcia o tym co się składa na koszty budowy. Zwi > ększenie kosztów o 10% z powodu samych tylko obiewktów ekologicznych to bardzo > dużo, w porównaniu do kosztów innych prac budowlanych. Nie, 10% to 10
> S9 to połączenie centralnej i południowo-wschodniej części > Podkarpacia nie tylko z Warszawą, ale także ze Świętokrzyskim i > dalej na zachód (Łódzkie, Wielkopolska). Słuszne są moim zdaniem > uwagi, że korzystniejsze byłoby jej podłączenie do S7 w Kielcach czy > Ska