Mają różne pomysły
Dalenia Ty po prsotu siedzisz mi w głowie! Doskonale znasz moje zamiary, domyślasz się moich działań! Wspaniale :-) Im więcej o rdzennych polskich imionach, tym lepiej :-) -- Polacy nie gęsi - imiona słowiańskie nadają. pon., 11-02-2013 Forum: Wszystko o imionach Wątek: 2013 Tradycyjne polskie imiona dla dzieci 2013
Witam mam córeczkę urodzoną w kwietniu 2013 roku i szukam mam z dziećmi w podobnym wieku do wspólnych spotkań i zabaw dzieciaków.Jesteśmy z Ząbek pozdrawiam
Witam mam córeczkę urodzoną w kwietniu 2013 roku i szukam mam z dziećmi do wpólnych spotkań i zabaw dzieciaków.Jesteśmy z Ząbek pozdrawiam
Witam mam córeczkę która urodziła się w kwietniu 2013 roku szukam mam dzieci w podobnym wieku do wspólnych spacerów i spotkań na których dzieciaki mogły by się razem bawić.Jesteśmy z Ząbek pozdrawiam
Dziewczynki: x14 Zuzanna x10 Hanna x9 Natalia x8 Julia Lena Maja Wiktoria (+ 1 Victoria) Zofia (+ 1 Sofia) x7 Aleksandra Amelia x6 Liliana (+ 1 Lilianna) Oliwia (+ 1 Olivia) x5 Alicja Emilia Nina x4 Barbara Ewa Laura Pola x3 Agata Antonina Anna Blank
Dwa imiona: Alicja Patrycja Daria Wiktoria Elena Maria Elena Hanna Julia Wiktoria Liliana Aleksandra Maja Łucja Mila Zyanya Natalia Maria Nina Kamila Pola Aleksandra Wiktoria Maria Wiktoria Anna Zuzanna Agnieszka Adam Jerzy Anesu Maksym Aleksander Faust Bartosz Adam Florian Mił
Pozycja dziecka / Poziţia copilului 2013 vidos.pl/pozycja-dziecka-poziia-copilului-2013 Cornelia właśnie skończyła 60 lat, jest zadbana, majętna i szanowana. Osiągnęła sukces zawodowy, ma
Jeszcze większe dzieci / Grown Ups 2 2013 vidos.pl/jeszcze-wieksze-dzieci-grown-ups-2-2013 Po trzech latach od pamiętnych wakacji Lenny przeprowadził się do rodzinnego miasteczka. Tym razem
Niedługo Dzień Dziecka. Zapewne w wielu miastach, miasteczkach będą organizowane z tej okazji różne płatne lub bezpłatne imprezy, przedstawienia itp. Fajnie byłoby stworzyć wątek w którym zbierzemy to wszystko. Piszcie ... z podaniem miasta i imprezy :) Ja ze swojej strony podaję
Niiiic! Żadnych festynów, kina, teatru, karuzeli - już raczej wycieczka rowerowa i lody w małej cukierni na końcu świata. Jaka to przyjemność dla małego dziecka świętować w dzikim, wrzeszczącym (zazwyczaj) tłumie, wśród przepychania i tłoku? Do teatru czy wesołego miasteczka pójdziemy z dziką
Halloween dla dzieci we Wrocławiu 2013 Rycerski Zamek organizuje wspaniałą zabawę Halloweenową zamieniając na jeden dzień siedzibę Lawendowych Skrzatów w upiorne Zamczysko pełne wampirków, upiorków i duszków łakomczuszków. W ten wyjątkowy dzień nasze staszydełka wyjdą z ukrycia i ujawnią się w
Jeśli wyruszasz na imprezę noworoczną co masz zamiar zrobić z dziećmi? Niektórzy umawiają się tak, że wszyscy dorośli przyjeżdżają z dziećmi na imprezę nie za późno i animator zajmuje się dziećmi aż nie padną z nóg i wtedy zostaje z nimi pilnując ich w ich pokojach w hotelu. Jest to jednym z
W restauracji Fortezza oprócz balu sylwestrowego dla dorosłych jest takze osobny bal dla dzieci z animatorkami i zabawami! fortezza.pl/pol/aktualnosci/bal_sylwestrowy.html