wlasnie wrocilam od lekarza wg. opinii ostre zapalenie zatok, przepisal mi forcid 1000 ale che sie upewnic czy bedzie 100% bezpieczny przy karmieniu, oto ulotka
Tak, może Pani stosować. Oczywiście przyda się tak zgrać karmienie i przyjmowanie antybiotyku, by między 30 a 120 minut po przyjeciu leku unikać karmienia. pozdrawiam i zdrowia życzę :) monika staszewska ps. Wspomniane przy poprzednim Pani poście inhalacje nadal są oczywiście jak najbardzie
Czy to normalne, że w antybiotyku Forcid 1000 (875+125) na tabletkach jest liczba 425 i jakis znak (firmowy?) inny niz nadrukowany na blistrach i pudelku? Jesli tak to cos one znaczą? Dlaczego na tabletkach nie ma np. 1g ???
Ja też tak mam, więc może to poprostu jakiś numer seryjny...
Mam pytanie w związku z antybiotykiem forcid 1000. Mam anginę ropną i antybiotyk biorę od wtorku (wzięłam 5 dawek). Nie widzę jakiejkolwiek poprawy, ropne kule w gardle wcale nie znikają. Czy mam jeszcze czekać na działanie leku czy iść do lekarza go zmienić? Dodam jeszcze że jest to już drugi
Poprawa po 5 dniach następuje
Witam czy orientujecie sie panie jakie moga byc skutki przyjmowania forcid1000 w perwszym trymestrze.Wzielam go ale nie wiedzialam,ze jestem w ciazy to bylo 5 tabletek.Prosze o pomoc bo bardzo sie denerwuje
pamiętam to byl Forcid 1000. Zalecony już po antybiogramie. wczesniej nie dostałam nic i musialam czekać prawie tydień, aż mi te bakterie coli wychodowali:(
Czy to normalne, że w antybiotyku Forcid 1000 (875+125) na tabletkach jest liczba 425 i jakis znak (firmowy?) inny niz nadrukowany na blistrach? Jesli tak to cos one znaczą?
Dziekuje za odpowiedzi. Nigdy nie miałam robionych wymazów,mój organizm jest osłabiony po tabletkach p/zapalnych i antybiotykach.Na dzien dzisiejszy zazywam Forcid 1000. Alsma ,napisz prosze cos wiecej o twoim leczeniu. -- Pozdrawiam Ewa szlachetne zdrowie,nikt sie nie dowie jako
Jeśli chodzi o ból głowy to tabletki przeciwbólowe, ibuprom max ja zażywam. Ale ogólnie zapalenie zatok po tym nie przechodzi, mnie przechodzi tylko po antybiotyku, ostatnio Forcid 1000. Podobno dobry jest też spray Buderhin, ja stosowałam, bez zmian, ale to chyba zależy od przypadku. Pozdrawiam
Bardzo prosze o radę, Kilka dni temu złapała mnie ostra angina - dostałam silny antybiotyk - Forcid.Biorę od czwartku - czułam się trochę lepiej.Dziś jednak jestem w pracy i zapomniałam leku z domu:(Ma brać o 10.00.Czy po powrocie o 17 mam wziąść tę tabletkę i kolejną o 22??? Najgorsze
Forcid 1000. Gdy wieczorem miałam już blisko 40st to zaczęłam brać Paracetamol, mam nadzieją że nie zniweluje to działania pierwszego leku.