9 wyników w czasie 97 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: UWAGA NA BIURO ART TUR Z RZESZOWA!!!

jak wcześniej pisałem szkoda że ktoś kto pomawia nie ma odwagi się podpisać, mam 100% pewności że freddie111 to pilotka która pilotowała imprezę Francja Hiszpania i nie rozliczyła przekazanej zaliczki. Artur Korszeń

Re: UWAGA NA BIURO ART TUR Z RZESZOWA!!!

Przed rokiem jednorazowo współpracowałem z biurem Art-Tour. Mimo drobnych zastrzeżeń do programu, zlecenie wykonałem i terminowo obie strony wywiązały się z wszystkich warunków umowy. Ciekawe czy freddie111 spełniła wszystkie stawiane jej wymagania? Stanisław

Re: Browar w Pilznie pytanie:)

cześć freddie111 odezwij sie, proszę do mnie na priva, kontakt: annawha@op.pl wiem, ze jedziesz z biurem kris-tour do pilzna, reims i paryza. mam dla ciebie wazne i ciekawe informacje :) pozdrawiam, zapraszam.

QE1.5 - historia szwindle z FED na koszt podatnika (początek wątku)

QE 1.5 czyli historia z FED o tym jak sprywatyzować zyski, i upublicznić straty Na tapetę wezmę działania FED, PD, Fannie, Freddie w obszarze rynku nieruchomości, MBS oraz QE. Poniżej sposób jak sprywatyzować zyski i upublicznić straty z pomocą programów QE. To się po prostu nazywa jawne oszustwo

6 XI - CHARLIE I FABRYKA CZEKOLADY -19:30 TVN 7

Super adaptacja. Ale mroczna trochę - czyli tak może od 6 lat i z rodzicem - zależy od dziecka. CHARLIE I FABRYKA CZEKOLADY CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY USA, 2005, 111 min film przygodowy Reżyseria: Tim Burton Obsada: Johnny Depp, Freddie Highmore, Eileen Essell, Helena Bonham Carter

Re: Anglia a Francja

% pewnie wynosi około 1-1.5%. ucz sie dziecko bo jak pisałem wypisujesz dyrdymały. natomiast podatek od dochodu wynosi 35%. i tak w 2009 goldman sachs zapłacił tytułem podatku 6.5 mld a Wells Fargo 5.3 mld dolarów JPMorgan zapłacił 4.4 mld. Goldman otrzymał 10 mld bailout i zwrócił 11.1 mld Wells

Jak dziala propaganda: (początek wątku)

includes cases in which the release occurred 1973 or later. NR* NAME ST RACE CONVICTED EXONERATED YEARS BETWEEN REASON DNA ** 1 David Keaton FL B 1971 1973 2 Charges Dismissed 2 Samuel A. Poole NC B 1973 1974 1 Charges Dismissed 3 Wilbert Lee FL B 1963 1975 12 Pardoned 4 Freddie Pitts FL B 1963

Jazz top 200 (początek wątku)

. Open Sesame - Freddie Hubbard 65. Play - Mike Stern 66. Ezz-thetics - George Russell 67. Point Of Departure - Andrew Hill 68. Living Legend - Art Pepper 69. Byrd In Flight - Donald Byrd 70. Life Time - Tony Williams 71. Solo Flight - Charlie Christian 72. Takin' Off - Herbie Hancock 73