526 wyników w czasie 50 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: lustrzanka czy kompakt co wybrać?

zamieszczony wpis poraza glebia niczego. dobor aparatow swiadczy ze nie masz pojecia o czym piszesz - np fuji s5600 nigdy NIE byl lustrzanka (bardzo zacny aparat, ale kompakt WYGLADAJACY jak lustrzanka), calosc tekstu na miare 15letniego laika z dostepem do netu. placa ci za wejscia na

Czy nagrywanie video aparatem szkodzi sprzętowi??? (początek wątku)

Słyszałem, że używanie aparatu jako kamery wideo szkodzi sprzętowi, a właściwie matrycy. Czy to prawda? Mam aparat fuji s5600 czyli zwykłą cyfrówkę z zoomem optycznym. Czy jeśli podłącze go do komputera celem nagrywania wideobloga, czy to szkodzi aparatowi, naraża go na przegrzanie

oszuści Garfieldos20 (początek wątku)

sprzedaje aparat fotograficzny ukrywając jego stan faktyczny Fuji S5600 nr.aukcji 1172140390 może i ma folie ale był już w serwisie i naprawa okazała się bardzo droga!!!!!!!!!!! Uważaj zaczym klikniesz!

oszuści! (początek wątku)

Wystawiony aparat Fuji S5600 na aukcji 1172140390 posiada dużo więcej wad i usterek niż widnieje w opisie bardzo proszę zastanów sie za nim klikniesz bo póżniej nie będzie odwrotu zostaniesz z problemem sam

Re: Rower + aparat

nijak, wsadzam do plecaka i tyle. z fuji s5600 po paru latach takiego telepania się nie mam żadnych problemów. od pewnego czasu jeżdżę z lustrzanką, i też się nic nie dzieje. a jeżdżę również w góry, np. tydzień temu zjechałem dość kamienistym zjazdem z sowy na przełęcz jugowską i ... nic

Re: Fuji s5600 czy Olympus Camedia e-20P?

Olek to dziadek już - Fuji też nowością nie jest ale dobrze się sprawdza. A poza tym to nie tutaj takie pytania... -- Foto forum Kolej FujiKlub.pl

Fuji s5600 czy Olympus Camedia e-20P? (początek wątku)

Witam, Posiadam aparat Fuji s5600 i ostanio spotkała mnie opcja zamiany na Camedie E-20. Zastanawiam się nad wyborem aparatu. Zostać przy Fuji s5600 czy przejść na Olympusa Camedie e-20P? Obydwa aparaty mają takie same 5mpix matryce.Jedyna rzecz, która mnie zastanawia to zoom optyczny:fuji

Re: Fuji FinePix s 5600 ja zwiększyć makro ?

Ogromnie dziękuję. Nie miałam pojęcia że takowy istnieje. -- ♥ PO GODZINACH...o szyciu i nie tylko♥ ♥ TOREBKOWE FORUM ♥

Re: Fuji FinePix s 5600 ja zwiększyć makro ?

Klub użytkowników aparatów Fuji : www.fujiklub.pl/ Otrzymasz wszystkie potrzebne informacje.

Chcę zwiększyć makro w swoim aparacie (początek wątku)

Mam Fuji FinePix S 5600 który ma tylko 10cm a potrzebuję więcej. Natknęłam się na informacje o czymś takim www.fotozakupy.pl/sklep/page/product/product/1236 Ktoś tego używał? Jak dobrać do odpowiedniego modelu

Re: Na zakupach na brytyjskich portalach można za

No dobra dobra, przed wakacjami porownywalem niedawno aparat fotograficzny Fuji 5600 bodajze. Bagatela 500 zl roznicy, a co. i tak na kazdym kroku, stowa tu dwie stowy tam, cztery stowki jeszcze gdzie indziej. A przelot w obie strony 300 zl (no chyba ze wykupimy polski autokar to 600... Na

Re: Instalowanie z exe niemozliwe - sterowniki? h

w tej chwili rzeczywiscie dotyczy to oprogramowania do aparatu, przy czym wczesniej sciagalam je ze strony producenta (fujifilm), gdzie wyraznie pisza (podobnie jak na plycie), ze dla aparatow Fuji s5600,5500 software jest dla windows98 i wyzej... Sa tam rozne update'y, ale zaden, dokladnie

1 2 3 4 5 6