19 wyników w czasie 95 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Zapomniane miejsca w Warszawie

gajowy771, czy mógłbyś napisać gdzie dokładnie znajdują się stare cmentarze kolonistów niemieckich na Białołęce i Kępie???

Re: Piętrusy dla Mazowsza na kredyt

gajowy771 napisał: > przejechał bym się tym piętrusem, ktoś zna godziny? Jak za 2 lata tojadą, to będziemy znali... -- przewoz_pw Pasażer kolejki podmiejskiej System śledzenia banknotów

Re: Upewnijcie sie

Widze ze tomek gajowy771 jest bardziej aktywny z dwoch Tomkow dzielnie pedalujacych na pikniki pod Warszawa. Tylko po co ten glosik zbolalej panienki - ciotuni, ktorej ktos nastapil na odcisk ?

Re: Bezpośredni Pociąg z Tomaszowa Mazow Do Warsz

gajowy771 napisał: > jak dla mnie rozkład do d., w odwiedziny do Tomaszowa nie da się pojechać. To ma być pociąg dla pracujących w Wawie, a nie dla wycieczkowiczów. -- arszenik i stare koronki

Re: Dla Warszawskich Rowerzystów

gajowy771 napisał: > gdzie wjazd na tę drogę? czy we włochach da się wskoczyć? tak - od ulicy Kraszewskiego niedaleko petli autobusowej, ewentualnie jakos z ul. Dzwigowej (droga biegnie gora _drugiego_ wiaduktu, miedzy torami kolejowymi). pozdrawiam, olek

Re: stare bródno, lewicpol

gajowy771 napisał: > p.s. na jednej ze stronek koleś dał fotki naszej zwałki od strony carrefour i > jest pewien, że pstryknął resztki fortu lewicpol. he he to musiał być pod wrażeniem rozmiarów. dobrze, że nie uznał tego za gród bródno.

Re: stare bródno, lewicpol

gajowy771 napisał: > tych. i prawdopodobnie nie był nawet wykończony, ile przetrwał, 20 lat? wały > zniwelowano, zasypano nimi fosy, budynki rozebrano, reszty dokonali szabrownicy > > i ludzie głodni materiałów budowlanych. > pozdr! Żarty sobie Waść czynisz

Re: boże, zróbcie światła głębocka/małej brzozy!

gajowy771 napisał: > horror, nie skrzyżowanie Temat tego nieszczęsnego skrzyżowania jest już omawiany w TYM MIEJSCU. Króciutko ten temat poruszyliśmy na

Re: cmentarze kolonistów na Białołęce

gajowy771 napisał(a): > cmentarzyki znajdują się ... w okolicy Juranda Ze Spychowa. Czy chodzi o pozostałości cmentarza przy ul. Kamykowej (boczna Juranda ze Spychowa)? Mieszkam w tych okolicach. Wiele razy tam przechodziłem. Zawsze mnie ciekawiło pochodzenie cmentarza. Próbowałem

a propos scieżek rowerowych

gajowy771 napisał: > zgłaszam swój akces, jako szlachcic zagrodowy z Zacisza, codziennie na Bródnie, > > nie tylko rowerem. > żądam od rządu ścieżki wzdłuż bazyliańskiej, kondratowicza, młodzienczej, > łodygowej, radzymińskiej, wincentego, czyli głównych ciągów na

Re: JEST JUŻ WĄTEK NA TEN TEMAT NA FORUM

gajowy771 napisał: > ...i inne trasy np. do Puszczy Słupeckiej czy Legionowa z opisem > ciekawostek + fotogalerie (na razie bez mapek): Jest już „stary” wątek na ten temat na forum. Aby nie robić zamieszania i rozmawiania na ten sam temat w 2 miejscach, proponuję