-432-842 (Id-84926/1) 1.200m2, przyłącze elektryczne, woda, warunki zabudowy, cicha i spokojna okolica, Ostrowiec Św, c.90zł do uzgodn. OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI t.793-007-316 1.223m2, przyłącze elektryczne, Ostrowiec Sw Gutwin, ul.Miodowa, c.82zł/m2 do uzgodn. OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI t.609-428-771, e
Widze ze tomek gajowy771 jest bardziej aktywny z dwoch Tomkow dzielnie pedalujacych na pikniki pod Warszawa. Tylko po co ten glosik zbolalej panienki - ciotuni, ktorej ktos nastapil na odcisk ?
gajowy771 napisał: > ...i inne trasy np. do Puszczy Słupeckiej czy Legionowa z opisem > ciekawostek + fotogalerie (na razie bez mapek): Jest już „stary” wątek na ten temat na forum. Aby nie robić zamieszania i rozmawiania na ten sam temat w 2 miejscach, proponuję
Gość portalu: gajowy771 napisał(a): > Spox, dzięki za cynk. Swoją drogą to mapki ściągane z innych stron... A > wydawnictwa niech nie procesują ludzi za stare, nieaktualne mapiory... Wydawnictwom kartograficznym nic innego niż szukanie jeleni nie pozostało od czasu coraz
@gajowy771, w Krakowie też to jest. Kilka lat temu się na nich nadziałam. Otóż w ogłoszeniu było: młodych do promocji przedświątecznych 400 zł/tydz. Pomyślałam sobie: pewno częstowanie ludzi w hipermarkecie barszczykiem z uszkami albo tym podobne. Zadzwoniłam, zaprosili mnie na spotkanie do
• Dotrzym, Niedotrzym -dobra gdzieś k/ Koziej Górki wrobad3 03.11.06, 13:33 + odpowiedz pojawia się taka nazwa wśród mieszkańców ul. ks. Ziemowita, Swoiskiej. gdzie to było ? • Re: Dotrzym, Niedotrzym -dobra gdzieś k/ Koziej G gajowy771 03.11.06, 13
ogrodzeniem posesji skup złomu. z tyłu jest ul. Rybińska i boisko do koszykówki. • Re: ul. Józefowska 4, ładna kamieniczka z 1930r. gajowy771 03.11.06, 13:53 + odpowiedz a w pobliżu Siarczana, Kasprzycki ładnie ten teren też opisał... Na Chemicznej mieszkał Balcerek z "Alternatywy
• kościół przy ul. ks. ziemowita wrobad3 03.11.06, 13:30 + odpowiedz poproszę o coś więcej na jego temat. Podobno drewno na jego budowę pochodziło z rozebranego soboru ? • Re: kościół przy ul. ks. ziemowita gajowy771 03.11.06, 13:37 + odpowiedz Tekst
gajowy771, czy mógłbyś napisać gdzie dokładnie znajdują się stare cmentarze kolonistów niemieckich na Białołęce i Kępie???
gajowy771 napisał: > jak dla mnie rozkład do d., w odwiedziny do Tomaszowa nie da się pojechać. To ma być pociąg dla pracujących w Wawie, a nie dla wycieczkowiczów. -- arszenik i stare koronki