36 wyników w czasie 103 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Alimenty na "dorosłą"

jagoda4444 napisała: > nikt tu nie płacze altz a widać, że problemy z nastolatkami jeszcze przed tobą. > Osobne pieniądze mogą być jak się mieszka osobno i tyle. Dobrze, że nie płacze. Kłopoty z nastolatkami już miałem długo i mam obecnie również. Osobne pieniądze muszą być i tyle

Re: Alimenty na "dorosłą"

jagoda4444 napisała: > Można dobrze wychowane dziecko zepsuć dając możliwość dysponowania alimentami ( > dziecko mieszkające z rodzicem) a problemy z tego wynikłe JAK zwykle spadną na > rodzica z którym dziecko mieszka i o tym druga strona nie myśli bo i po co lepi > ej

Re: 250.000

tylko czasem, gdy coś mi dotkliwiej zaskrzypi :P Kogo pamiętam? marka_gazetę, bursztynowe, którzy podrzucali linki do świetnej muzy :))), którą uwielbiam :p mimo 'podeszłego wieku' :))))) majkel01 - oczywiście!!! anja_pl, brzoza, libra22, akacjax, tatiana 44, jagoda 4444, alexolo, aron95

Re: Questy kaktusowe-BIGHEAD

.300 malin, 5.000 jagód, 20.000 truskawek Nagroda: 1650 kt i 78.000 punktów Quest 8: Produkty: 550 gruszek, 3.500 papryk, 2.000 cukinii, 6.200 nagietków Nagroda: 8.000 punktów Quest 9: Produkty: 2.000 winogron, 10.000 słoneczników, 5.300 ogórków, 900 jeżyn Nagroda: 8.300 punktów Quest 10

Re: Poznam..

doskonale, ty Molu, może nie), że często były problemy z pocztą... Nie wiem, czy jagoda4444 nie chce, czy też może nie miała dzięki Tobie szansy <zobaczyć>, że czasem jeszcze TU jestem i potrzebuję jej pomocy? Nie jestem, ani nigdy nie byłam osobą namolną. Może dzięki Tobie uda mi się nawiązać

Re: Poznam..

jarkoni napisał: > Pytam jako zwykły uczestnik forum. Kogo aż tak świerzbią nożyczki? Jarkoni...również mam podobne pytanie, ponieważ... kilkanaście dni temu zwróciłam się (zakładając wątek) do jagody4444 z prośbą o "odezwanie się" na pocztę gazetową, ponieważ wiem, że obecnie już nie

:)

Jagoda pyta: Czy lizak jest słodki ?? Odpowiedź Kryształowej Kuli: Wygląda dobrze Jagoda pyta: Czy jestem lubiana na kotku.pl?? Odpowiedź Kryształowej Kuli: Oczywiście Uwielbiam ją !!!!:-D:-D:-D Jagoda pyta: Czy sysiek4444 mnie lubi ?? Odpowiedź Kryształowej Kuli

Re: wystarczająo wyjasniający komentarz

jagoda4444 napisała: > Żadna mądra kobieta nie puści dobrego męża". Nawet się > z nią trochę zgadzam i tu jest szansa(mała bo mała ale zawsze), że któraś ex nie była mądrA;)

Re: ŻYczę Twojej córce wygranej...

jagoda4444 napisała: > Tutaj nie ma wygranych i przegranych. Praktycznie w każdej sytuacji okołorozwodowej przegranymi zawsze dzieci i jest bez większego znaczenia ojciec, czy matka ma w głębokim poważaniu los własnych dzieci i to jest najbardziej smutne, ale też i naciągaczy nie

Re: Mam 26 lat...

jagoda4444 napisała: > Moja córka jest w trakcie matury.. Ja to wiem Jagoda, po każdym egzaminie była rozmowa co było w miarę łatwe, a co trudne..Dużo wzajemnych komentarzy, i śmiechu, i narzekania na niezrozumiałe zadania. Chyba tak powinno być. Pozdrawiam rodziców zdających dzieci

Re: Podział majątku - prośba

jagoda4444 napisała: > Dzięki za odpowiedzi. Sęk w tym, że to jest mieszkanie spółdzielcze > lokatorskie No to trochę zmienia postać rzeczy, bo nie dzielicie majątku, tylko ograniczone prawo rzeczowe. W takim razie obawiam się, że czeka cię parę lat chodzenia do sądu, bo

Re: Dorosłe dziecko a alimenty - pytanie do forum

jagoda4444 napisała: > Teraz rozumiem, więc dogadaj się z własną córką i załóżcie te konto. > Jak przelw będzie miał dopisek: alimenty, to cokolwiek wymyśli twoja > ex to prawo jest po Twojej stronie. Dzięki serdeczne! O to mi właśnie chodziło.

Re: Dorosłe dziecko a alimenty - pytanie do forum

jagoda4444 napisała: > A nie możesz porozmawiać z dzieckim aby założyło własne konto ? i po > sprawie. Pomóż może przy załatwieniu tego konta (czasami nasze > DOROSŁE dzieci gubia się w takich sprawach) i po prostu przesyłaj > pieniądze na konto dziecka z dopiskiem alimenty

1 2 3