jerzyk444 napisał: > Szabo, a za co nabrałeś sympatii, jeśli można wiedzieć? Że kobieta zostawiła dz > ieci? Hmm.... jakoś zbyt często się to nie zdarza. -------------------------------------------------------------------------- Następny chce wtargnąć z buciorami w jej prywatne życie
jerzyk444 napisał: > To, co trzeba zabronić internetu? Ktoś gdzieś podnosił taki postulat? > A co u nas nastolatki moga zrobić jak zajda w ciążę? Kościół pomoże? Nigdy! A dlaczego miałby pomagać? Czy to kościół szedł z nimi do łóżka? Nie uważały, co robiły, niech robią co
jerzyk444 napisał: > Mam gdzieś rozważania czy brakuje jakiegoś tam modelu Bo akurat szukałeś auta klasy średniej i wybrałeś Accorda, na pewno rozważałeś też inne modele, dokonałeś wyboru i nikt Ci nie powie, że złego, na pewno nie ja. Accord to bardzo dobry samochód. Ale nie o to tutaj
jerzyk444 napisał: > a sam kobiety to kijem od szczotki chyba dotyka. Kij od szczotki jest odpowiednio sztywny.
nie kobiety, tylko dzieci, i nie dotyka, a okłada... :))) PS. sorry, to tylko taka "palikotówka" (czyli dowcip w stylu Jasia Palikota) jerzyk444 napisał: > a sam kobiety to kijem od szczotki chyba dotyka...
jerzyk444 napisał: > Co mają bobry do dobrze zbudowanych wałów i odszkodowania??? spodziewałem sie takiej "argumentacji" ,zanim zaczniesz obrzucać błotem ,Wto może nieco ruszysz główką "bez uwierającego pierścienia".To o czym piszę widziałem na własne oczy,wały poryte wzdłuż i w
jerzyk444 napisał: > Co mają bobry do dobrze zbudowanych wałów i odszkodowania??? mają to że te sprytne zwierzątka potrzebują wody i rozlewisk do życia Gdy tych warunków nie ma potrafią same o to zadbać, i najbardziej wybudowany wał przerobić na sito. Bobry są dobre na tereny mało
jerzyk444 napisał: > Futerkowym braciom zawsze jej brakło. A na co pan "profesor" mial odwage taka,ze nawet "futerkowym" jej zabraklo?
WOLNEGO wyboru. > Starcza wizja demokracji pana B. polega w dużym skrócie: zagłosowałeś na PO, > jesteś patriotą; głosujesz na PiS, należysz do "bydła".. > > jerzyk444 napisał: > Przynajmniej Profesor miał odwagę > > Futerkowym braciom zawsze jej brakło. Miał taką
jerzyk444 napisał: > na zawsze! sam jesteś tępakiem to nie terroryzm tylko patryjotyzm którego tak nienawidzą ruski
jerzyk444 napisał: > Człowiekroku :), weź może rzuć się na radiowóz, walnij parę razy > głową w koło, może ci dobrze zrobi. > Pobij wszystkich policjantów. A gdzieś sie doczytał policyjny chłystku zebym nawoływał do przemocy wobec was?! Jak narazie mam ponad 40 lat, i
jerzyk444 napisał: > ci co zabili sportowców izraelskich w Monachium też pewnie niewinni > i że zginęli to szkoda? Ten hamasowiec to morderca. sportowcow izraelskich w Monachium ,zabila interweniujaca niemiecka policja
jerzyk444 napisał: > A to że był oskarżycielem posiłkowym i oskarżał morderców > Popiełuszki? Że zawsze bronił biednych? łoj tam, nie na takie fronty i nie na takie stanowiska w opozcji Kiszczak swoich ludzi wstawiał. Oczywiście zawsze "dla bronienia biednych", tudziez "szukania