Dodaj do ulubionych

Mucha nie gada

08.01.12, 14:11
"Nawet kiedy pisałem teksty pośmiertne, pogrążone w żałobie rodziny i znajomi rozmawiali o bohaterze chętniej niż bliscy minister Muchy"
widocznie bliscy Muchy są normalni w przeciwieństwie do reszty twoich rozmówców tabloidowy pismaku :)
Obserwuj wątek
    • hanishl Aż taka piękna to ona nie jest i zrobi tyle co w 08.01.12, 14:20
      niej piękna . Ma parcie na celebrytkę . Żadna z niej minister .
      • makrama1 Re: Aż taka piękna to ona nie jest i zrobi tyle c 08.01.12, 15:28
        hanishl napisał:

> niej piękna . Ma parcie na celebrytkę . Żadna z niej minister .

Ma parcie na celebrytkę bo konsekwentnie odmawia opowiadania p...dół na temat swojego życia prywatnego do każdego podstawionego sitka? Coś Ci się pomyrdało.... )))
        • lechujarek_wolski Re: Aż taka piękna to ona nie jest i zrobi tyle c 12.03.12, 09:30
          Dla każdej w miarę inteligentnej osoby jest oczywiste, że ta ministra próbuje grać urodą. Dla mnie jednak jest to żenujące i ociera się o nieporozumienie, gdyż ta pani nie jest żadną pięknością :)
    • saint_just Fakt, na tle takiego Gowina, czy 08.01.12, 14:45
      Rostowskiego może się wydać na pierwszy rzut oka wizualnie atrakcyjna.
    • snellville Mucha nie gada 08.01.12, 14:54
      ekonomista mysli ekonomicznie
      baba zawsze bedzie baba
      upartosc jest raczej wada niz zaleta
      konsekwencja potrzebna jest w polityce
      kobitka niczego sobie
      jeszcze o niej dlugo bedziemy sluchali
      • 1stanczyk A co wlasciwie konkretnie Mucha zrobila ? 08.01.12, 15:10
        Tego w tym tekście nieomal w ogóle nie.

Są jakieś typowe dla naszego półświatka półinteligencji prywatne pierdoły, ......relacje uzyskane od osób wśród których bardziej się obracała niż czegokolwiek dokonała w sensie politycznego kompetentnego w dziedzinie zarządzania działacza.

To, że nie ma typowej tak w kraju jak i w Sejmie aparycji "matki Polski" to dużo za mało by uganiać się za wywiadem ...

Dostała szanse ...
        Zobaczymy ile jest warta ...

A, że nie lubi naszej ogłupiałej sfory dziennikarskie ...
        To w sytuacji w której dobrze wie jak latwo mogą Ja zniszczyć, to jest raczej plus ..

Re: Mucha nie gada
        • antobojar Mucha włożyła ogrom pracy-ust. o ochronie zwierząt 09.01.12, 03:05
          .. jest daleka od ideału.. ale to że jest niezła.. i idzie w dobrym kierunku, wbrew lobby myśliwskiemu i PSL-owskiemu, to również zasługa pracy i pasji, włożonej m. in. przez Muchę w jej przygotowanie..
          A wiem że czasem szło tam na noże...
          Ostra, twarda, mądra, pracowita..

"WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.."
          "Relativity applies to physics, not ethics"
          Albert Einstein
    • cytrynowe Mucha nie gada 08.01.12, 15:05
      Duży plus ma Mucha za nieopowiadanie o życiu prywatnym, o karate i ogólnie za bycie trudnym rozmówcą dla Staszewskiego. Rada dla WS: może Mucha byłaby bardziej chętna na rozmowę o ministerstwie, planach dla polskiego sportu i turystyki, budżecie?...
    • trajkotek zła wiadomość! 08.01.12, 15:42
      Staszewski "muchozol" nie żyje!
    • paul_kemp Sprawa jest nad wyraz oczywista 08.01.12, 15:48
      Ministrowie z PO od tego koziołka matołka Donalda zdają sobie doskonale sprawę, że niedługo będzie im wstyd być utożsamianym z PO. Wolą nie afiszować się zbytnio, żeby w przyszłości móc coś jeszcze zrobić w lokalnej polityce.
      Natomiast Donek i tak ma na to wyje.bane, bo podobnie jak łoBuzek znajdzie ciepłą posadkę w Brukseli.
      • prawdziwygagatek Trollu paul_kemp, cuchnie ci z pysia od tych przep 08.01.12, 15:57
        ... przepowiedni.. i od kilku lat się frustrujesz..
        A Tusk ma się dobrze.. ba.. znakomicie... a ty robisz w gacie.. co widać i czuć po twoich wypisywanych na tym forum ePiSkopatodyrdymałach..

Czy nie mógłbyś się przerzucić na jakąś inną formę masturbacji, PiSowski wymoczku...???
        • zawsze_prawdziwy Re: tobie już nie ma co cuchnąć:))))))))) 10.01.12, 10:36
          taki z ciebie platforfomowy gagatek co lubi gó...any PR bo tylko to do jego pustego łebka dociera:) razem ze swoimi tępymi znajomymi z PO jesteście gorsi niż tysiące pisiorów i komuchów, bo wystarczy wam goła dupa młodej tuskowej i owłosiona klata jej przygłupiego ojczulka by na tą bandę głosować:)))))))))))))))))
          • enfitta Re: tobie już nie ma co cuchnąć:))))))))) 10.01.12, 16:47
            Pisz więcej, pisz częściej, niech ludzie widzą, dlaczego nie należy głosować na PiS.
    • paputekonly Swędzi was doopsko żeby jej przyłożyć?? 08.01.12, 15:49
      No to uważajcie.. bo będzie chryja..
      A za 8 lat będziecie zażenowani.. i na czarnej liście.. kiedy p.Joanna Mucha zostanie Prezydentką Rzeczpospolitej.. i wykopie tych starych pierdzieli..
      A o tym że na to zasługują wiem stąd, że sam jestem już lekko przystarszawy..
      Ale nie pierdzielowaty.... w stylu POPiSdziadostwa..
      Mucha rules.. i to tak.. że Mucha nie siada..
      Co spraw dla nas losie życzliwy.. I już..

"Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych"
      "Party is the madness of many, for the gain of a few."

Jonathan Swift
    • aussie1inc Mucha nie gada 08.01.12, 16:18
      Pani Mucha nie rozmawia wtedy, kiedy nie ma partnera do rozmowy na odpowiednim poziomie. Pana tekst pokazuje ze w tej akurat sytuacji tak jest.
      • dr_ag_o Re: Mucha nie gada 08.01.12, 17:25
        Mucha nic nie mówi bo nie ma nic do powiedzenia, jak można wymagać od paprotki, żeby miała jakieś poglądy (zresztą właśnie dlatego weszła do rządu - w polskiej polityce to nawet zaleta, plastykowi ludzie daleko zachodzą)? Pozostaje uśmiech i z lekka żenujące bon-moty dla dziennikarzy (np. na otwarciu stadionu w Warszawie) - ale ambitna jest na pewno i solidnie pracuje nad swoim wizerunkiem
    • haen2010 Niezła laska, 08.01.12, 17:23
      Ale i niezła zołza, ambitna. Na starość będzie żałować. W tych sprawach bardziej wierzę Palikotowi, o którym opowiada, że to ona go wprowadzała do polityki.
    • jur56 Mucha nie gada 08.01.12, 18:41
      Albo , nowa taktyka PR-ska , obawa o wywołanie kolejnego skandalu / wypowiedź o nadużywaniu przez emerytów świadczeń zdrowotnych , itd/, poza na " niedostępną divę ". Generalnie sztuczne i w przypadku polityka , nieprofesjonalne , a w przypadku urzędnika państwowego przejaw arogancji i lekceważenia opinii publicznej .
    • same.zalety Mucha nie gada 08.01.12, 19:05
      Pani Mucha nie gada z dziennikarzami, ponieważ:

1) zamiast o ministerstwo pytają ją o to jak dzieci sobie bez niej poradzą i co upiecze na święta
      2) z 3 str wywiadu wyciągają 1 zdanie wyrwane z kontekstu i omawiają je tygodniami

widać, pani Mucha się nauczyła, że nie ma co marnować czasu na dziennikarzy.

życzę sukcesów w resorcie

p.s. nie rozumiem skąd to oburzenie na stwierdzenie o biodrach dla 85latków. prawda taka w medycynie pieniędzy zawsze jest za mało. jakby mnie to nie bolało, też uważam, że lepiej porządnie dofinansować leczenie 10-latków niż 85-latków. nigdy nie ma kasy na wszystko.
    • mezza-voce Mucha nie gada 08.01.12, 21:32
      Autorze drogi - żałosny tytuł i cały tekst na niskim poziomie!
      Bardzo musi denerwować dziennikarzy ta niechęć pani minister do mówienia o swoim prywatnym życiu...
    • mezza-voce Re: Wojciechu Staszewski, ciekawi mnie ... 08.01.12, 21:37
      O to to... ciekawe czy pan redaktor tak chętnie "spowiadałby" się ze swojej prywatności.
      Strasznie ma za złe pani minister, że nie chciała nic powiedzieć, to chociaż trochę się wyzłośliwi, jaka to niedostępna jest. I robi to w złym stylu. Wstyd.

Tak trzymać pani minister!
    • pochodnia_nerona Mucha nie gada 08.01.12, 21:47
      Ktoś tam wyżej napisał, że żałuje Palikota, a ja nie żałuję!
      Po tym wywiadzie już dokładnie utwierdziłam się w przekonaniu, że to chamski, mściwy człowieczek, do tego plotkarz i oszczerca. Nie zdziwiłabym się, gdyby było tak, że smalił do Muszki cholewki i dostał od niej kosza, bo przemawia przez niego urażona męska duma. Że z Gowinem bardzo blisko, że się strasznie zaczerwieniła... no ludzie! Przecież to poziom Fucktu, a nie wypowiedzi poważnego polityka! On, który tak niby popiera równość wszystkich, ma w partii mniejszości seksualne, okazuje się być zwykłym szowinistycznym bucem, który kobietę ocenia jako kokietkę robiąca karierę dzięki urodzie! Bo zaczęto ją bardziej poważać, bo z jej zdaniem zaczęto się liczyć. Palikot to obrzydliwy plotkarz, co udowodnił swoją książczyną, a teraz ostatecznie potwierdził.
      A sam artykuł z d... wyjęty, jestem tym wszystkim zniesmaczona totalnie! Nie znam minister Muchy, ale na plus liczę jej brak skłonności do celebrycenia, brak zgody na tworzenie jakiejś "sylwetki", na odcięcie się od tego wszystkiego! Bardzo dobrze - niech pokazuje, że jest zajęta pełnieniem obowiązków, a nie gwiazdorzeniem.
      Autor - kalosz!
      • pochodnia_nerona Re: Mucha nie gada 08.01.12, 21:49
        > Ktoś tam wyżej napisał, że żałuje Palikota, a ja nie żałuję!
        *poprawka - wierzy Palikotowi - a ja nie wierzę
      • makrama1 Re: Mucha nie gada 08.01.12, 22:17
        Pochodnio ognista!!!
        Otóż to!!!!
    • quant34 Mucha nie gada 09.01.12, 01:56
      He he, już babkę lubię :) Przyzwyczaili się dziennikarze, że im wolno pakować się z buciorami w prywatne sprawy osób publicznych, a tu taka zaskoczka, bo znalazła się jedna, która im na to nie pozwala. Tylko czekać na protesty ze strony pismaków, że przecież osoba publiczna "ma obowiązek" dać się poznać opinii publicznej, albo że "jeżeli ktoś się decyduje na politykę, to musi się pogodzić z brakiem prywatności". Wszystkich już przyzwyczaili to tych bredni. Ludzie tyle razy to słyszeli, że w końcu uwierzyli, że tak jest. Tymczasem tak nie jest. Osoba publiczna ma obowiązek informować o swoich działaniach służbowych. O swoich sprawach prywatnych nie ma obowiązku opowiadać. Nigdy nigdzie nie prowadzono zasady, zgodnie z którą polityk nie ma prawa do prywatności. To wymysł żądnych taniej sensacji pismaków. Brawo pani minister, po łapach wścibskim gryzipiórkom.
    • bleku666 Mucha nie gada 09.01.12, 12:05
      A ja bym dla odmiany chętnie przeczytał, jakie ta osoba ma doświadczenie w dziedzinach, którymi zajmować ma się jej resort, jakie ma w ogóle osiągnięcia i jakie doświadczenie w kierowaniu ludźmi. Konkretnie. Bo samo uprawianie sportu, i doświadczenie akademickie, to chyba jednak troszkę za mało. Najpierw powinna się chyba wykazać a dopiero później zajmować się kierowaniem ministerstwem.
    • trajkotek ze śmiercią za pan brat ... 09.01.12, 18:01

"Nawet kiedy pisałem teksty pośmiertne, pogrążone w żałobie rodziny i znajomi rozmawiali o bohaterze chętniej niż bliscy minister Muchy. Asystentka prasowa minister Muchy Anna Glijer przy kolejnym telefonie zabiła mnie"
      - czekaj pan aż Mucha umrze, moze wtedy bliscy zaczną gadać ...
      • prawdziwygagatek Jak zwykle.. podły trajkotek z podłym komentarzem 10.01.12, 04:44
        .. What goes around.. comes around...

Karma cię dopadnie trajkotku - padalcu..
        • trajkotek podły z podłym ... 10.01.12, 13:47
          to jest podłość, która nieoczekiwanie wylazła z przesympatycznego Staszewskiego - przykro mi, nie życzę Ci źle mimo, że jestem podłym padalcem ...
          Nawet jeśli uważasz, że rzucanie obelg nie jest złym czynem, to jest takim, jakim jest i sam o sobie wydałeś sąd (karma cię dopadnie)

karma - कर्म, przyczyna - rozumiana w sensie prawa przyczyny i skutku, ... wyznający hinduizm również często mówią, że karma jest zrobieniem złego uczynku, który trzeba odpracować albo zrobić coś dobrego w zamian. Karma jest traktowana wtedy jako kara...
    • sydio Mucha nie gada - cham przemówił 09.01.12, 22:34
      Podławy i szmatławy tekścik - od tytułu do ostatniej kropki. Redaktorek odgrywa się prymitywnie na kimś, kto odprawił go z kwitkiem. I słusznie - takiego indywiduum nie powinno się wpuszczać nawet na kuchenne schody.
    • maxik-g Nieźle pozujesz da dupka, koleś. 09.01.12, 22:41

trajkotek napisał:

> kiedy przestałeś moczyć się w nocy, ile miałeś lat wtedy? 3, 7 a może 12? Tr
      > udno znaleźć te fakty o Tobie. A wszak są ciekawe i istotne. Wpływają na obraz
      > sylwetki człowieka, który ma wpływ na kształtowanie opinii czytelników.

> "Asystentka prasowa minister Muchy Anna Glijer przy kolejnym telefonie za
      > biła mnie tekstem
      : - Pani minister zdecydowała, że sylwetki nie będzie."

> ]
      > Nie zabiła, ale TY, autorze umierasz, bo nie możesz zrozumieć
      > ... Nie możesz, to dla Cienie za trudne.

>
      >
      > ___________________________________
      > Wybieram denat
      > urat (deklaracja partyjna)

• trajkotek nie obrażaj mnie 10.01.12, 00:00
        no, może jestem DUPKIEM, ale nie nazywaj mnie swoim KOLESIEM
    • szabo Mucha nie gada 09.01.12, 23:19
      nie wiem czemu służyć miał ten tekst, ale po przeczytaniu jak dziennikarz stara się dobrać do prywatnego życia pani Muchy, nagle nabrałem do niej przemożnej sympatii...
      • jerzyk444 Re: Mucha nie gada 10.01.12, 09:43
        Szabo, a za co nabrałeś sympatii, jeśli można wiedzieć? Że kobieta zostawiła dzieci? Hmm.... jakoś zbyt często się to nie zdarza.
        • nie-tak Re: Mucha nie gada 10.01.12, 21:35
          jerzyk444 napisał:

> Szabo, a za co nabrałeś sympatii, jeśli można wiedzieć? Że kobieta zostawiła dz
          > ieci? Hmm.... jakoś zbyt często się to nie zdarza.
          --------------------------------------------------------------------------
          Następny chce wtargnąć z buciorami w jej prywatne życie. Co z tego że mężowi pozostawiła dziecko, nie wiesz co kryje się za tym. A może uzgodnili z sobą że będzie lepsza ta konstelacja dla szczęścia i normalnego rozwoju dziecka. To są ich sprawy, a tobie i gazecie nic do tego.
          Po przeczytaniu natarczywego artykułu mam więcej poważania i sympatii dla pani Muchy jak dla beznadziejnego wręcz wcipskiego jak i natarczywego dziennikarza. Czemu miał służyć ten artykuł?

<https://www.youtube.com/watch?v=zfclpHQ4c8Y&feature=related>
    • zawsze_prawdziwy a o czym pustak ma gadać?:)))) 10.01.12, 10:33
    • centrolew Myślę, że dobrze robi 10.01.12, 10:44
      Wrażenie na temat Muchy po tym artykule jest fatalne. Zdaję sobie sprawę, że pewno niewiele z tego to prawda, ale doniesienia medialne może podsumować następująco:

1. Sezonowa celebrytka - w domyśle: tylko ładnej buzi zawdzięcza zainteresowanie mediów
      2. Nie umie sobie radzić z mediami - w domyśle: pewno ma coś do ukrycia
      3. Rzuciła męża i dzieci dla faceta z kasą i kariery - w domyśle: (...)
      4. Gra politycznie swoją urodą - w domyśle: całą sobą

Jak tak sobie to spisałem to mi się jej trochę szkoda zrobiło... ale z drugiej strony kasa z sejmu, ministerstwa, ... w parę lat ustawi się na całe życie. Może i warto?
    • trajkotek niechlujny cenzor 10.01.12, 14:02

cenzorze, przyłóż się do roboty, usuwasz moje wpisy, ale zostają - rozsiane jako cytaty ... o, nieco wyżej jest odpowiedź dyskutanta zawierająca usunięty dalszy ciąg mojego wywodu nt. dziennikarskiego wścibstwa red. Staszewskiego

maxik-g napisał:

trajkotek napisał: kiedy przestałeś moczyć się w nocy, ile miałeś lat wtedy? 3, 7 a może 12? Trudno znaleźć te fakty o Tobie. A wszak są ciekawe i istotne. Wpływają na obraz sylwetki człowieka, który ma wpływ na kształtowanie opinii czytelników. "Asystentka prasowa minister Muchy Anna Glijer przy kolejnym telefonie zabiła mnie tekstem: - Pani minister zdecydowała, że sylwetki nie będzie."
      - Nie zabiła, ale TY, autorze umierasz, bo nie możesz zrozumieć ... Nie możesz, to dla Ciebie za trudne.

• foniawizja Mucha nie gada 10.01.12, 14:08
      wiadomo ze mucha nie gada!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka