56 wyników w czasie 236 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Wspominki - Happy Life, nurki i dziewczynki (początek wątku)

pozbierać myśli i poukładać wspomnienia z ostatniego wyjazdu w możliwą do strawienia całość. Nie ukrywam, że zajęcie to jest dla mnie miłe i przyjemne, gdyż daje możliwość do mentalnego powrotu, do przeżyć i wrażeń z ostatniego tygodnia ubiegłego roku, w czasie którego przenieśliśmy się na całkiem inną

Re: Początek sierpnia, szukam koleżanki, Sycylia

cześć webinar, w pełni Cię rozumiem, że zależy Ci na ostatecznej decyzji czyli takiej gdzie wykupuje się już wycieczkę w biurze ale ja w tym zakresie niestety jestem decyzyjnie zblokowana w wersji optymistycznej do 23.07 a w wersji pesymistycznej nawet do 30.07:-(((...chęci wyjazdu są duże a

Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd

Cześć koleżanki. :) Wróciłam z wojaży i to chyba koniec z wakacyjnymi wyjazdami. Choć z nami to nic nie wiadomo. ;) Zgłaszam jednak gotowość bojową do naszego spotkania. :) Środa jak najbardziej mi pasuje. Miejsce podejrzewam "tradycyjne", kwesta tylko godziny. Czytałam, że popołudniowo, więc

Re: Impreza zwana pielgrzymką

rodziców, którzy nie pozwalają nawet po szkole wychodzić gdzie indziej niż do kościoła i nie wyrażają zgody na żadne wakacyjne wyjazdy. Jedynie podróż do świętego miejsca wydaje im się godnym miejscem na spędzenie wolnych dni. To nic innego jak "legalna ucieczka". Marzenę dalej ciekawiło, czy naprawdę ci

Re: Załamka...

:) Co polecam : kapliczkę w morzu , plażę nad rzeką żółwi (to jest plaża za portem zupełnie na koncu miejscowości) , tawerne prowadzoną przez matkę i córki (pierwsza od lewej jak będziesz szedł z portu do miasta ) Nie polecam : brania suchego prowaintu z hotelu oni tego nie ogarniają organizacyjnie

Równouprawnienie a presja i samobójstwa

odpowiadacie, że wyginęli...). Gdy mamy mało absorbującą pracę do 15.00 jesteśmy pogardzanymi nieudacznikami, bo przecież koleżankom ich mężczyźni pokupowali ładne samochody, stać je na kosmetyczki/spa, wakacyjne wyjazdy do egzotycznych krajów, wyjścia na kolacje itd. Nieważne, że pomagamy w domu i tak

Re: wyjazd w maju lub czerwcu, szukam koleżanki

malgosia47slask napisała: > chętnie. napisz do mnie randolph2322wp.pl jestem z rybnika. małgosia Witaj, Chciałam napisac do Ciebie, ale poczta odrzuca Twój adres jako błędny. Pozdrawiam 2013anna@gazeta.pl

Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014

Cześć dziewczyny. Trochę mnie nie było, bo postanowiłam odwiedzić swoje rodzinne strony na południu Polski i na kilka dni zatrzymałam się u koleżanki. Wyjazd dobrze mi zrobił. Oderwałam się od wszystkiego i nie liczyłam godzin do testowania. ;) Monruper, bardzo mi przykro, że nie udało się tym

Re: 45latka z Poznania szuka towarzystwa na narty

cześć, próbowałam w sezonie 2012/2013, odezwały się do mnie 3 osoby, ale z Krakowa i Wwy, ja mieszkam w Poznaniu, i nie udało się zgrać wyjazdu, bo wyjazd był właśnie z Poznania i dojazdy z tych miast do Pnia byłyby absurdem, w tym roku zrezygnowałam z ogłoszenia na tym forum, jesli nie pojedzie

Szukam koleżanki dla mamy emerytki na tani wyjazd (początek wątku)

Koniecznie z Warszawy wylot. Mama bezkonfliktowa, niepaląca, często latająca, dysponująca czasem, znająca komunikatywny angielski. Bardzo ruchliwa, chętna do spacerowania i zwiedzania. PILNY Wylot 15 grudnia 2013 na Cypr all/7dni -999złotych. (ten wylot bez paszportu może być na dowód osobisty

1 2 3 4 5 6