305 wyników w czasie 729 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Kolonie 2015 (początek wątku)

Jak organizujecie dzieciom kolonie? Poprzez zakład pracy, biuro podróży, inne instytucje? U mnie jedyna opcja to kolonie organizowane przez szkołę, ale tylko nad morze i tu mam dylemat. Zastanawiam się jeszcze nad innymi opcjami tylko wiadomo wolałabym coś sprawdzonego. Może możecie coś polecić

Re: Kolonie 2015

Dziewczyny, a jaki obóz taneczny możecie polecić. Córka 9 lat dziś nam powiedziała, że bardzo by chciała jechać. Gdzie mogę znaleźć coś na ostatnią chwilę? Czym się kierujecie przy wyborze organizatora? Ja jestem zupełnie zielona w tym temacie.

Kolonie 2015. (początek wątku)

Dzisiaj dotarła do mnie wiadomość, że Urząd Gminy nie organizuje w tym roku kolonii letnich dla dzieci i młodzieży z naszej gminy. Czy to prawda ? Jeżeli tak - to wójt i jego rada przybocznych jest .... - dopowiedzcie sobie resztę...

Re: Kolonie 2015.

Źle 2018 będzie Twoim ostatnim !!!

Re: kolonie, obozy

(2009) i Ewy (21.01.2015)

Re: kolonie, obozy

opiekunami będą nauczycielki z jednej ze szkół naszej gminy, kadra doświadczona i dorosła, nie pierwszy raz na takich koloniach, nie żadne studentki czy licealistki. Wpłaciłam zaliczkę, spotkanie mamy w czewcu, ale wszystkie informacje udzielają też przez telefon. W czerwcu dopytamy tylko o

Francja - i jej kolonie (początek wątku)

Choć Francja rzekomo przyznała niepodległość swoim koloniom afrykańskim, to często było tylko czysto formalne podniesienia falg w innym kolorze. Naprawdę Francja obsadziła rządy swoimi marionetkami. Bazy wojskowe z Legią Cudzoziemską pozostały

kolonie/angielski/przygoda w PL (początek wątku)

dym mi uszami wychodzi. nie mamy wspólnego mianownika na wakacje. i chcę rodzinie przedstawić alternatywę do zaklepania. no i się podliczyć. Młodszy (12) byłby skłonny na przygodowe kolonie z ang. w Polsce. widziałam takie na Kaszubach. ofert jednak jeszcze brak. macie doświadczenie, ile taki

Re: kolonie -pierwszy raz w życiu

znalazłam w sieci jakieś komentarze,z 2014 i 2015 roku, że teren jest zaniedbany,wychowawcy nie wiedzą co z dziećmi robić,dzieci się nudzą itp.i trochę się zniechęciłam:(a jakie są Twoje opinie?

Re: kolonie ale z rodzicami??

kolonie z rodzicami Łeba 11-21.07.2015 cena: 870/os • transport autokarem • 10 noclegów w O.W. „..........” w Łebie - 100 m od morza, 150 m od jeziora • zakwaterowanie: pokoje z łazienkami • wyżywienie 4 x dziennie spełniające wszystkie normy żywieniowe

Re: kolonie / obozy lub wakacje z jezykiem polski

Wakacje z małymi dziećmi na małopolskiej wsi (dzieci do 7 rż). dwujezycznosc.blogspot.de/2015/03/oboz-jezykowy-dla-dzieci-dwujezycznych.html

Re: kolonie / obozy lub wakacje z jezykiem polski

?!!! dwujezycznosc.blogspot.de/2015/03/oboz-jezykowy-dla-dzieci-dwujezycznych.html Organizowany przez polskiego logopedę, dr Elżbietę Ławczys, autorkę bloga o dwujęzyczności - w linku podanym powyżej wszystkie szczegóły - podobno są jeszcze wolne miejsca. -- Forum

Cztery brytyjskie kolonie

Cztery brytyjskie kolonie 1 lipca 1887 r. decyzją królowej weszła w życie Konfederacja Kanady, która wiązała ze sobą cztery brytyjskie kolonie. Ale do stołu nie zaproszono nikogo z rdzennych mieszkańców, którzy żyli tu od 12 tys. lat. Próżno szukać w dokumentach ich podpisów. Za to w 1886 r

Re: kto organizuje kolonie/obozy dla dzieci z aut

. www.jaspik.com/aktualno%C5%9Bci/wakacje-dla-dzieci-2015/

1 2 3 4 5 6