Ale przemawia do zmywaka https://www.youtube.com/watch?v=tWzCnOVJHl0&t=123s;;tWzCnOVJHl0;;https://i.ytimg.com/vi/tWzCnOVJHl0/default.jpg;;ZMYWAK: KOLOROWA PRZYSZŁOŚĆ WIELKIEJ BRYTANII :)
szarmszejk123 napisał(a): > Że jestem niedożywiona potrafiłaś określić na fotkach nawet mniej widocznych , No na ostatnim zdjęciu, w którym wrzucałaś swoją stylówkę - kolorowe spodnie od piżamy i bluzkę sprzed lat, wyglądałaś bardzo szczupło. Ale tu wybitnie nic nie widać - spodnie
szarmszejk123 napisał(a): > Ja mam z włoskiego supermarketu, może dlatego lepsza:p Może, ale kupując no name nie wiesz co ci się trafi . Może być ok a może być do bani albo popsuć się po roku. Mnie to właśnie spotkało, a tymczasem żadna z moich bialetti mnie jeszcze nie zawiodła 🙂
szarmszejk123 napisał(a): > Ja z adidasami mam problem z drugiej strony - modele które mi się podobają są j > akieś za płytkie na pięcie O, to też, one bardzo często są z obu stron za płytkie. Ale nie wszystkie. Raz mierzyłam model, które pasował, ale wyglądał jak but astronauty
szarmszejk123 napisał(a): Nie wiem po co się tak denerwujesz. Dziewczyna ma figurą jaką ma, nie jakąś straszną, ale trochę miękką, niezdefiniowaną, a ty proponujesz jej z tym mocnym wycięciem akurat najgorszy możliwy wariant. Jej majtki powinny być bardziej zabudowane, raczej w kierunku
szarmszejk123 napisał(a): > > Twój jest fajny na wycieczkę w góry:p Jakie góry? Przecież to tylko 10 l pojemności. W góry potrzeba więcej. I ja noszę te kolorowe, bo są lekkie i wygodne. Oraz tanie, szybko można wymienić jak się taki plecak zafajda. Ja żyję w mieście, chodzę dużo
szarmszejk123 napisał(a): > Ten sweterek taki bury i z granatem średnio gra, faktycznie. I chyba też nie ba > rdzo pasuje Alexis do kolorytu. > Mógłby wyglądać lepiej może z jasnymi spodniami? 🤔 Alexis nosi wymiennie wszystkie kolory tzw neutralne, bo wydaje jej się, że tak
Hej:) Bylem przed chwilom na Stronie Radia 357 od 1 do 3 maja 2026 odbedzie sie prezentacja „Pollski Top“(polski utwor wszechczasow) moznaby sie znowu zabawic ? Tam na stronie jest lista utworow i regolamin glosowania Ja naturalnie glosowac nie bede ale wyszukam te 123 utwory dla mnie znaczonce
jajecznicą, obok na białym talerzu widoczne kolorowe warzywa i sałatka z sosem balsamicznym. Najlepsze dodatki do jajecznicy: te składniki zmieniają smak123RF/PICSEL Najlepsze dodatki do jajecznicy: Boczek lub podsmażona kiełbasa - to jeden z najpopularniejszych dodatków, który wprowadza wyraźny, lekko
storima napisał: > chocolate_dog123 napisała: > > > Może on za granicą mieszkał. > > Tak. Do tej pory mieszka za granicą. Wychował się w ZSRR i nadal mieszka w Rosj > i. > > Pies.na.czarnych pisał kilkukrotnie, na FK, że nie ma polskiego